Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλησπέρα αγαπητέ,καλησπερίζω όλα τα "ενεργά" παππουδια !!!!
το "ενεργά" πως το εννοείτε; Γαστρεντερολογικά; Τότε καλυπτόμεθα!
Καλησπέρα αγαπητέ,καλησπερίζω όλα τα "ενεργά" παππουδια !!!!
Μη δίνετε σημασία στους ξεμωραμένους εδώ μέσα, πρόκειται για εγκεφάλους με ανήκεστο βλάβη.χαχα
κ. vladis άλλα διαβάζω εγώ για σας εδώ μέσα !!!
Έχω την αίσθηση ότι οι κριτικές μου παραπαίουν μεταξύ κατάθλιψης και απελπισίας. Ευχαριστώ πολύ πάντως για τα καλά σας λόγια.για να μην πω για τις ουκ ολίγες κριτικές σας που μου θυμίζουν ένα σχετικό ποίημα του Βάρναλη "τα μουνάκια" (που δεν ξέρω αν πραγματικά είναι δικό του αλλά μάλλον έτσι φαίνεται...)
Όταν λέει κάμψη ο Βρωμιάρης εννοεί οσφυϊκή, με την ελπίδα αποκάλυψης οπισθίων!κύριε dirty προς τι τα limit down???
Και πάλι σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας λόγια.αχρείαστη μετριοφροσύνη θα έλεγα...
οι κριτικές σας - πέρα από τα λεγόμενά σας που πάντα έχουν ενδιαφέρον - ρέουν και έχουν στυλ, ύφος και σύνταξη/ορθογραφία κάτι που σπάνια συναντά κανείς στο μπου.
με εξαίρεση τις κριτικές των παππούδων γενικότερα (και δεν ευλογάω τα γένια του νήματος, είμαι ωμά ειλικρινής)
Αναλώνεται στη γυναικεία γεωμετρία, "Μη μου τους κώλους τάραττε!"
o k.dirty έχει μια αγάπη σε αυτά τα στρογγυλά πραγματάκια...χαχα
γεια σου Τζον μαι φρεντ.και σε σας καλησπέρα !!! χαχα
Ό, τι καλύτερο άκουσα σήμερα για μένα! Καλώς τη μούσα του νήματος!Τι γίνεται ξεπεσμενα καθικια του διαδικτύου ?
αγαπημένε βλουβλουΌ, τι καλύτερο άκουσα σήμερα για μένα! Καλώς τη μούσα του νήματος!
Τι γίνεται ξεπεσμενα καθικια του διαδικτύου ?
Τι γίνεται ξεπεσμενα καθικια του διαδικτύου ?
Πώς ήταν στο φούρνο?πάντα με τον καλό λόγο...![]()
Μιλας με τον αρχιερέα του αγοραίου ερωτα. Τον τετρασφαιρο Βλαντη με το ονομα! Ο σεβασμός είναι απαραίτητος. Μια κατηγορια μονος του! Respect on vlnndis!αχρείαστη μετριοφροσύνη θα έλεγα...
οι κριτικές σας - πέρα από τα λεγόμενά σας που πάντα έχουν ενδιαφέρον - ρέουν και έχουν στυλ, ύφος και σύνταξη/ορθογραφία κάτι που σπάνια συναντά κανείς στο μπου.
με εξαίρεση τις κριτικές των παππούδων γενικότερα (και δεν ευλογάω τα γένια του νήματος, είμαι ωμά ειλικρινής)
εσύ για λες γλυκολογα στάνταρ έχεις κάνει μαμούνιεςΚαλησπέρα κα Ερι, το ξεπεσμενα με χαλναει λίγο αλλά αφού είναι από τα χειλάκια σας, όλα καλά!
Είμαι γλυκομιλητη είναι γνωστόπάντα με τον καλό λόγο...![]()