Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.171
Πόντοι
2.606
τι σε κάνει να πιστεύεις ότι πιάνουν σε εμένα ως απάντηση όλες αυτές τις κουταμαρες σου και οι υπεκφυγές
το δεδικασμένο οτι δοκιμάστηκαν κι έπιασαν σε απείρως εξυπνότερες απο εσενα  :birdman:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.680
Πόντοι
1.406
Οπότε όλη αυτή η παράκρουση γίνεται συχνά και χωρίς λόγο.. Αν κατάλαβα καλά
Συνεχεια,ειναι η ζωη μας,και για την ακριβεια ενα μερος της παρακρουσης εχουμε και αλλα "ωραια"  :grin:.Σε επιπεδο μαζων εμπλεκονται και εξωτερικοι παραγοντες

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.680
Πόντοι
1.406
Ναι αλλά παράλληλα απαξιωνεις συλληβδην το ανθρώπινο είδος
Με πρωτον εμενα.Δεν το απαξιωνω ακριβως.εχει αρνητικη εννοια η λεξη,δεν το κρινω δεν το καταδικαζω(δεν μπορουμε να κανουμε και αλλιως αλλωστε) για να το πω απλα εχω αρχισει να βλεπω ενα ελαχιστο μερος της τραγικοτητας μας(αν δεν τρελαινομαι απλα ετσι  :2funny:)

Και δεν ειναι ολο το ανθρωπινο ειδος ετσι ;) Μαλλον υπαρχουν και αυτοι οι λιγοι που ειναι Πραγματικοι ανθρωποι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Είμαστε δηλαδή λίγοι για να αντιμετωπισουμε τις ζωές μας και την πραγματικότητα κατά κάποιο τρόπο οπότε σερνομαστε αναλόγως αύτο μου λες

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.680
Πόντοι
1.406
Είμαστε δηλαδή λίγοι για να αντιμετωπισουμε τις ζωές μας και την πραγματικότητα κατά κάποιο τρόπο οπότε σερνομαστε αναλόγως αύτο μου λες
Eισαι η ελαχιστη αλλα μπορεις να γινεις η μεγιστη,πρωτα ομως πρεπει να ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ και να γνωρισεις αυτο που εισαι(καπου το εχεις ξανακουσει αυτο ετσι δεν ειναι  ;) )και μετα θα περασεις στα ακομα πιο δυσκολα που ειναι να το αλλαξεις

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
Ευχαριστώ για την παρέα.
Το γέρικο μου πνεύμα έχει ανάγκη απο ύπνο.
Καληνύχτα σε όλους.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.431
Πόντοι
25.467
Οκ καταρχας ζητω προκαταβολικα την συμπαθεια σου και την κατανοηση σου γιατι ειναι πραγματα που δεν τα κατεχω ακομα σε μεγαλο βαθμο αλλα θα προσπαθησω οσο μπορω να σου μεταδωσω κατι
Μια απο τις μεγαλυτερες αναγκες,θα ελεγα εξαρτησεις του ανθρωπου ειναι να ταυτιστει και να συμπαραταχτει με κατι,μεγαλυτερη εξαρτηση και απο την πρεζα θα ελεγα,δεν ζει χωρις αυτο.Αυτο το κατι μπορει να ειναι οτιδηποτε,πραγματικα οτιδηποτε,και δεν ειναι σε θεση καν να κανει την επιλογη.Θα το φερει κατ τυχη μπροστα του η συγκυρια,το περιβαλλον του κτλ.Αυτα τα κατι συνηθως ερχονται σε διπολα και εκει ισως γινεται μια μικρη επιλογη αναλογως τα βιωματα του,αλλα και παλι συνηθως και εκει η τυχη θα αποφασισει(απο οτι εχεις καταλαβει ηδη θεωρω οτι δεν ειμαστε ικανοι για πολλα σχεδον για τιποτα)Μολις βρει αυτο το κατι λοιπον ο ανθρωπος θα αγκιστρωθει πανω του με ολο το λειψο του ειναι,και αυτη η αγκιστρωση θα τον καθιστα τυφλο και ανικανο για τιποτα αλλο παρα απο το να στηριξει αυτο το κατι συνηθως πολεμωντας τον αντιθετο πολλο.Η βαθυτερη αιτια που το κανει αυτο ειναι γιατι ετσι εχει μαθει απο μικρος,και για να εκφρασει μεσω αυτου την βια που εχει διδαχθει απο μικρος και κουβαλαει μεσα του και τον κουβαλα σαν ατμομηχανη προς σε αυτον τον δρομο.Αυτα τα κατι ειναι πολλα,δεκαδες καθε μερα απο τα πιο μικρα ως προς τα πιο μεγαλα(θεωρητικα παντα γιατι εγω ολα μικρα τα θεωρω) Αλλα καθε φορα που αγκιστρωνεται σε ενα γινεται για αυτον η προσωπικη του Τζιχαντ.Πολλες φορες συμπαρατασεται με αλλους ανθρωπους σε αυους τους αγωνες ,τους οποιους βεβαια τους οδηγουν τα ιδια ταπεινα και "κακα" κινητρα,οπως αλλωστε αυτους που δημιουργησαν αυτους τους "αγωνες" ΕΠι της ουσιας τιποτα δεν γινεται συνειδητα
Ειναι τοσο φοβερη και τρομερη αυτη η αρρωστεια που ακομα και η γνωση της δεν μπορει να σε σωσει απο αυτη,το γνωριζεις αλλα εξακολουθεις να το κανεις,ειναι τρομερο   :S.Γενικως και οχι μονο εδω εκτος απο την γνωση χρειαζεται και κατι αλλο,το οποιο κερδιζεται με πολυ κοπο και αιμα,και σιγα σιγα   

ΥΓ μη τα παιρνεις και τοσο σοβαρα αυτα που λεω,παρτα λιγο στη πλακα,ισως να ειναι και παραληρημα στη τελικη  :)

Συμπεριφοριστής; :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μια φορά δύο είπα να σκάσει στο μυαλό μου θυμωσε μου κρατούσε μούτρα και άρχισε να κάνει ότι θέλει μετά. Δεν το ρισκάρω..

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.680
Πόντοι
1.406
Μια φορά δύο είπα να σκάσει στο μυαλό μου θυμωσε μου κρατούσε μούτρα και άρχισε να κάνει ότι θέλει μετά. Δεν το ρισκάρω..
Ειναι μεγαλος καριολης γι'αυτο,χρησιμοτατος αλλα εχει την ταση να κανει καταχρηση εξουσιας και πρεπει να τον βαζουμε στη θεση του :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom