barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.340
- Πόντοι
- 5.506
Πότε προλαβαίνει και τα πλένει ?
Μιας χρήσης ευρεσιτεχνία τόμα.
Πότε προλαβαίνει και τα πλένει ?
Κεφτεδάκια, τυροπιτάκια κλπ![]()
Δυστυχώς όχι θα τελειώσω από τη δουλειά πολύ αργά
Δυστυχώς όχι θα τελειώσω από τη δουλειά πολύ αργά
Παστίτσο, μουσακάς, χωριάτικη, φέτα ΠΟΠ.
Φίλε όταν βρω ελεύθερο χρόνο με την πρώτη ευκαιρία, όποια βρεθεί θα υποφέρει, έχω μαζεμένη πολύΚάτι μου λέει ότι η επόμενη εβδομάδα θα ομοιάζει με "Αεροπορία Βάλλεστε" μετά το μόνασμα των τελευταίων ημερών :-
Φίλε όταν βρω ελεύθερο χρόνο με την πρώτη ευκαιρία, όποια βρεθεί θα υποφέρει, έχω μαζεμένη πολύκαυλαενέργεια !
Τόσες έχει στην Αθήνα.
Γιατί θα περιμένετε να επιστρέψετε;
Φίλε όταν βρω ελεύθερο χρόνο με την πρώτη ευκαιρία, όποια βρεθεί θα υποφέρει, έχω μαζεμένη πολύκαυλαενέργεια !
Κε νηματοθετη στην Αθήνα είμαι με την επι πολλά χρόνια σύντροφο μου, οποτε δύσκολο το σκαπουλαρισμα!
Συμπαραστεκόμεθα στις :-( ειδικές δυσκολίες.
Δεν αναρτώ υλικό για να μην σας διαταράξω την αυτοσυγκέντρωση στην εργασία σας >![]()
Δε μου λες ρε φίλε εσυ που τον ξέρεις, έχει φετίχ με τα τάπερ? Δηλαδή αγοράζει κονσέρβα και τις βάζει σε τάπερ η έχει μαμά ? Γιατί μια μαμά για τόσα τάπερ δε φτάνει !
Κε νηματοθετη στην Αθήνα είμαι με την επι πολλά χρόνια σύντροφο μου, οποτε δύσκολο το σκαπουλαρισμα!
Όλα τα γκουρμέ εστιατόρια του κόζμου με ένα τάπερ φαγητό μαμάς δε συγκρίνονται.![]()
![]()
![]()
Φίλε μου συμφωνώ ! Δυο είναι οι μεγάλες αλήθειες στην Ελλάδα, σαν το φαγητό της μαμάς δεν έχει και σαν τη Χαλκιδική δεν έχει!Όλα τα γκουρμέ εστιατόρια του κόζμου με ένα τάπερ φαγητό μαμάς δε συγκρίνονται.![]()
![]()
![]()
Σοφόν το σαφές ! ΧαχαχαΕυτυχώς που δεν είναι η κα. Εριναλ μέσα...
![]()
Φίλε μου συμφωνώ ! Δυο είναι οι μεγάλες αλήθειες στην Ελλάδα, σαν το φαγητό της μαμάς δεν έχει και σαν τη Χαλκιδική δεν έχει!
Όλα τα γκουρμέ εστιατόρια του κόζμου με ένα τάπερ φαγητό μαμάς δε συγκρίνονται.![]()
![]()
![]()
Φίλε μου συμφωνώ ! Δυο είναι οι μεγάλες αλήθειες στην Ελλάδα, σαν το φαγητό της μαμάς δεν έχει και σαν τη Χαλκιδική δεν έχει!