Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Αν και η κυρία δεν είναι του γούστου μου και δεν θα πάω ποτέ μαζί της φαντάζομαι ότι είναι δυναμίτης  :blowup: :blowup: :blowup:

Σειρα συγνωμη αλλα θα πω κακια ..για αυτό τρως τη μια φολα μετα την άλλη

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.038
Πόντοι
16.596
Σειρα συγνωμη αλλα θα πω κακια ..για αυτό τρως τη μια φολα μετα την άλλη
Όχι γι'αυτό σειρά  :S
Απλώς γιατί οι γυναίκες του γούστου μου είναι ή πολύ ακριβές για μένα ή απλώς δεν υπάρχουν εδώ  :dunno:
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πηγαίνω εκεί που δεν κάνω κέφι  :dunno:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Όχι γι'αυτό σειρά  :S
Απλώς γιατί οι γυναίκες του γούστου μου είναι ή πολύ ακριβές για μένα ή απλώς δεν υπάρχουν εδώ  :dunno:
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πηγαίνω εκεί που δεν κάνω κέφι  :dunno:

Κοιτα αν αντι για δυο φολες ( με ανταγωνιστική τιμη ) παρεις μια του γουστου σου και αναλογικά λιγο ποιο ακριβη θα περασεις καλυτερα ..ετσι πιστευω εγω

και σιγουρα ..περι ορεξεως κολοκυθοπιτα που λενε και στο χωριο μου

Δικα μας είναι τα λεφτα και τα καίμε αμα λαχει

Μην με παρεξηγείς ..απλα στεναχωριέμαι που δεν σου "καθετε " καλα

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.038
Πόντοι
16.596
Κοιτα αν αντι για δυο φολες ( με ανταγωνιστική τιμη ) παρεις μια του γουστου σου και αναλογικά λιγο ποιο ακριβη θα περασεις καλυτερα ..ετσι πιστευω εγω

και σιγουρα ..περι ορεξεως κολοκυθοπιτα που λενε και στο χωριο μου

Δικα μας είναι τα λεφτα και τα καίμε αμα λαχει

Μην με παρεξηγείς ..απλα στεναχωριέμαι που δεν σου "καθετε " καλα
Έχεις απόλυτο δίκιο,κι εγώ όπως τα λες σκέφτομαι,δυστυχώς όμως εδώ πάνω τα καλά δεν έρχονται.Εαν έρχονταν σίγουρα όπως το λες θα έκανα.Αναγκάζομαι μερικές φορές να λειτουργήσω με το ρητό "το μη χείρον,βέλτιστο" και εκεί τρώω τη φόλα  :headbang:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.280
Πόντοι
5.506
:jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2: :jerking2:

:thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger: :thebigfinger:

Σε κράζω με τακτ αλλά εδώ με ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ρε καργχιόλη....

(είναι η ορολογία που μπορεί να καταλάβει κάποιος μόνο αν έχει πάρει στα χέρια του ένα Cigarette top gun 39 με 1400 άλογα, και εχει σπρώξει τις μανέτες στο τέρμα της διαδρομής τους )

:respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Σε κράζω με τακτ αλλά εδώ με ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ρε καργχιόλη....

(είναι η ορολογία που μπορεί να καταλάβει κάποιος μόνο αν έχει πάρει στα χέρια του ένα Cigarette top gun 39 με 1400 άλογα, και εχει σπρώξει τις μανέτες στο τέρμα της διαδρομής τους )

:respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

χα χα χα

ξερεις αυτά τα εργαλεία είναι μοναδικα ( δεν υπαρχει κανενα ιδιο με άλλο - βαψιμο )
..το συγκεκριμένο υπαρχει 1 στην Ελλαδα   και ειχα την χαρα να το οδηγησω ...
( υπηρχε μεχρι που το γιδι  ο ιδιοκτητης του εκαψε και τις δυο μηχανες )

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.280
Πόντοι
5.506
χα χα χα

ξερεις αυτά τα εργαλεία είναι μοναδικα ( δεν υπαρχει κανενα ιδιο με άλλο - βαψιμο )
..το συγκεκριμένο υπαρχει 1 στην Ελλαδα   και ειχα την χαρα να το οδηγησω ...
( υπηρχε μεχρι που το γιδι  ο ιδιοκτητης του εκαψε και τις δυο μηχανες )

Aν και έχω μεγαλύτερη εμπειρία και αγάπη με τα ribs δεν παύει να είναι όπως το λες, ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

Αφού κατάφερε και τις έκαψε, τι να του πεις....  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Aν και έχω μεγαλύτερη εμπειρία και αγάπη με τα ribs δεν παύει να είναι όπως το λες, ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

