Dirty69
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2010
- Κριτικές
- 49
- Like
- 7.314
- Πόντοι
- 26.227
Καλησπερίζω τη Δημογεροντία!
Καλησπερίζω τη Δημογεροντία!
δουμε σκετο ρε...αυτα ειναι γαλακτος"Δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας, είναιτο φιδάκι ο Ηλίαςο όφις ο Τρουμπάκης "
Δούμε = κτλ κτλ
που να δεις οταν αναλαβει η κα ερι τι εχει να γινειΤο νήμα μας είναι η όαση του σάιτ, απέχω από οποιοδήποτε άλλο νήμα (είναι εξαιρετικά ελάχιστα τα post μου σε αλλά νήματα) και ο λόγος που ξεκίνησα να συμμετέχω στο νήμα είναι το επίπεδο των μελών του και το ότι κατανοούν τη διαφορετικότητα του νήματος. Ζήτω το νήμα !
Το νήμα μας είναι η όαση του σάιτ, απέχω από οποιοδήποτε άλλο νήμα (είναι εξαιρετικά ελάχιστα τα post μου σε αλλά νήματα) και ο λόγος που ξεκίνησα να συμμετέχω στο νήμα είναι το επίπεδο των μελών του και το ότι κατανοούν τη διαφορετικότητα του νήματος. Ζήτω το νήμα !
Ο Προκοπης έχει κάτσει δίπλα στο κο νηματοθετη και του αναπτύσσει την κοσμοθεωρία του! Νομίζω πως ο κος νηματοθετης στην πρώτη ευκαιρία θα του δείξει τις κύριες στη φορμόλη !εχει κατσει διπλα στον προκοπη ο θειος?
Το νήμα μας είναι η όαση του σάιτ, απέχω από οποιοδήποτε άλλο νήμα (είναι εξαιρετικά ελάχιστα τα post μου σε αλλά νήματα) και ο λόγος που ξεκίνησα να συμμετέχω στο νήμα είναι το επίπεδο των μελών του και το ότι κατανοούν τη διαφορετικότητα του νήματος. Ζήτω το νήμα !
θα βαλουν ενα τσολια μπροστα και θα την παιζουν με την κα ΠιτσαΟ Προκοπης έχει κάτσει δίπλα στο κο νηματοθετη και του αναπτύσσει την κοσμοθεωρία του! Νομίζω πως ο κος νηματοθετης στην πρώτη ευκαιρία θα του δείξει τις κύριες στη φορμόλη !
εμενα μου αρεσει αυτο αυτην την περιοδο
Ζήτω! ΟΧΙ στα ανθρωπάρια που σέρνονται και κηλιδώνουν κοπέλες και μέλη.
Ζήτω! ΟΧΙ στα ανθρωπάρια που σέρνονται και κηλιδώνουν κοπέλες και μέλη.
γιατι προσοχη?μην μας παρασυρουν σε ακολασιες? μιλατε σοφαΧαιρετώ όλα τα μέλη του νήματος.
Τα είπαμε τα ξημερώματα, με τους κυρίους λίγο σχετικά με αποχωρήσεις κλπ.
Ελπίζω να βρω χρόνο να γράψω αργότερα κάτι εδώ, σχετικά με το φόρουμ.
Όποιος θέλει ας το διαβάσει πριν πάρει κάποια απόφαση.
Χαιρετώ για την ώρα! Καλό ΣΚ σε όλους και προσοχή στις μαθήτριες που μοιάζουν λίγο μεγαλύτερες...
Χαιρετώ όλα τα μέλη του νήματος.
Τα είπαμε τα ξημερώματα, με τους κυρίους λίγο σχετικά με αποχωρήσεις κλπ.
Ελπίζω να βρω χρόνο να γράψω αργότερα κάτι εδώ, σχετικά με το φόρουμ.
Όποιος θέλει ας το διαβάσει πριν πάρει κάποια απόφαση.
Χαιρετώ για την ώρα! Καλό ΣΚ σε όλους και προσοχή στις μαθήτριες που μοιάζουν λίγο μεγαλύτερες...
αυτες με της ποδιες της μπλε
Τι μαθήτριες λέτε;