ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
Ξερεις τα παντα για της πιπες θειο...σε θαυμαζω
σσσσσςςς τετοια του λες και θα την κανει με ελαφρα...θα αρχισει τα περι βιοπορισμου κι αλλα τετοια
Ξερεις τα παντα για της πιπες θειο...σε θαυμαζω
Εσείς όταν συναντήσατε τον νηματοθέτη, αυτό κάνατε προφανώς...ΑΧΑΧΑ....ΚΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΑΒΟ...ΤΟ..YOU KNOW?τι κανει η κυρια?το αλφαδειαζει η πιει την νησσαν προσποιουμενη οτι ολα βαινουν καλως?
Ποιεί την νήσσαν!
Εσείς όταν συναντήσατε τον νηματοθέτη, αυτό κάνατε προφανώς...
Όχι, αλλά τις προτρέπει: θα είχατε την ευγενή καλοσύνη όπως μεριμνήσετε στοματικώς δια την ανάπτυξιν του πέους μου; Θεωρείστε παρακαλώ τις ευχαριστίες μου προκαταβολικά δεδομένες.Δλδ εσύ όταν συναντιέσαι με εργαζόμενες, τις λες εις άπταιστον αγγλικήν "Give me a clarinet";
Το νήμα της γελοιοποίησης...Ουδόλως.
Στα πλαίσια του νήματος της αληθείας και της ειλικρινείας, έσκασε στα γέλια ... Φευ!
Όχι, αλλά τις προτρέπει: θα είχατε την ευγενή καλοσύνη όπως μεριμνήσετε στοματικώς δια την ανάπτυξιν του πέους μου; Θεωρείστε παρακαλώ τις ευχαριστίες μου προκαταβολικά δεδομένες.
Εσείς όταν συναντήσατε τον νηματοθέτη, αυτό κάνατε προφανώς...
Δλδ όταν μπαίνει στο δωμάτιο τι λέει;Είσθε αρκετά κοντά.
Δλδ όταν μπαίνει στο δωμάτιο τι λέει;
Παρακαλώ χαριεστάτη δεσποινίς, αφαιρέσατε την ένδυσίν σας;
Αν με τέτοιες πίπες (παρντόν... καπνοσιρίγγια) ρίξεις γκόμενα , εμένα να με χέσεις...Φλυαρείτε, κύριε.
Αρκεί το: Εκδυθείτε, ω καλλίστη!
Τα ίδια λέω κι εγώ αγαπητέ!Είσθε αρκετά κοντά.
Κάπως έτσι;;;
Τα ίδια λέω κι εγώ αγαπητέ!
Αν με τέτοιες πίπες (παρντόν... καπνοσιρίγγια) ρίξεις γκόμενα , εμένα να με χέσεις...
Πάντα ήθελα να γίνω αρχαιολόγος, να ψάχνω για "εξαφανισμένα" αντικείμενα.Σεις διατί εντρυφείτε τόσο πολύ με το πέος του νηματοθέτη σήμερον;
Όχι τίποτε άλλο αλλά θα μας μπει και ο κ. ποδολάγνος και μετά ποιος ακούει τον κ. raopau ...