Αφού κατάφερε και τις έκαψε, τι να του πεις....  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τα RIBS είναι άλλη φιλοσοφία ..
Όταν ηρθε το σκαφος Ελλαδα και το εριξε ο γερανος στη Θάλασσα ...βγηκαμε εξω από το λιμανι ..κυριες ..5 μιλια
Μολις βγηκαμε , απ οσο μας λεγανε οι απ εξω ..ακούγανε μονο μια βοη ...εμεις βλέπαμε  80+ μιλια στο GPS και οι απ εξω μονο το σπρευ απ τις μηχανες ...
Μετα καταλαβα γιατι ειχε bucket καθίσματα χαχαχαχαχα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Τα σέβη μου στον φίλο Εξκάλιμπουρ, για την όμορφη κριτική του!  :hi:
Είναι μεγάλο (και σπάνιο) προτέρημα να μπορεί να μεταδώσει κάποιος ένα κομμάτι της χαράς
από τις απερίγραπτα ευχάριστες στιγμές που έζησε. Αυτή η αξία, είναι νομίζω η ουσιαστικότερη
και η γλαφυρότερη σε μια κριτική, και όχι οι βαθμολογίες, οι μεζούρες και τα υποδεκάμετρα.
Ανυπομονώ να γνωρίσω την κ. Έλενα, διότι από καιρό διαισθάνομαι ότι πρόκειται για σπάνια
περίπτωση Γυναίκας (ως σύνολο)! Εύγε φίλε, και τα σέβη μου, ξανά, για την ωραία κριτική.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Τα σέβη μου στον φίλο Εξκάλιμπουρ, για την όμορφη κριτική του!  :hi:
Είναι μεγάλο (και σπάνιο) προτέρημα να μπορεί να μεταδώσει κάποιος ένα κομμάτι της χαράς
από τις απερίγραπτα ευχάριστες στιγμές που έζησε. Αυτή η αξία, είναι νομίζω η ουσιαστικότερη
και η γλαφυρότερη σε μια κριτική, και όχι οι βαθμολογίες, οι μεζούρες και τα υποδεκάμετρα.
Ανυπομονώ να γνωρίσω την κ. Έλενα, διότι από καιρό διαισθάνομαι ότι πρόκειται για σπάνια
περίπτωση Γυναίκας (ως σύνολο)! Εύγε φίλε, και τα σέβη μου, ξανά, για την ωραία κριτική.

καλε μου φιλε σε ευχαριστω

Μετα από πολλα χιλιόμετρα στον άθλημα μπορω να σου πω ότι η Ελενα είναι η μια από τις δυο γυναικες που ευχαρίστως θα έβγαινα και για φαγητο και για ποτο μαζι τους ...με την εννοια της τιμης για μενα 
είναι αυτό ακριβως που λες Σπανια περιπτωση Γυναίκας ως συνολο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
καλε μου φιλε σε ευχαριστω

Μετα από πολλα χιλιόμετρα στον άθλημα μπορω να σου πω ότι η Ελενα είναι η μια από τις δυο γυναικες που ευχαρίστως θα έβγαινα και για φαγητο και για ποτο μαζι τους ...με την εννοια της τιμης για μενα 
είναι αυτό ακριβως που λες Σπανια περιπτωση Γυναίκας ως συνολο

Το έχω καταλάβει από καιρό αυτό, φίλε μου! Συνδυάζει εξαιρετικά στοιχεία, και κυρίως  π ρ ο σ ω π ι κ ό τ η τ α!
Γκομενάρες με την έννοια την εξωτερικής εμφάνισης, εντάξει, κυκλοφορούν. Γυναικάρες, όμως, (πλέον) σπανίως...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Σκέπτομαι επίσης τον κ. Duke Nukem και την αγωνία που μάλλον τραβάει αυτές τις μέρες, μετά από όσα μας είχε πει.
Μου κάνει εντύπωση ότι στο σπαμοθρέντ, που συχνάζει ουδείς αναρωτιέται για την απουσία του αυτές τις μέρες. Τουλάχιστον δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάποια σχετική ανάρτηση. Ούτε βέβαια διαβάζω όλες τις σελίδες τους....
Τέλος πάντων.
Μακάρι να είναι καλά ο άνθρωπος και να βρει τρόπο να ηρεμήσει μέχρι να έχει τα οριστικά αποτελέσματα, τα οποία επίσης πιστεύω ότι θα είναι καλά!  :rockon:
Σκατοψυχοι.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.302
Πόντοι
5.006
Σκέπτομαι επίσης τον κ. Duke Nukem και την αγωνία που μάλλον τραβάει αυτές τις μέρες, μετά από όσα μας είχε πει.
Μου κάνει εντύπωση ότι στο σπαμοθρέντ, που συχνάζει ουδείς αναρωτιέται για την απουσία του αυτές τις μέρες. Τουλάχιστον δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάποια σχετική ανάρτηση. Ούτε βέβαια διαβάζω όλες τις σελίδες τους....
Τέλος πάντων.
Μακάρι να είναι καλά ο άνθρωπος και να βρει τρόπο να ηρεμήσει μέχρι να έχει τα οριστικά αποτελέσματα, τα οποία επίσης πιστεύω ότι θα είναι καλά!  :rockon:

βρασαμε κολλυβα και προτείναμε, αντι στεφανων, την καταθεση χρηματων για ανελκυση του ναυαγιου στην σαλαμινα προς τιμην του δουκα... :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom