Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.070
- Πόντοι
- 1.406
σ αυτό το δίλλημα θα ψηφίσω Ναι ( και τις δύο )
Σκεψου να παρεις 4 εκ σε ΙOY'sΣκέψου να κερδίσεις την Κυριακή το τζόκερ και τη Δευτέρα να μην ανήξουν οι τράπεζες ,
Δεν ξέρω αν σας το είπα αλλά θα ψηφίσω να βάλουν η μερκελ το δντ οι θεσμοί ο Σαμαράς ο Βενιζέλος και ο κουτσουμπας την συμφωνία στο κωλο τους και είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να το ψηφίσω. Για να δούμε πόσο δημοκρατία αντέχει η χώρα της. Δημοκρατίας...
θα πουλήσω το δελτίο σε αυτούς που θέλουνε να νομιμοποιήσουνε μαύρο χρήμα και θα μου τα δώσουνε σε μαύρες σακούλες... εικοσάρικα δεκάρικα θα έχω να μετράωΣκέψου να κερδίσεις την Κυριακή το τζόκερ και τη Δευτέρα να μην ανήξουν οι τράπεζες ,
μετα θα τσιμπουκωνεις την ψωλη του αλεξ για μιση φετα μορταδελαΔεν ξέρω αν σας το είπα αλλά θα ψηφίσω να βάλουν η μερκελ το δντ οι θεσμοί ο Σαμαράς ο Βενιζέλος και ο κουτσουμπας την συμφωνία στο κωλο τους και είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να το ψηφίσω. Για να δούμε πόσο δημοκρατία αντέχει η χώρα της. Δημοκρατίας...
Δεν ξέρω αν σας το είπα αλλά θα ψηφίσω να βάλουν η μερκελ το δντ οι θεσμοί ο Σαμαράς ο Βενιζέλος και ο κουτσουμπας την συμφωνία στο κωλο τους και είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να το ψηφίσω. Για να δούμε πόσο δημοκρατία αντέχει η χώρα της. Δημοκρατίας...
δεν άκουσες δηλώσεις ?το τερμάτισε..
δε νομίζω να το θέλει ο συγκεκριμένος...
οι υπόλοιποι μετά χαρας!!
δεν άκουσες δηλώσεις ?το τερμάτισε..
Ενώ με την συμφωνία θα τσιμποκωνω το σοιμπλε... Ελευθερία ρε και ότι βγει τουλάχιστον με το κεφάλι ψηλάμετα θα τσιμπουκωνεις την ψωλη του αλεξ για μιση φετα μορταδελα
ελααααα εμετος ρε πουστηΕνώ με την συμφωνία θα τσιμποκωνω το σοιμπλε... Ελευθερία ρε και ότι βγει τουλάχιστον με το κεφάλι ψηλά