barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.315
- Πόντοι
- 5.506
Οι καφέδες είναι διουρητικοί. Μαζί με τον προστάτη... Σας βλέπω να ξημερώνετε...
Ο καφες με τονωνει και με κανει να αισθανομαι (ακομα) πιο νεος και δυναμικος.
Οι καφέδες είναι διουρητικοί. Μαζί με τον προστάτη... Σας βλέπω να ξημερώνετε...
Κάποιος άλλαξε συνήθειες,αλλάξανε τα γούστα σου και μπέρδεψες τα μπούτια σου.![]()
Σας βλέπω αργά στο σάιτ απόψε, όλα οκ;
Εχει χαλασει οτι εχει σε ρολοι ο μπαρμπας.
Πίνει καφέ από Βολιβία. Με κάποιο επίδομα του τον έδωσαν.
Χαχα!
Δεν βαράει ο κούκος;
Τι ειναι αυτα τωρα, δε μιλησα για το πουλι του.
Οχι σαν εσας που ψωνιζετε τον καφε σας απο τους αναλγητους κεφαλαιουχους που απολαμβανουν τα υπερκερδη τους στην πλατη της εργατικης ταξης.
Στα κουνέλια σας όμως δίνετε αποφάγια. Άρα τα εκμεταλλεύεστε.
Πάντως λένε ότι το μυστικό είναι να βρεθεί ( μέσω επιδόματος πάντα ) μια καλή κουνελομανα.
Ακριβως, μια καλη μανα εκ Βελγιου (αν θυμαμαι καλως) μπορει να κανει πολλες καλες γεννες.
Σιγα την εκμεταλλευση με 15-20 κουνελια που εχω και τα σφαζουμε για ρεφενε γλεντι με αλλους συντροφους.
Τσίπουρο φέρνουν οι καλεσμένοι;
Σ εσάς κοστίζει τελικά κάτι το τραπέζι η έτσι όπως τα μεθοδεύετε όλα βγαίνουν τζάμπα;
θα υποφέρεις μουνοπανοΒσλτε αντ1
Οξω οι πλατες οξω τα μπουτια
Το δικανοοοο
Εγω εχω το κτημα με το εξοχικο, εχω τα κουνελια που ξερω και τα σφαζω μονος μου, οι αλλοι συντροφοι φερνουν τα ποτα, κιθαρες και περναμε υπεροχα.
Φυσικα αν βγαλει επιδομα για κουνελομανες και σπορους για το μπαχτσε ο Τσιπρας θα τον ξαναψηφισω.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...
θα υποφέρεις μουνοπανο
τι είναι αυτό;Γνωρίζετε φαντάζομαι ότι υπάρχουν φετιχιστές με τα αιδοιοσουδαρια.