erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
εσυ γιατι διώχνεις τον Αγιο;[size=30pt]ΨΗΦΙΣΤΕ στην ψηφοφορία μας, ω ΧΟΙΡΟΙ και ΟΝΟΙ![/size]
εσυ γιατι διώχνεις τον Αγιο;[size=30pt]ΨΗΦΙΣΤΕ στην ψηφοφορία μας, ω ΧΟΙΡΟΙ και ΟΝΟΙ![/size]
εσυ γιατι διώχνεις τον Αγιο;
Γιατί έχει μπει κάθε μόγγολο στο θρεντ και εσύ καημό έχεις με τον Αγιο.Γιατί είσθε αδιάκριτη, κυρία; >![]()
Αγαπημένοι μου φίλοι νιώθω όλο και πιο έντονα το κάλεσμα του Θεού. Ο Θεός υπάρχει και μας καλεί να τον ανακαλύψουμε!
Ο Θεός με καλεί να αλλάξω τη στρατηγική μου ως προς τα λαμόγια. Μου λέει ότι δεν χρειάζεται να τα δίνω στεγνά και ότι θα φροντίσει Εκείνος για την τιμωρία τους. Αγαπημένοι μου φίλοι, αφού είναι θέλημα Θεού ας γίνει το θέλημά Του!
Ο Θεός μου λέει ότι τα λαμόγια θα βασανίζονται πάντα από τύψεις και ότι η ψυχή τους αιώνια θα υποφέρει. Ο Θεός μου λέει επίσης να ακολουθήσω τον τίμιο δρόμο και ότι αυτό στο τέλος θα με ανταμείψει. Δεν έχω λόγο να μην Τον πιστέψω!
Ποιες ρε σκουλικαντερα βλεπεις εδω μεσα άλλες ; πότε προλάβαμε και στα κάναμε και πλανητες που μπάινεις μια φορα το εξάμηνο στο θρεντ και εχεις κανει τρια ποστ; Ποιος σου ειπε ότι έχουμε περίοδο ρε μυγα ζωολογικού κηπου ; θιγεις την γυναικεία φύση ρε ουρακοταγκε για να μου την πεις; Θα πετάνεις![]()
Γιατί έχει μπει κάθε μόγγολο στο θρεντ και εσύ καημό έχεις με τον Αγιο.
Γιατί έχει μπει κάθε μόγγολο στο θρεντ και εσύ καημό έχεις με τον Αγιο.
Αν διαβάζεις πικερ λογικοΔεν βλέπω 'μόγγολους', κυρία.![]()
α καλά εσύ το έχεις χάσει εντελώς, περαστικά σουΠοιες ρε σκουλικαντερα βλεπεις εδω μεσα άλλες ; πότε προλάβαμε και στα κάναμε και πλανητες που μπάινεις μια φορα το εξάμηνο στο θρεντ και εχεις κανει τρια ποστ; Ποιος σου ειπε ότι έχουμε περίοδο ρε μυγα ζωολογικού κηπου ; θιγεις την γυναικεία φύση ρε ουρακοταγκε για να μου την πεις; Θα πετάνεις![]()
Αν διαβάζεις πικερ λογικο
Κοίτα να ξεσπάσεις εδώ και να το παιξεις άντρας γιατι στο σπιτι η παντοφλα θα παει συννεφοα καλά εσύ το έχεις χάσει εντελώς, περαστικά σου![]()
κάτσε γιατί με έπιασε φαγούρα με αυτά που διάβασα:thubsdown:
Μιλάω αλλά προφανώς δεν μιλάω τα δικά σας.
Όταν λέτε κάτι, να το λέτε σε αυτόν που το είπε και να μην βάζετε διάφορα ποστ στο μίξερ.
Πάντως δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να μου απαντήσετε για τίποτα.
Εσείς ξεκινήσατε τον διάλογο μαζί μου κάνοντας παράθεση.
Αν θέλετε να μιλάτε μόνη σας να μην κάνετε παράθεση.
Ρώτησα λοιπόν, τι θέλετε να βλέπετε;
Αν θέλετε απαντάτε, αν δεν θέλετε, πείτε μου να πάω να γαμηθώ όπως πριν.
έχεις καταλάβει ότι με τις σαχλαμάρες που γράφεις από το πρωί μας έχεις ξενερώσει?Κοίτα να ξεσπάσεις εδώ και να το παιξεις άντρας γιατι στο σπιτι η παντοφλα θα παει συννεφο![]()
Ναι είναι, αλλά τραβήξατε την προσοχή μας
![]()
γυρισα πισω αναζωγοημενος
Γιώργη για κάποιο ανεξήγητο λόγο, είμαι χαρούμενος που γύρισες![]()