blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
εδω ο κοσμος καιγεται και το μουνι χτενιζεται....
Οξυδερκης παρατηρησις!
εδω ο κοσμος καιγεται και το μουνι χτενιζεται....
Απαντά ότι παρακαλεί και ότι όποτε θέλετε κωλοδακτυλα είναι πάντα στην διάθεσή σας.Θα το εχω υποψη και σας ευχαριστω!
Απαντά ότι παρακαλεί και ότι όποτε θέλετε κωλοδακτυλα είναι πάντα στην διάθεσή σας.
Mη κανεις χαρακτηρισμους τυπεδεν το ευχαριστηθηκα το ποτο αποψε...με τοσο κοσμο στα ατμ τριγυρω,ηταν μια δυσαρεστη κατασταση...
και για ολα αυτα φταινε τα μουνοπανα που ψηφισαν αυτους τους απατεωνες και απο βδομαδα θα πανε να αγοραζουν ψωμι με χαρτονομισμα του ενος τρισεκατομμυριου....![]()
![]()
![]()
ειχε κατι πολυ δυνατους κωλους στην ουρα τυπε,πραγματι...Mη κανεις χαρακτηρισμους τυπεΕπρεπε να παρεις μπυρα απο το περιπτερο και να στηθεις και εσυ στην ουρα,εκει γινονται οι καλες γνωριμιες πλεον ;)
Και πιανεις ευκολα κουβεντα ;)ειχε κατι πολυ δυνατους κωλους στην ουρα τυπε,πραγματι...![]()
θεός... Πως δεν το σκέφτηκαMη κανεις χαρακτηρισμους τυπεΕπρεπε να παρεις μπυρα απο το περιπτερο και να στηθεις και εσυ στην ουρα,εκει γινονται οι καλες γνωριμιες πλεον ;)
Μετα το capital control των τραπεζών sorry girls αλλα ταβάνι στα 60 γιούρια !!!
τα σέβη μου και στα παιδιά. Θα ψηφίσω όχι δεν θα πάω να στήθω σε τράπεζα και θα πηδιεμαι με οποίον θέλω. Βιβα λα λιμπερτα! ΒεντσερεμοςΚαλησπέρα.
Έχετε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς των κ.κ. Τσουλούφα και Σισέ.
Με την ευκαιρία ο κ.Σίσες εκφράζει την δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι η διδα Ερινάλια εσυνουσιαθει με τον κωλογερα* τον κ. Χιονοστροβιλομάτη, και όχι με αυτόν.
*Δικός του χαρακτηρισμός.
ρε. Εγώ δεν Ζορίστηκα ο παπάρας και εσύ βγάζετε αγανάκτηση οπότε πάνε γαμησου..και μεις θα φερθούμε σοβαρά κούκλα για να μην χάσεις το αναφαίρετο δικαίωμα σου για εικονική ζωή δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να σου κόψει το Ίντερνετ![]()
με ειπες παπαρα?ρε. Εγώ δεν Ζορίστηκα ο παπάρας και εσύ βγάζετε αγανάκτηση οπότε πάνε γαμησου..
αφού δε σε είπα σιχαμα καλά είσαιμε ειπες παπαρα?![]()
![]()
![]()
Μην το παιρνεις βαριά, τουλαχιστον ειπε μονο στον αλλον να παει να γαμηθει.με ειπες παπαρα?![]()
![]()
![]()
Επ. Αυτο ειναι δικο μου.αφού δε σε είπα σιχαμα καλά είσαι