Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Η Θεσσαλονίκη έχει πλέον τον καιρό του Παρισιού. Βρέχει συνέχεια εδώ και μήνες. Μόνο η θερμοκρασία είναι κατά τι ανώτερη. Όσοι ξέρουν τον καιρό του Παρισιού το καλοκαίρι φαντάζομαι ότι θα συμφωνήσουν.

Δε γνωρίζω, με 1-2 επισκέψεις δεν μπορώ να έχω καλή άποψη. Αλλά αν και
είναι λίγο περίεργο να έχουμε φτάσει Ιούλιο και να είναι έτσι, εμένα μ' αρέσει.

11703127_402336646557833_5627677793621105028_n.jpg

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.470
Πόντοι
5.006
κ. συνάδελφε, αν την Κυριακή έχω απορίες για την διαλογή κλπ, θα με βοηθήσετε αν σας ερωτήσω;
δεν ασχολουμε τυπε..την κυριακη εχω κανονισει μπιτσομπαρο.................και μετα βαλιτσακι και εξωτερικο (αν βγει το ΟΧΙ)  :sunglasses:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.470
Πόντοι
5.006
παντως οι τελευταιες πολιτικες εξελιξεις μας εχουν ριξει την λιμπιντο...πλεον τον παιζω 2-3 φορες την μερα μονο και μονο για να φυγει η υποχρεωση... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
παντως οι τελευταιες πολιτικες εξελιξεις μας εχουν ριξει την λιμπιντο...πλεον τον παιζω 2-3 φορες την μερα μονο και μονο για να φυγει η υποχρεωση... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

1. Προστατεύει από καρκίνο.

Μια αυστραλιανή μελέτη του 2003 αποκάλυψε ότι οι άνδρες που αυνανίζονται πάνω από πέντε φορές την εβδομάδα ήταν κατά 1/3 λιγότερο πιθανό να αναπτύξουν καρκίνο του προστάτη. Η ασθένεια προέρχεται από την ανάπτυξη τοξινών στο ουροποιητικό σύστημα και όταν ολοκληρώνεις διώχνεις τους «κακούς» από το σύστημά σου, αναφέρει ο Μπρέιμ.

2. Σε κάνει σκληρότερο.

Όσο μεγαλώνεις είναι φυσικό να χαλαρώνουν οι μυς σου… ακόμα και εκεί κάτω. Το σύνηθες σεξ ή ο αυνανισμός γυμνάζει τους μύες του πυελικού εδάφους ώστε να προστατεύσουν από στυτική δυσλειτουργία και ακράτεια. «Διατηρεί τα άκρα των άκρων σας ζωηρά», επισημαίνει η Μπρέιμ. Για καλύτερα αποτελέσματα καλό θα ήταν να αυνανίζεστε τρείς με πέντε φορές την εβδομάδα ώστε να γίνει σκληρό σαν πέτρα.

3. Βοηθάει να αυξήσετε την διάρκεια.

Αν χρησιμοποιείτε συχνά την παλάμη σας, αυτό θα βοηθήσει σημαντικά να παρατείνετε την έκρηξη. «Ο αυνανισμός για μια ώρα πρίν το ραντεβού μπορεί να σε βοηθήσει να διατηρήσεις περισσότερο τον έλεγχο», αναφέρει η Μπλέιμ. Εξάσκησε τον εαυτό σου χρονομετρώντας πόση ώρα παίρνει ο οργασμός σου, συμβουλεύει η Άβα Καντέλ και διδάκτορ, ιδρύτρια του ιστοτόπου loveologyuniversity.com. Εάν παίρνει συνήθως δύο λεπτά όταν είστε μόνοι σας, προσπαθήστε να τα κάνετε τρία την επόμενη φορά. Επίσης μπορείς να μετρήσεις πόσες επαναλήψεις χρειάζεσαι για να φτάσεις στο «σημείο ευτυχίας». Αν η έκχυση έρχεται μετά από 50 επαναλήψεις, τότε προσπάθησε να το φτάσεις στις 60. «Οι περισσότεροι άνδρες μπορούν να διπλασιάσουν τον αριθμό των επαναλήψεων καθώς και την διάρκεια σε διάστημα μόλις ενός μήνα», αναφέρει η Καντέλ. Η εξάσκηση μας κάνει τέλειους, σωστά;

4. Βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο αυνανισμός αυξάνει τα επίπεδα της κορτιζόλης, αναφέρει η Τζένιφερ Λάντα γιατρός ειδική στην ορμονική θεραπεία. Η κορτιζόλη που συχνά έχει κακή φήμη ότι σπέρνει τον όλεθρο ως μια στρεσογόνα ορμόνη, τελικά βοηθά να συστηματοποιήσεις και να διατηρήσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα στις μικρές δόσεις. «Ο αυνανισμός μπορεί να δημιουργήσει το ιδανικό περιβάλλον για ένα δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα».

5. Ανεβάζει την διάθεσή σου.

Ο αυνανισμός απελευθερώνει μεγάλο ποσοστό νευροχημικών ουσιών που σε κάνουν ευτυχισμένο όπως η ντοπαμίνη και οξυτοκίνη οι οποίες ανεβάζουν το πνεύμα σου, ενισχύουν την ικανοποίησή σου και ενεργοποιούν τα κυκλώματα επιβράβευσης στον εγκέφαλό σου. «Ένας οργασμός είναι η μεγαλύτερη μη-ναρκωτική ουσία διαθέσιμης ντοπαμίνης», αναφέρει η Μπρέιμ. «Ένας εγκέφαλος που έχει απολαύσει έναν οργασμό όταν εξεταστεί, μοιάζει με τον εγκέφαλο κάποιου εθισμένου στην ηρωίνη».

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Έχω εκτυπώσει μερικές σελίδες Ά4 για να βάζω τα μουνια τα βράδυα στα μπαράκια να ψηφίζουν.
( κυρίαρχος λαός κι έτσι ):
Ά:Δε θα καθήσω να με πηδήξει ο hof: διαφωνώ /όχι.
Β:Θα καθήσω να με πηδήξει ο hof :συμφωνώ /Ναι.

Ας εκφραστούν ελεύθερα και δημοκρατικά χωρίς έξωθεν πιέσεις.

Την καλημέρα μου.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Έχω εκτυπώσει μερικές σελίδες Ά4 για να βάζω τα μουνια τα βράδυα στα μπαράκια να ψηφίζουν.

Την καλημέρα μου.
[size=30pt]
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...[/size]

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

Την καλημέρα μου.

:2funny: :2funny: :2funny:

καλημέρα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι