troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.160
- Πόντοι
- 5.506
αμαν ρε σιθ....σεξ μασιν εισαι ρεΤη πιτσιρίκα την Ευαγγελία βλέπω,όχι το μπαλάκι
αμαν ρε σιθ....σεξ μασιν εισαι ρεΤη πιτσιρίκα την Ευαγγελία βλέπω,όχι το μπαλάκι
ημουν μεσα το βραδυ που το κλεισανε.ρε μαλακα τομα
Φεύγει τώραεκτος της κολετσενας λογω σκυλιασης,οι αλλες ειναι γ τοπικο
αμα σου πω οτι δεν μου κανει εντυπωση?ημουν μεσα το βραδυ που το κλεισανε.
Ξελιγωμένος είμαι ρε συαμαν ρε σιθ....σεξ μασιν εισαι ρε
και στο αλσος ημουν το βραδυ που το κλεισανε.αμα σου πω οτι δεν μου κανει εντυπωση?
ισα ρε....Ξελιγωμένος είμαι ρε συ
ρε πουστρακο....παραλληλες ζωεςκαι στο αλσος ημουν το βραδυ που το κλεισανε.
γενικα τη δεκαετια 90 πηγαινα σε οτι μαγαζι κλεινανε οι μπατσοι
Με παρεξήγησες ρε συ,εγώ απλός παρατηρητής είμαι :Sισα ρε....
ρανταρ εχεις στοχο καθημερινα...και σαν κυνηγος (που δεν ειμαι) ξερω οτι οποιος σημαδευει τρωει
.......ποτε μην λες ποτε...αν εισαι εστω και λιγο μικροτερος μου....φιλε? εχει και αλλοκαι υστερα μεγαλωσα και αι στο διαολο χαλασα
εχει ρε αλλα οχι για τετοια........ποτε μην λες ποτε...αν εισαι εστω και λιγο μικροτερος μου....φιλε? εχει και αλλο
ρε αφηστε της μαλακιες...σαν κοριτσακια κανετε εδω μεσα μερικες φορεςΜε παρεξήγησες ρε συ,εγώ απλός παρατηρητής είμαι :S
Μια φορά λέω κι εγώ αλήθεια και δεν με πιστεύουνρε αφηστε της μαλακιες...σαν κοριτσακια κανετε εδω μεσα μερικες φορες
σναιπερ εισαστε και αφηστε της μαλακιες...κουραστηκαμε
και πολυ καλα καλα φρενο εχει τυπαρα μου...εχει ρε αλλα οχι για τετοια.
καθε πραγμα στο καιρο του.
εχει γκαζι,αλλα εχει και φρενο το μαραφετι
εσυ ειδικα εισαι απο τους λιγους που πιστευω εδω μεσα στο ορκιζομαι...Μια φορά λέω κι εγώ αλήθεια και δεν με πιστεύουν
ας την για αυριο 28η οκτωβριουκαι πολυ καλα καλα φρενο εχει τυπαρα μου...
πηγα να σου γραψω εκθεση ρε μαν αλλα δεν λεει...
εχω απλο και θα εφτιαχνα αυριο...να παω να το αλλαξω?αυτο το σπανακι,το μπειμπι ομως προσεξτε,πως γαμαει ετσι?..