Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.538
Πόντοι
4.096
Ασφαλώς αστειεύεσαι! Θα έχεις αυτό το κορμί στον πάγκο και θα σκέφτεσαι τον καφέ; Μήπως μετά θα θέλεις και να χτενιστείς...;

Την βρίσκουν τα κορίτσια πάνω σε έπιπλα, εγώ φταίω;

:headbaning1:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.031
Πόντοι
28.246
Υπάρχουν ορισμένα σημεία, όπως τα μανίκια, η λαιμόκοψη, αλλά το "πιάσιμο" της μέσης στην πλάτη, που τα ετοιματζίδικα, όσο και να τα μαζέψεις, υστερούν κατά πολύ.
Καλά, αν το θέλει να κάνει επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο, ας τα πληρώσει. Εγώ δεν τα δίνω!
Και ένα σχόλιο γιατί τα βλέπω και στην τηλεόραση από δημοσιογράφους κιόλας, αλλά και σε βιτρίνες. Το απόλυτο ξεφτύλισμα στο κοστούμι! Δείτε παπούτσι! Δεν φοράει το τζινάκι του καλύτερα; Τι το ξεφτυλίζει το κακόμοιρο το κοστουμάκι;

Συνημμένα

• 55579-10227092102_480_1.jpg
    55579-10227092102_480_1.jpg
    36,2 KB · Εμφανίσεις: 11

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.829
Πόντοι
606
Καλά, αν το θέλει να κάνει επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο, ας τα πληρώσει. Εγώ δεν τα δίνω!
Και ένα σχόλιο γιατί τα βλέπω και στην τηλεόραση από δημοσιογράφους κιόλας, αλλά και σε βιτρίνες. Το απόλυτο ξεφτύλισμα στο κοστούμι! Δείτε παπούτσι! Δεν φοράει το τζινάκι του καλύτερα; Τι το ξεφτυλίζει το κακόμοιρο το κοστουμάκι;
σε λιγο θα το φορεσουν και με τσοκαρα..
ας τα μαν,εχει χαθει η μπαλα και το γηπεδο.. :helpplea:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
35.031
Πόντοι
28.246
Αμ το άλλο; Μου αρέσει καταρχήν τζιν παντελόνι με σακάκι! ΟΚ μου αρέσει και με T-shirt από μέσα. Αλλά ρε μπουλούκο, αφού δεν μπορείς να το υποστηρίξεις, κρέμεται η κοιλιά σου και δεν μπορείς να δεις ούτε το πούτσο σου! Φόρα ένα πουκαμισάκι από μέσα πάντα, άλλη μαλακία αυτή το πουκάμισο απ έξω, και σακάκι. Εκεί να το φορέσει και ας είναι μια μαλακία και μισή!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.446
Πόντοι
25.467

Είστε πολύ πίσω...

Το έχει λανσάρει ο κ. Κατρούγκαλος με σαγιονάρα τύπου "δίχαλο".

katrougalos1.jpg

n-YPOURGOS-large570.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.446
Πόντοι
25.467

Δεν χρειάζεται να κάνετε επίσκεψη στο Προεδρικό, για να ντυθείτε κομψά. Μπορείτε να το κάνετε και σε μια πιό απλή έξοδο.

Εξάλλου στις προσκλήσεις για το Προεδρικό μέγαρο, αναγράφεται ότι το ένδυμα θα πρέπει να είναι επίσημο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.351
Πόντοι
5.506
Στα δικά μας, καλημέρα κύριοι, μα τις χίλιες πίπες μας έχετε βγάλει το όνομα των μπαχαλάκηδων και δη κομμουνιστών μπαχαλάκηδων με τα επιδόματα ανα χείρας, κλαψ λυγμ....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.294
Πόντοι
22.785
......... [size=19pt]2/11/2017 [/size]

.......... καλημέρα σας λυκόπουλα.....

..... κάπου είναι & ό κύριος ΕΞΚΑΛΙΜΠΕΡ στήν φωτό ... άναζητήστετον !!

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.347
Πόντοι
26.227
Στα δικά μας, καλημέρα κύριοι, μα τις χίλιες πίπες ποπάυ?  μας έχετε βγάλει το όνομα των μπαχαλάκηδων και δη κομμουνιστών μπαχαλάκηδων με τα επιδόματα ανα χείρας, κλαψ λυγμ....

μπαχαλάκηδων είναι μία δουλειά την οποία κάνετε πολύ σοβαρά και επιμελώς  :rockon: σε αρκετά θρεντς  :headbaning2:

Ιδιαίτερα το χτεσινό "  :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: "

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.153
Πόντοι
2.606
μπαχαλάκηδων είναι μία δουλειά την οποία κάνετε πολύ σοβαρά και επιμελώς  :rockon: σε αρκετά θρεντς  :headbaning2:

Ιδιαίτερα το χτεσινό "  :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: "

έτσι... μη δουν ένα σοβαρό νήμα αμέσως να κάνουν ντου...

Καλημέρα, πάω φούρνο!

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.538
Πόντοι
4.096
Αμ το άλλο; Μου αρέσει καταρχήν τζιν παντελόνι με σακάκι! ΟΚ μου αρέσει και με T-shirt από μέσα. Αλλά ρε μπουλούκο, αφού δεν μπορείς να το υποστηρίξεις, κρέμεται η κοιλιά σου και δεν μπορείς να δεις ούτε το πούτσο σου! Φόρα ένα πουκαμισάκι από μέσα πάντα, άλλη μαλακία αυτή το πουκάμισο απ έξω, και σακάκι. Εκεί να το φορέσει και ας είναι μια μαλακία και μισή!

:2funny: :2funny: :2funny:

Όλα αυτά που γράφει ο Ζεμπού, τα γράφει για μένα!

:think:

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.538
Πόντοι
4.096
Πας φούρνο και βλέπεις, την ομάδα Δίας να πίνει φρέντο, τους καταδρομείς με φάντα μπλε και τα κορίτσια να τσακίζουν κρουασάν ζαμπόν τυρί.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.351
Πόντοι
5.506
Το τραύμα του είναι μόνιμο και αφορά τον εγκέφαλό του.

Ισχύει αλλά και αυτό τραύμα είναι, δεν είναι σωστό να χαριτολογούμε με τα διανοητικά προβλήματα του άλλου.  :S :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.351
Πόντοι
5.506

Μου έχει βγεί το όνομα κύριε Ντέρτι, δε λέω, μικρός ήμουν λίγο σκανταλιάρης, αλλά τώρα μεγάλωσα, βελτιώθηκα.  :happy: :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom