old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.563
- Πόντοι
- 25.700
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη! Δεν έβαλα την πίσω όψη της Ardelia A! :S
Έχεις δίκιο και εγώ την άφησα στην μέση...
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη! Δεν έβαλα την πίσω όψη της Ardelia A! :S
Πως είναι το "ξήσε τ'αρχίδια σου" στα Αγγλικά;Οχι Εκδικητή, πολύ cool, απλά αναφέρομαι στον ομαδικό τσαμπουκά που έγινε χτες το βράδυ μεταξύ παππούδια και άρλεκιν/μέλια
Οχι Εκδικητή, πολύ cool, απλά αναφέρομαι στον ομαδικό τσαμπουκά που έγινε χτες το βράδυ μεταξύ παππούδια και άρλεκιν/μέλια
Καλημέρα στους γερο-τσαμπουκάδες >![]()
Δεν είμαι ενήμερος.
Δεν νομίζω να υπήρξε θέμα όμως.
Μπήκε ο νηματοθέτης το βράδυ (τον πείραξε ένα περγαμόντο που έφαγε) οπότε θα καθάρισε πιστεύω...
Ήρθα και εγώ, 'παιδιά'.![]()
Δεν είστε καλά πληροφορημένος, κύριε.
Αλλουνού έγλειψε τ΄αρχίδια.![]()
Μην γίνεστε μικρόψυχος με τον καημένο τον παππού. Δείξτε λίγο κατανόηση.
Η αρτιριοσκλήρυνση, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια ενασχόλησης με ποικιλία θεμάτων. Τώρα όσον αφορά για τα 40+ μηνύματα την ημέρα,το κάνει άθελά του. Αν καθήσετε και τα διαβάσετε, θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για συνεχείς επαναλήψεις των ίδιων πράγματων. Η ατλτζχαίμερ βλέπετε, τον κάνει να ξεχνά ότι αναφέρθηκε, ή απάντησε σε κάτι, και έτσι, το ξαναγράφει καμιά 30ριά φορές.![]()
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa...
Πήγε και ο φουκαράς ο κ. The Saint να χαφιεδίσει μήπως και του δώσουν κάποιο κοκκαλάκι να γλύψει.
Κατάπτυστος και ελεεινός.
Σίχαμα.
Ελπίζω να έχει την αξιοπρέπεια να μην ξαναπατήσει εδώ μέσα. Εκτός εάν θέλει να τον χρησιμοποιούμε για πατάκι ή χαρτί υγείας.
Είχα την εντύπωση πώς οι καταδότες και οι χαφιέδες, εκτιμώνται στο νήμα σας.
Άλλωστε πολλές φορές έχετε προτρέψει τα μέλη να επιδοθούν σε αυτές τις πρακτικές.
Ελπίζω να μην θελήσετε να σας τρίψω στη μούρη τις αναρτήσεις με τις προτροπές σας.![]()
https://[URL unfurl="true"]www.wikihow.com/images/thumb/1/12/Teach-Your-Dog-to-Jump-Step-5-Version-2.jpg/aid761212-v4-728px-Teach-Your-Dog-to-Jump-Step-5-Version-2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
Είναι οξύμωρο, αλλά όταν εκνευρίζεστε και δείχνετε τον πραγματικό σας εαυτό πίσω από την περσόνα που έχετε ξεπατικώσει, είστε περισσότερο διασκεδαστικός.
Καλημέρα σας, και καλή σας συνέχεια.