Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ολοι ΟΧΙ μαγκες..γιατι να πειναμε μονο εμεις,να πεινασει και ο γειτονας  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Οχι ραο παο εγω σεβομαι τον γειτονα αν θελεις εσυ να ψηφίσεις ναι για τους λογους σου μπορεις να το κανεις .εγω εξεφρασα τις αντιρρήσεις μου με το κακογουστο χιούμορ μου. Δεν ξερω τις λυσεις ουτε τις εχω η λογική μου αυτό μου υποδεικνύει. Εξαλλου ο καθένας με το μυαλο του ψηφίζει και το δικο μου εχει ενα θεματακι χαχαχαχ αλλα ειμαι δεκτικη να ακουσω και την αποψη σου με πολυ μεγαλη ευχαριστηση αν θες.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.624
Πόντοι
506
Χαιρετω τα παππουδια και παλι..
Ειναι εκπληκτικο αυτο που συμβαινει στη χωρα μας τις τελευταιες ωρες..απιστευτο το ποσο προβατα καταντησαν μερικοι..ειμαι πολυ στεναχωρημενος

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Άντε να δούμε - αν γίνει τελικά το δημοψήφισμα - αν για πρώτη φορά οι Έλληνες ψηφίσουν για κάτι παραπάνω απ τον κωλο τους.

Επισκέπτης
Για εμένα δουλεύει ο τσίπρας παιδια επιτέλους να χαλαρώσω λιγάκι :happy:

Υ.Γ 1.μέρκελ αντε γαμησου χρυσή μου που θέλεις να μας κάνει και διάγγελμα γιατι σε νοιάζει να μην πεινάσουμε
2. Σια κοσιώνη χθες λουστηκες όλα τα χύσια που έχουν ριξει ραο παο και μπραμ εδω μεσα απο την ζωίτσα  :2funny:
3. Θα διενεργήσω εκλογες με μικρασιατικη φορεσια πως σας φαινεται η ιδεα θα γινω πρωτη μουρη στα καναλια και σημειολογικά θα δόκω το στιγμα μου; η να βαλω λασκαρινας οπως λεει ο μπραμπ;  :think:
4. Παρελάσεις θα κανουμε μετα για ενθικη ομοψυχία ενάντια στο γερμανικό ζυγό η στα τεσσερα και πηδημα μονο;  :grin:
5. Το ερωτημα που θα απαντησουμε στο δημοψηφισμα θα μας το βαλει η εκλεγμένη κυβέρνηση η ο γιουνγκερ και ο σοιμπλες ;
6. Το προβλημα ειναι αν θα ζησει ο βαρδινογιάννης η αν θα ζησει ο λαος;
7. Ο φόβος που επιβάλλεται απο τα μμε γινεται γιατι φοβάται ο σαμαράς μην πεινασω, και ο σιμίτης;
8. Με 60 ευρω την ημερα θα ημουν πλουσια  :2funny:

Σιγουρα η πατριδα θα περασει μια δυσκολη περιοδο η οποια δεν ξερουμε ποσο θα κρατησει. Οφειλουμε ομως σαν λαος που εδωσε τα φωτα του πολιτισμου, να σταθουμε στο υψος των περιστασεων. Να δειξουμε ομοψυχια και αλληλεγγυη.
Τα 60 ευρω τη μερα για σενα μπορει να ειναι πολλα, για καποιον ομως που θελει να παει σε ενα studio, ή να καλεσει ενα call girl, δεν φτανουν. Αμα βαλεις ταξι, τηλεφωνα, ενας καφες μια τυροπιτα γαμισετα.
Οι συγχρονες ελλεινιδες ακολουθοντας το παραδειγμα των γυναικων του ΄40 πρεπει  να σταθουν στο πλευρο των αντρων που αγωνιζομαστε εναντια στη νεα κατοχη της πατριδας. Θα αναλαβεται εσεις να ανακουφησετε τα παλικαρια που αντιστεκονται στους δανειστες. Κανε την αρχη, γινε μια νεα Μπουμπουλινα, οργανωσου στη νεα εθνικη αντισταση και οργανωσε παρτουζες με τις φιλες σου, προσφαιροντας στιγμες χαλαρωσης στους συναγωνιστες.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ανεξάρτητα με Σαμαρά, Βαρδινογιάννη και λοιπούς, είναι ωραίο θέαμα τα γεροντάκια στις ουρές?
Είναι σοβαρό το να μαθαίνεις ήδη προβλήματα με την τροφοδοσία φαρμάκων (δεκτό το ότι μπορεί να είναι και τεχνητό, ποιος μπορεί να το ελέγξει αφού όλα είναι ... καλά πια)
Το ότι κάποιοι που ακόμη μπορούν να πληρώσουν πχ τις δόσεις του στεγαστικού τους, τι θα κάνουν τώρα?
Όταν ακούς για στάση πληρωμών ή ότι όμιλοι όπως η Βιοχάλκο ψάχνουν τρόπο να βρουν να πληρώσουν τον κόσμο τους, είναι καλό?
Οι αργίες υπαλλήλων που έγιναν ήδη είναι καλό?

