blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Καλημέρα, 'σύντροφε'!
Καλημέρα σεξωγήινε.Καλημέρα, 'σύντροφε'!
Γι αυτο καβλαντίζατε στο νήμα της κας Χατζή χθες;ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Η Μονομελής Επιτροπής Ανίχνευσης Μελών [ ΜΕΑΜ ] ανακοινώνει ότι ο κ. Excalibur βρίσκεται στην Β. Ελλάδα. Καλούνται τα εκεί μέλη μας όπως εκτός από την συνήθη προφύλαξη [ τσίγκινα σωβρακάκια ] να μην επιχειρούν να κλείσουν συνεύρεση με εργαζόμενη. Είναι όλες 'κλεισμένες'!![]()
Καλημέρα κύριοι!
Καλό μήνα!
Γι αυτο καβλαντίζατε στο νήμα της κας Χατζή χθες;
Καλημέρα.
Το Νοέμβριο 2042 θα ασχοληθώ με την εν λόγω κυρία εφόσον έχει ήδη αφαιρέσει την κακόγουστη δερματοστιξία της δια της χρήσεως μονοχρωματικού φωτός [ laser ].![]()
Βρίσκομαι σε ένα φιλοσοφικό οργασμό. Νιώθω την αποκάλυψη του Θεού μέσα μου. Δεν μπορώ να γινώ λαμόγιο. Δεν μπορώ να πω ψέματα σε γυναίκα. Δεν μπορώ να υποκριθώ. Γιατί; Επειδή έχω μέσα μου το Θεό. Και ο Θεός μου λέει να διαλέξω το δύσκολο δρόμο. Μοναχικέ τύπε μην παρασύρεσαι από τα λαμόγια. Αργά ή γρήγορα θα καούν και θα το μετανιώσουν πικρά!
Ο Θεός μας έδωσε τις ιερόδουλες και τους οίκους ανοχής για να γαμάμε όσοι δεν έχουμε γυναίκα. Αυτό ήταν το θέλημά Του. Και ευτυχώς ζούμε σε μια συντηρητική χώρα που δεν έχει κλείσει τα μπουρδέλα. Ο ελεεινός φεμινισμός δεν έχει φτάσει ως εδώ - και μακάρι να μη φτάσει ποτέ. Όσοι όμως καταχρώνται τις ιερόδουλες θα το πληρώσουν. Όχι από εμάς αλλά από το Θεό!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Η Μονομελής Επιτροπής Ανίχνευσης Μελών [ ΜΕΑΜ ] ανακοινώνει ότι ο κ. Excalibur βρίσκεται στην Β. Ελλάδα. Καλούνται τα εκεί μέλη μας όπως εκτός από την συνήθη προφύλαξη [ τσίγκινα σωβρακάκια ] να μην επιχειρούν να κλείσουν συνεύρεση με εργαζόμενη. Είναι όλες 'κλεισμένες'!![]()
Εκτακτο ανακοινωθεν..
Παρακαλουνται τα σεπτα μελη του παροντος νηματος να μην λαμβανουν υποψη τους το γεροντικο παραληρημα του νηματοθετη..
Αμα τη επιατροφη μου εις το κλεινον αστυ..ςπιφυλασομαι για ανατριχιαστικες αποκακυψεις για το ποιον του εν λογω..
Vlandis με λαμβανεις ? Σου εχω καυτα νεα...
Επικαλείσθε ως αρωγόν την επαίσχυντη προπαγάνδα του κ. Vlandis σε βάρος του νηματοθέτη. Ο κ. Vlandis δεν γίνεται πιστευτός στον εν λόγω τομέα εδώ και πολύ καιρό πια, κύριε.
Εις το κενόν λοιπόν οι προσπάθειές σας για την κατασυκοφάντηση του νηματοθέτη.
Καλό μηνα με υγεια και χαρα καθικια![]()