erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
την ξερω την φαση το παθαινω και γω ;)Μωρέ καλό ηταν, απλά θυμήθηκα μια παλιά συζήτηση![]()
την ξερω την φαση το παθαινω και γω ;)Μωρέ καλό ηταν, απλά θυμήθηκα μια παλιά συζήτηση![]()
εκει που παθαινεις συνεχεια εγκεφαλικα;μέχρι να δούμε (ή να μάθουμε) που οδεύουμε ας δούμε κανέναν κώλο στο Mykonos Live tv, γιατί από κοντά δεν το βλέπω για φέτος!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εκει που παθαινεις συνεχεια εγκεφαλικα;
οι συμφωνιες θα γινονται με εμενα καλε. φερτε τα υλικα και σας φτιαχνω οτι θετε. δωστε μαζι και οδηγιες γι ατο τι δεν σας αρεσει στο φαι να ξερουμε πχ δεν θελω κρεμμυδι κτλΜπλιζ αν είσαι φίλος μας όπως λες θα τη γαμησεις εσύ και θα δώσεις σε μένα και στο Νικ από ένα πιάτο γεμιστά.Πρέπει να θυσιαστείς.
σε αυτο το μυκονο λαιβ δεν ειναι που γραφουν συνεχεια εγκεφαλικα σκορπισε η ταδε εγκεφαλικο η αλλη κτλ..![]()
ντεν κατάλαβε...
αυτο το θα στον βαλω λιγο του Νικ ακουστηκε ευοίωνοΔύο απ τα ψέμματα των ανδρών.
Θα σ αγαπάω για πάντα και θα στον βάλω λίγο.
οι συμφωνιες θα γινονται με εμενα καλε. φερτε τα υλικα και σας φτιαχνω οτι θετε. δωστε μαζι και οδηγιες γι ατο τι δεν σας αρεσει στο φαι να ξερουμε πχ δεν θελω κρεμμυδι κτλ
ουτε ψιλοκομμένο στο φαι;Δεν τρώω κρεμμύδι, κυρία!
σε αυτο το μυκονο λαιβ δεν ειναι που γραφουν συνεχεια εγκεφαλικα σκορπισε η ταδε εγκεφαλικο η αλλη κτλ..
οι συμφωνιες θα γινονται με εμενα καλε. φερτε τα υλικα και σας φτιαχνω οτι θετε. δωστε μαζι και οδηγιες γι ατο τι δεν σας αρεσει στο φαι να ξερουμε πχ δεν θελω κρεμμυδι κτλ
και που και καλα δε ξερουν για το βιντεοσε αυτο το μυκονο λαιβ δεν ειναι που γραφουν συνεχεια εγκεφαλικα σκορπισε η ταδε εγκεφαλικο η αλλη κτλ..
ουτε ψιλοκομμένο στο φαι;
ναι, σωστά...
![]()
![]()
![]()
(για τους τίτλους αυτού του είδους)
εγώ είμαι βολικός βάλε ότι θες στα γεμιστά .Μόνο πήδημα μη βάλειςοι συμφωνιες θα γινονται με εμενα καλε. φερτε τα υλικα και σας φτιαχνω οτι θετε. δωστε μαζι και οδηγιες γι ατο τι δεν σας αρεσει στο φαι να ξερουμε πχ δεν θελω κρεμμυδι κτλ
Ε και;ερι εσυ δεν εχεις σχεση με τα εγκεφαλικα....για κανα γεμιστο εισαι και πολυ ειναι !
εγώ είμαι βολικός βάλε ότι θες στα γεμιστά .Μόνο πήδημα μη βάλεις![]()
Τολιγο από 8 εκατοστά πόσο ειναι;αυτο το θα στον βαλω λιγο του Νικ ακουστηκε ευοίωνο![]()
Μπλιζ θα σου φτιαξω κατι μακαρονοειδες ειναι σιγουρη επιλογη και εγω θα φαω κατι αλλο γιατι δεν παιζει να τρως οτι τρωω εγω μαλλον. Και δεν εννοω αυτο που νομιζειςαν είναι σε ελάχιστη ποσότητα..