sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
You can check out anytime you like,but you can never leave...πειτε και το κλισε απο το χοτελ καλιφορνια να δεσουμε...
You can check out anytime you like,but you can never leave...πειτε και το κλισε απο το χοτελ καλιφορνια να δεσουμε...
Λοιπον γερο ιπποτες της στρογγυλης της σαρκωδεις η της οβαλ τρυπας νομιζω ηρθε η ωρα να σας αποχαιρετησω ολους και τυπικα. Ζητω συγγνωμη απο τον wired αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν θα μπορεσω να τον περιμενω αλλο ωστε να τον χαιρετησω προσωπικα. Οποτε θα ζητησω να του μεταφερετε τα χαιρετισματα μου, καθως δεν θα μπορεσω να τους τα μεταφερω ο ιδιος. Μολις εγκριθηκε το ονομα μου στο ιεροδουλες στο οποιο θα λεγομαι ΜΠΟΚΟΛΗΣ!! και εκει θα ειναι το καινουργιο μου σπιτι απο δω και περα.
Εκτος απο μια τελευταια απαντηση που χρωσταω σε ενα αλλο νημα, αλλα ζητηματα ανοιχτα, δεν βλέπω να εχω αφησει εδω μεσα. Ουτε βλεπω κατι παραπανω που χρειαζεται να ειπωθει. Καλα οσα ειπαμε, οσο γελασαμε γελάσαμε μαζι. So long απο μενα. Over and out.
Σου επιτρεπω να περιμενεις στο σταθμο Λιανοκλαδιου,θα σου κουνησει μαντηλι απο το παραθυρο του τραινου καθως αυτο θα αναχωρει προς Αθηναι.Πασα αλλη επικοινωνια απαγορευεται αυστηρωςερι με εμενα θα σε αφησει....
οταν ερχονται σαλονικιοι τους παω πασαλιμανι και καστελα και δεν ξαναγυριζουν πισω....
κανονιστε...με εσενα θα παμε και τρουμπα.μην μασας το δυτικο κομματι ειναι μεινστριμ πια....
γιατι ρε???Σου επιτρεπω να περιμενεις στο σταθμο Λιανοκλαδιου,θα σου κουνησει μαντηλι απο το παραθυρο του τραινου καθως αυτο θα αναχωρει προς Αθηναι.Πασα αλλη επικοινωνια απαγορευεται αυστηρως
εισαι παλαιοκομματικος να ξερειςΣου επιτρεπω να περιμενεις στο σταθμο Λιανοκλαδιου,θα σου κουνησει μαντηλι απο το παραθυρο του τραινου καθως αυτο θα αναχωρει προς Αθηναι.Πασα αλλη επικοινωνια απαγορευεται αυστηρως
μπορει να ειμαι ηδη αθηνα ρε Γιωργηβασιλοφρωνα ερχεσαι αθηνα
Γιατι ηθελες να φυγεις Γιωργο?θα ερθει και η ερη
δεν αφηνει ο μουργος ουτε ενα ποτο να παμε γιωργοθα ερθει και η ερη
βγαζεις ποιοτητα
γυρισα απο τσεδεν αφηνει ο μουργος ουτε ενα ποτο να παμε γιωργο
κωλο σου ξυνει τσοπανη τρωει γκλιτσα