erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
παρτο αλλιως γιατι θα βρειςποπακι τι κανεις?! ολα καλα!
παρτο αλλιως γιατι θα βρειςποπακι τι κανεις?! ολα καλα!
Κα Ερη !! επιδη εισαι μουναρα δεν σημαινει οτι μπορεις να παιζεις με τις καρδιες των αντρωνε εδω μέσα!! ' νταξ!?
Έστειλα ΙΒΑΝ με π.μ.
100.000 € θα ήταν μια καλή αρχή!![]()
επειδη τα λεω εξω απο τα δοντια δεν σημαινει οτι ειμαι μουναρα ενταξει; και αντε πηγαινε φαγε κανενα κοτοπουλο γιατι η πεινα σε κανει να λες ανοησιεςΚα Ερη !! επιδη εισαι μουναρα δεν σημαινει οτι μπορεις να παιζεις με τις καρδιες των αντρωνε εδω μέσα!! ' νταξ!?
Από τη στιγμή που αποδέχθηκα το γεγονός ότι είστε νυμφευμένη, δεν ζητάω !ανευ ορων; η θα μου ζητας μετα;![]()
οτι θελει ο θειος! μου !
αλλωστε τοσα χρονιαμε ειχε γραμμενο στα αρχιδια του! με προσεχε αυτος!!
επειδη τα λεω εξω απο τα δοντια δεν σημαινει οτι ειμαι μουναρα ενταξει; και αντε πηγαινε φαγε κανενα κοτοπουλο γιατι η πεινα σε κανει να λες ανοησιες![]()
ο βασιλοφρων μου ειπε οτι ειστε αξεστος γερος . τελικα ειχε δικιοΈχουμε υποβόσκοντα έρωτα εδώ και μερικές μέρες στο νήμα.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον κ. Karelia και στην κα. Erinal ...
Έστειλα ΙΒΑΝ με π.μ.
100.000 € θα ήταν μια καλή αρχή!![]()
Από τη στιγμή που αποδέχθηκα το γεγονός ότι είστε νυμφευμένη, δεν ζητάω !
σκασιλα μουασχημα με μιλας! και γω σε συμπαθαω μαρη!!
Από τη στιγμή που αποδέχθηκα το γεγονός ότι είστε νυμφευμένη, δεν ζητάω !
νταξει τοτες μπορεις να με λατρευεις δεν υπαρχει θεμαΑπό τη στιγμή που αποδέχθηκα το γεγονός ότι είστε νυμφευμένη, δεν ζητάω !
αν σ βρει ο Βασιλικος αδερφε την μπουτσιξες !!!!!
δεν ενδιαφερομαι ρε φιλαρακι. Αυτα για εσας που δεν εχετε ζωες και θετε λιγο δραση .Γιατί; Άσχημα είναι με μία παντρεμένη;
Πάθος, ζήλεια, σεξ, ακολασία ... και επιπλέον δεν θα μπορεί να σας πει κουβέντα, επειδή θα πάτε και με μία εργαζομένη αραιά και που ... αφού και αυτή έχει τον άντρα της ...
Το νήμα της αλληλεγγύης και της πώλησης άλλοθι!![]()
![]()
![]()
τι με περασες λουκανικο?προσεχε θα σε φαω!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Την σκοτωσαΟ κ. Βασιλόφρων έχει γκόμενα. Δεν τον παίρνει ...