Αυτή είναι η περηφάνεια?
Οχι δεν ειναι καλο αλλα αν πρεπει ως ελευθερος επαγγελματιας να δινεις στα 10.000 3.500 για την μια χρονια και προκαταβολη 3.500 για την επομενη ειναι ωραιο;
Αν εχεις ξεπουλησει αεροδρομια ενεργεια και πατριδα ειναι ωραιο;
Αν εχεις 10 φιλους οι τρεις πηγα εξωτερικο οι τρεις ειναι ανεργοι οι δυο ζουν με 300 ευρω και γονεις ο ενας ειναι φραγκατος απο μπαμπα και ο ενας δουλευει ικανοποιητικα ειναι ωραια;
αν η βιοχαλκο μπορει να απολυσει ανετα απο τους 10 τους 7 και οι τρεις εργαζονται για διφραγκα ειναι καλα;
αν η αναπτυξη ειναι απιαστο ονειρο εδω και χρονια με ολες αυτες τις αλλαγες νομων και δεν ερχεται κανενας να επενδυσει ειναι καλα;
αν ο φτωχος μπαινει στοι σπιτι σου γιατι εσυ εχεις να φας ειναι καλα;
Θέλω να πω το οτι μια εβδομαδα ολα ειναι νεκρα ειναι αληθεια οντως.. ομως ποια ειναι η επιλογη μας να σκυψουμε κεφαλι και να φαμε ολα τα μετρα; Εξαλλου πραγματι μπορει και να ψηφισει ναι ο κοσμος . το ζητουμενο ειναι η μια εβδομαδα σε μια πατριδα που πεφτει με φορα στο γκρεμο εδω και τοσα χρονια;

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.624
Πόντοι
506
Άντε να δούμε - αν γίνει τελικά το δημοψήφισμα - αν για πρώτη φορά οι Έλληνες ψηφίσουν για κάτι παραπάνω απ τον κωλο τους.
Ειναι ντροπη HOF οταν ανθρωποι στη κατοχη εμειναν πεινασμενοι για 2 χρονια στην κυριολεξια σημερα να ακους καποιους οτι δεν αντεχουν 5 μερες..

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
[move][size=20pt]BREAKING NEWS.[/size][/move]

Εντονη κινητικότητα στο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, η Αθήνα επεξεργάζεται συνολική πρόταση που θα καταθέσει στους εταίρους, τις επόμενες ώρες προκειμένου να συνεδριάσει ένα Eurogroup την Τρίτη το βράδυ.

