old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.560
- Πόντοι
- 25.700
Καλήν εσπέραν άρχοντες!
Το καλό σεξ ανανεώνει... τάδε Έφη![]()
Επιστημονικά αποδεδειγμένο φίλε!
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Καλήν εσπέραν άρχοντες!
Το καλό σεξ ανανεώνει... τάδε Έφη![]()
Ωραία η κριτική σας κύριε. Απεστάλη ήδη σχετικό σχόλιο.Επιστημονικά αποδεδειγμένο φίλε!
![]()
Ωραία η κριτική σας κύριε. Απεστάλη ήδη σχετικό σχόλιο.
Χαίρομαι που σας άρεσε.
Όπως όλες οι κριτικές μου δεν διαθέτει τον λογοτεχνικό τόνο μεγάλων κριτικογράφων του forum, είναι straight to the point...
Ακριβώς . Όχι σαν κάτι άλλους που ξεκινάνε κριτική για κοπέλα, μπλέκουν προσωπικές εμπειρίες προ 30 ετών και αναλώνονται σε αμπελοφιλοσοφίες (αυτός ο Bladesinger για παράδειγμα...)Χαίρομαι που σας άρεσε.
Όπως όλες οι κριτικές μου δεν διαθέτει τον λογοτεχνικό τόνο μεγάλων κριτικογράφων του forum, είναι straight to the point...
Ακριβώς . Όχι σαν κάτι άλλους που ξεκινάνε κριτική για κοπέλα, μπλέκουν προσωπικές εμπειρίες προ 30 ετών και αναλώνονται σε αμπελοφιλοσοφίες (αυτός ο Bladesinger για παράδειγμα...)
Ακριβώς . Όχι σαν κάτι άλλους που ξεκινάνε κριτική για κοπέλα, μπλέκουν προσωπικές εμπειρίες προ 30 ετών και αναλώνονται σε αμπελοφιλοσοφίες (αυτός ο Bladesinger για παράδειγμα...)
Εχω ένα κουμπαρά που μαζεύω τις φράγκο οικονομίες μου για να πάω σε καμιά :S
That's the spirit , man !!!Εχω ένα κουμπαρά που μαζεύω τις φράγκο οικονομίες μου για να πάω σε καμιά :S
Όταν λοιπόν ξαναπάω ποτέ,θα γράψω αμπελοφιλοσοφίες για την μέρα της αποταμίευσης![]()
That's the spirit , man !!!
Εχω ένα κουμπαρά που μαζεύω τις φράγκο οικονομίες μου για να πάω σε καμιά :S
Όταν λοιπόν ξαναπάω ποτέ,θα γράψω αμπελοφιλοσοφίες για την μέρα της αποταμίευσης![]()
Σήμερα ή αύριο δηλαδή...
Επίσης υπάρχει κάτι άλλο που με στοπάρει.Πού να πάω...ποιάν να προμοτάρω;Οι συμπαίκτες μου δεν άφησαν καμία...
Πάρτε αυτήν , αν ανέβει Θεσσαλονίκη . Είναι στανταράκι (ότι θα κλαίτε τα λεφτά σας...)Επίσης υπάρχει κάτι άλλο που με στοπάρει.Πού να πάω...ποιάν να προμοτάρω;Οι συμπαίκτες μου δεν άφησαν καμία...![]()
Δεν έχω στο κουμπαρά τόσα δίφραγκα κύριε,για ποιόν με περάσατε;Πάρτε αυτήν , αν ανέβει Θεσσαλονίκη . Είναι στανταράκι (ότι θα κλαίτε τα λεφτά σας...)
Στρατιώτης φίλε, στρατιώτης...![]()