Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (7 μέλη και 21 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Λοιπον γερο ιπποτες της στρογγυλης της σαρκωδεις η της οβαλ τρυπας νομιζω ηρθε η ωρα να σας αποχαιρετησω ολους και τυπικα. Ζητω συγγνωμη απο τον wired αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν θα μπορεσω να τον περιμενω αλλο ωστε να τον χαιρετησω προσωπικα. Οποτε θα ζητησω να του μεταφερετε τα χαιρετισματα μου, καθως δεν θα μπορεσω να τους τα μεταφερω ο ιδιος. Μολις εγκριθηκε το ονομα μου στο ιεροδουλες στο οποιο θα λεγομαι ΜΠΟΚΟΛΗΣ!! και εκει θα ειναι το καινουργιο μου σπιτι απο δω και περα.
Εκτος απο μια τελευταια απαντηση που χρωσταω σε ενα αλλο νημα, αλλα ζητηματα ανοιχτα, δεν βλέπω να εχω αφησει εδω μεσα. Ουτε βλεπω κατι παραπανω που χρειαζεται να ειπωθει.   Καλα οσα ειπαμε, οσο γελασαμε γελάσαμε μαζι. So long απο μενα. Over and out.

:hi:
:hi:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
ερι με εμενα θα σε αφησει....
οταν ερχονται σαλονικιοι τους παω πασαλιμανι και καστελα και δεν ξαναγυριζουν πισω....
κανονιστε...με εσενα θα παμε και τρουμπα.μην μασας το δυτικο κομματι ειναι μεινστριμ πια....
Σου επιτρεπω να περιμενεις στο σταθμο Λιανοκλαδιου,θα σου κουνησει  μαντηλι απο το παραθυρο του τραινου καθως αυτο θα αναχωρει προς Αθηναι.Πασα αλλη επικοινωνια απαγορευεται αυστηρως

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.003
Πόντοι
5.506
Σου επιτρεπω να περιμενεις στο σταθμο Λιανοκλαδιου,θα σου κουνησει  μαντηλι απο το παραθυρο του τραινου καθως αυτο θα αναχωρει προς Αθηναι.Πασα αλλη επικοινωνια απαγορευεται αυστηρως
γιατι ρε???

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.003
Πόντοι
5.506
εισαι παλαιοκομματικος να ξερεις

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
κωλο σου ξυνει τσοπανη τρωει γκλιτσα