Αφετηρία η χθεσινή πρόταση Γιούνκερ. Αναμένεται πρωτοβουλία Τσίπρα

Κύκλοι της Κομισιόν αναφέρουν ότι μετά τη νέα πρόταση από την ΕΕ το βράδυ της Δευτέρας υπάρχει έντονη κινητικότητα στην Αθήνα και δίαυλοι επικοινωνίας της κυβέρνησης με στελέχη της Κομισιόν ώστε να διαμορφωθεί νέα πρόταση.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Σιγουρα η πατριδα θα περασει μια δυσκολη περιοδο η οποια δεν ξερουμε ποσο θα κρατησει. Οφειλουμε ομως σαν λαος που εδωσε τα φωτα του πολιτισμου, να σταθουμε στο υψος των περιστασεων. Να δειξουμε ομοψυχια και αλληλεγγυη.
Τα 60 ευρω τη μερα για σενα μπορει να ειναι πολλα, για καποιον ομως που θελει να παει σε ενα studio, ή να καλεσει ενα call girl, δεν φτανουν. Αμα βαλεις ταξι, τηλεφωνα, ενας καφες μια τυροπιτα γαμισετα.
Οι συγχρονες ελλεινιδες ακολουθοντας το παραδειγμα των γυναικων του ΄40 πρεπει  να σταθουν στο πλευρο των αντρων που αγωνιζομαστε εναντια στη νεα κατοχη της πατριδας. Θα αναλαβεται εσεις να ανακουφησετε τα παλικαρια που αντιστεκονται στους δανειστες. Κανε την αρχη, γινε μια νεα Μπουμπουλινα, οργανωσου στη νεα εθνικη αντισταση και οργανωσε παρτουζες με τις φιλες σου, προσφαιροντας στιγμες χαλαρωσης στους συναγωνιστες.
παραλιμινιος θα ειμαι στις επαλξεις  :rockon: τι κανεις γλυκιε μου; υπεροχη η ιστορια σου γραφεις ωραια ευγε. ειμαι φαν  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ειναι ντροπη HOF οταν ανθρωποι στη κατοχη εμειναν πεινασμενοι για 2 χρονια στην κυριολεξια σημερα να ακους καποιους οτι δεν αντεχουν 5 μερες..
ειναι μεγαλοι ανθρωποι ζαρου, τα γηρατειά ειναι δυσκολη κατάσταση δεν ειναι απλο.. μην τους κατηγορεις. Εγω αν και ειμαι ωρες ωρες αυστηρη μιλωντας με παπουδια για να δω τι σκεφτονται ακουσα το εξης..ξερεις παιδι μου τι ειναι να πεινας; .. Αυτοι ξέρουν και φοβουνται. Πονταρουν σε αυτο δεν ειναι ευκολο να το παιζεις ηρωας . Ο νεος ομως εχει εμπιστοσυνη στα χερια του στην δυναμη του λεει θα κανω κατι θα ζησω. Οι γονεις απο την αλλη φοβουνται γιατι εχουν παιδια . ολο αυτο εχει βαση δεν ειναι θεμα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
[move][size=20pt]BREAKING NEWS.[/size][/move]

Εντονη κινητικότητα στο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, η Αθήνα επεξεργάζεται συνολική πρόταση που θα καταθέσει στους εταίρους, τις επόμενες ώρες προκειμένου να συνεδριάσει ένα Eurogroup την Τρίτη το βράδυ.

Αφετηρία η χθεσινή πρόταση Γιούνκερ. Αναμένεται πρωτοβουλία Τσίπρα

Κύκλοι της Κομισιόν αναφέρουν ότι μετά τη νέα πρόταση από την ΕΕ το βράδυ της Δευτέρας υπάρχει έντονη κινητικότητα στην Αθήνα και δίαυλοι επικοινωνίας της κυβέρνησης με στελέχη της Κομισιόν ώστε να διαμορφωθεί νέα πρόταση.
[move]:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:[/move]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αυτο με το κινουμενο κωλοδαχτυλο παντα ηθελα να το καμω (μην το παρεις μπλιζ οτι αφορα το κειμενο απλα βρηκα ατομο να παραθεσω αχαχαχαχχααχχα)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
αυτο με το κινουμενο κωλοδαχτυλο παντα ηθελα να το καμω (μην το παρεις μπλιζ οτι αφορα το κειμενο απλα βρηκα ατομο να παραθεσω αχαχαχαχχααχχα)

Σας ευχαριστώ, κυρία!

URL]]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αυτη η εβδομαδα ειναι για την χωρα τελικα η Μεγαλη εβδομαδα των Παθών.. :think:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
231
Πόντοι
36
καλημερα στην κοιλαδα των καβλωμενων μικροτσουτσουνων παπουληδων!!!!!!! παμε για κολοτουμπα μεχρι την 6 πρωινη της τεταρτης θα εχουμε συμφωνια οσοι κανονισατε το σκ εκδρομη να πατε δε θα ψηφισετε!!!!!!!! το οχι να μεινει στις καρδιες σας και να το πειτε πρωτα στο εσωτερικο της χωρας και μετα στους ξενους πρωτα να δειτε αν υπαρχει ισονομια και ισοτιμια μεταξυ των πολιτων αυτης της χωρας και μετα να ζητατε να αναμετρηθητε με τους αλλους!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom