alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.282
- Πόντοι
- 8.006
Ολους?Βασιλοφρων σε επίπεδο εικονικής καβλας και εγώ σας γαμαω όλους αχαχαχα
Ολους?Βασιλοφρων σε επίπεδο εικονικής καβλας και εγώ σας γαμαω όλους αχαχαχα
Καταρχήν στους περισσότερους δε θα καθόταν.Και σ όσουν θα καθόταν πάλι μερικοί θα έλεγαν όχι για διάφορους λόγους.Και δεν έχει να κάνει με την Ερι απλά έτσι λειτουργούν τα πράγματα.Tυπε,οτι και να λεει ο καθενας, ολοι θα την γαμουσαμε την Ερη εδω μεσα
Αυτο το ποσταρισμα μού θυμισε Boldemort.Καταρχήν στους περισσότερους δε θα καθόταν.Και σ όσουν θα καθόταν πάλι μερικοί θα έλεγαν όχι για διάφορους λόγους.Και δεν έχει να κάνει με την Ερι απλά έτσι λειτουργούν τα πράγματα.
ρε αλεξ εσύ είσαι διαδικτυακό σιχαμα στο έχω πει πολλάκις ακόμα με ρωτάς ?Ολους?
Kαλα πηραμε σαν υποθεση εργασιας οτι θα καθοτανε.Και ολοι ναι θα λεγανε ,στανταρακι αυτο,με καρυωτακη η χωριςΚαταρχήν στους περισσότερους δε θα καθόταν.Και σ όσουν θα καθόταν πάλι μερικοί θα έλεγαν όχι για διάφορους λόγους.Και δεν έχει να κάνει με την Ερι απλά έτσι λειτουργούν τα πράγματα.
Α. "Διαδικτυακο".ρε αλεξ εσύ είσαι διαδικτυακό σιχαμα στο έχω πει πολλάκις ακόμα με ρωτάς ?
δίπλα μου είναι εδώ σε μια ουρά σε ΑΤΜ .Τον θες ;Αυτο το ποσταρισμα μού θυμισε Boldemort.
είτε το έγραψε ο ίδιος, είτε του το έγραψαν μικρή σημασία έχει.
κάπου πήρε το μάτι μου ότι είναι στο Διεθνές τουρνουά Γκολφ 10th Aegean ProAm, εις την ταπεινή Μεσσηνίαν.
φαντάζομαι στο πανάθλιο γνωστό 5-6άστερο ξενοδοχείο...
επομένως μηδαμινή σημασία έχουν και αυτά που λέει.
ο Θεοδωράκης τον μάρανε
Τυπε μου θυμιζεις τις δηλωσεις Βαρουφακη μετα το ξυλο που εφαγε στο Eurogroup της ΡιγαΑ. "Διαδικτυακο".
Αρα στην πραγματικοτητα μπορει και να μην ειμαι... ;)
Τι κάνει στο ΑΤΜ? Αφου τα εχει βγαλει τα λεφτα εδω και μερες.δίπλα μου είναι εδώ σε μια ουρά σε ΑΤΜ .Τον θες ;
Φανταζεσαι καπου τυχαια να γνωριστουμε με την Ερη, χωρις να ξερει ο ενας ποιος ειναι ο αλλος, και να με βρει συμπαθητικο?Τυπε μου θυμιζεις τις δηλωσεις Βαρουφακη μετα το ξυλο που εφαγε στο Eurogroup της Ριγα
οχι ολοιKαλα πηραμε σαν υποθεση εργασιας οτι θα καθοτανε.Και ολοι ναι θα λεγανε ,στανταρακι αυτο,με καρυωτακη η χωρις
Εσυ οχι τύπε? :Sοχι ολοι
το θεωρώ απίθανο. Οι απόψεις σου και η συμπεριφορά σου δεν γινεται να είναι διαφορετικες. Είπα εικονικό γιατί φυσικά είναι η κατάσταση τέτοια και δεν σε ξέρω όχι γιατί πιστεύω ότι εκτός είσαι οκ. Πάλι γλοιωδες σιχαμα είσαι και εκεί λογικάΑ. "Διαδικτυακο".
Αρα στην πραγματικοτητα μπορει και να μην ειμαι... ;)
Γιατί θα πρέπει όλοι ο άντρες να λένε Ναι σε όλες ;Νομίζω πως υπερβαλεις λίγο.Όχι πως δε θα υπήρχε κανενα 70-80% που θα έτρεχε βέβαια.Kαλα πηραμε σαν υποθεση εργασιας οτι θα καθοτανε.Και ολοι ναι θα λεγανε ,στανταρακι αυτο,με καρυωτακη η χωρις
Γραψτο σε σεναριο τυπε,θα κανει ωραια κομεντιΦανταζεσαι καπου τυχαια να γνωριστουμε με την Ερη, χωρις να ξερει ο ενας ποιος ειναι ο αλλος, και να με βρει συμπαθητικο?
Θα κανουμε παρεα απο κοντα το πρωι και το βραδυ θα βριζομαστε στο μπου.
τυπε σκεφτεσαι να πας για καμπινγκ φετος ?Φανταζεσαι καπου τυχαια να γνωριστουμε με την Ερη, χωρις να ξερει ο ενας ποιος ειναι ο αλλος, και να με βρει συμπαθητικο?
Θα κανουμε παρεα απο κοντα το πρωι και το βραδυ θα βριζομαστε στο μπου.
Λες να γραψω μυθιστορημα?Γραψτο σε σεναριο τυπε,θα κανει ωραια κομεντι
Τα σιχαινομαι τα καμπινγκ.τυπε σκεφτεσαι να πας για καμπινγκ φετος ?
τυπε θελει και ρωτημα?Εσυ οχι τύπε? :S