Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Το φετίχ η το αιδοιοσουδαριο;
Για ποιο ερωτατε;
Toν χτυπας στο κομπλεξ του. Την αγραμματοσυνη του. Παντα θα νιωθει κατωτεροτητα.
Το φετίχ η το αιδοιοσουδαριο;
Για ποιο ερωτατε;
καλα παρε τα δικα μου εσυ που στα χα φυλαγμενακαι να ηθελα δεν εχει μεινει τιποτα, τα ρουφηξατε ολα τα φλοκια του μπαρδαμου ουα ουα![]()
και να ηθελα δεν εχει μεινει τιποτα, τα ρουφηξατε ολα τα φλοκια του μπαρδαμου ουα ουα![]()
δε σας εχει πει ο γιατρος να προφυλασσετε τον προστατη σας? απο τημια δαχτυλιασμα απο την αλλη κατακρατηση, σας βλεπω για αφαιρεση συντομακαλα παρε τα δικα μου εσυ που στα χα φυλαγμενα![]()
δε σας εχει πει ο γιατρος να προφυλασσετε τον προστατη σας? απο τημια δαχτυλιασμα απο την αλλη κατακρατηση, σας βλεπω για αφαιρεση συντομα![]()
Υπαγω να καπνίσω ένα κομμουνιστικό προϊόν και επανέρχομαι.
Νομίζω ότι τα είπαμε με τους καλεσμένους μας.
Μην το κάνουν και αρμενικη ...
Φευ!
Αφου δεν εγραψε καταρρακωση παλι καλα.Παρακράτηση. Όχι κατακράτηση.
Επιτρέψατε μου την διόρθωση.
Κάτι τέτοιο δλδ;Υπαγω να καπνίσω ένα κομμουνιστικό προϊόν και επανέρχομαι.
Νομίζω ότι τα είπαμε με τους καλεσμένους μας.
Μην το κάνουν και αρμενικη ...
Φευ!
κατακρατηση θα ηταν αν επροκειτο για ακουσια πραξη λογω ασθενειας, ο κυριος τσεκουρις δηλωσε οτι παρακρατει δια ταυτα με σκοπο τη χρηση τους αργοτερα (και γιαυτο ταλαιπωρει τον οργανισμο του)Παρακράτηση. Όχι κατακράτηση.
Επιτρέψατε μου την διόρθωση.
Κάτι τέτοιο δλδ;
Η Αγγλίδα τροφός σου στα έμαθε αυτά τα κομμουνιστικά;Ξεκίνησα σύντροφε ένα tubos Romeo y Juliette.
Το συνοδεύω με πεπαλαιωμένο μπραντυ που είναι καπιταλιστικό προϊόν βέβαια...
κατακρατηση θα ηταν αν επροκειτο για ακουσια πραξη λογω ασθενειας, ο κυριος τσεκουρις δηλωσε οτι παρακρατει δια ταυτα με σκοπο τη χρηση τους αργοτερα (και
πως σας φανηκε που σας πηγα κωλοφεραντζα και τους δυο? ουα ουα
ΖΗΤΩ Ο ΝΩΝΤΑΣ
Η Αγγλίδα τροφός σου στα έμαθε αυτά τα κομμουνιστικά;
δε βρεχει.σε φτυνω.κατακρατηση θα ηταν αν επροκειτο για ακουσια πραξη λογω ασθενειας, ο κυριος τσεκουρις δηλωσε οτι παρακρατει δια ταυτα με σκοπο τη χρηση τους αργοτερα (και γιαυτο ταλαιπωρει τον οργανισμο του)
υγ. μου αρεσει που βγηκε και το αγραμματο σκουπιδι δουκας να κανει και κριτικη![]()
πως σας φανηκε που σας πηγα κωλοφεραντζα και τους δυο? ουα ουα
ΖΗΤΩ Ο ΝΩΝΤΑΣ
Ξεκίνησα σύντροφε ένα tubos Romeo y Juliette.
Το συνοδεύω με πεπαλαιωμένο μπραντυ που είναι καπιταλιστικό προϊόν βέβαια...
Το αλκοόλ είναι εργαλείο του Διαβόλου.
wellcome to hell![]()
Τι μπράντι και παπαριές ρε φίλε...Το μπράντι;
Ναι.
Τι μπράντι και παπαριές ρε φίλε...
Πιες ένα Jack να στανιάρεις.