erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
όχιερι θα εκανες ποτε σεξ με τον αλεξ ?
όχιερι θα εκανες ποτε σεξ με τον αλεξ ?
ερι θα εκανες ποτε σεξ με τον αλεξ ?
αντε να βγαλεις ακρη μ αυτη τη ξενερωτη τη λαγκαρτν.Καψωνη Δεν το λέω από εκδίκηση η πείσμα. Αλλά από πλήρη γνώση της καβλας μου. Δυσκολακι να το καταλαβεις αλλά λέμε τώρα
μεταξυ ενος φανταστικου ιδανικου σεναριου και μιας τροφαντης ρεαλιστικης πραγματικοτητας θα προτιμησω να τον εμπαιξω με την δευτερη ;)μπραμπ πάντως με γειωσες άσχημα τώρα που το σκέφτομαι γαμουσες λιανη και λες το όχι στην ερι αχαχαχαχαχα αχαχαχαχαχα
έχουμε μιλήσει στο σκάιπ..φίλε είσαι άδικος νομίζω με την Ερι.Τόσο ωραίο Άβαταρ έχει![]()
ειναι υπερβολικα ευαισθητη και καθολου πολυπλοκη δεν θα μπορουσε να γινει καληφίλε είσαι άδικος νομίζω με την Ερι.Τόσο ωραίο Άβαταρ έχει![]()
με τον μπραμπ ή με τη λιανη ;έχουμε μιλήσει στο σκάιπ..
ωραία ταινία κι ωραία "ατάκα"ειναι υπερβολικα ευαισθητη και καθολου πολυπλοκη δεν θα μπορουσε να γινει καληπιανιστριαερωμενη
τρεβορ χαουαρντ συντομη συναντηση για τον φιλο χαουζ που ειναι σινεφιλ![]()
σινεφίλ έχετε πλάκα. Απαντάς στο χαουζ ότι εσύ επέλεξες να μην γίνω ερωμένη σου υπονοώντας ότι αλλιώς εγώ θα ήθελα. Πόσο μαλακας. Κατά τα λοιπά η ερι σου προσάπτει...ειναι υπερβολικα ευαισθητη και καθολου πολυπλοκη δεν θα μπορουσε να γινει καληπιανιστριαερωμενη
τρεβορ χαουαρντ συντομη συναντηση για τον φιλο χαουζ που ειναι σινεφιλ![]()
ειρωνια για κάποιους που μιλάνεμε τον μπραμπ ή με τη λιανη ;
αι μωρη μαλακωσινεφίλ έχετε πλάκα. Απαντάς στο χαουζ ότι εσύ επέλεξες να μην γίνω ερωμένη σου υπονοώντας ότι αλλιώς εγώ θα ήθελα. Πόσο μαλακας. Κατά τα λοιπά η ερι σου προσάπτει...