raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.321
- Πόντοι
- 5.006
μηπως σου λειπει καμμια βιταμινη???Με φαγατε ρε πουστικ και αρρώστησα. Ελπίζω να είστε ευτυχείς τώρα
μηπως σου λειπει καμμια βιταμινη???Με φαγατε ρε πουστικ και αρρώστησα. Ελπίζω να είστε ευτυχείς τώρα
Με ματιασατε από τη κακογλωσια.δεν θα σας περάσει όμως θα επανέλθω δριμυτερη.
κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο ραο παοO τύπος πρέπει να 'χε να γαμήσει κανά δυο χρόνια. Αυτό δεν είναι χύσιμο, κατάσβεση πυρκαγιάς είναι.
θα φάω ένα αναβραζον προς το παρόνΦάε πολλά σκόρδα, διώχνει το κακό.
ψωφα καργιαθα φάω ένα αναβραζον προς το παρόν
ψωφα καργια
Πάρε ΠΑΝΑΝΤΟΛ αν δεν έχεις πες του Μπόκα να σου φέρειθα φάω ένα αναβραζον προς το παρόν
μου θύμισες το τραγούδι που λέει σκύλα δε θα σου τηλεφωνήσω κι αν με πάρεις θα στο κλείσω που το λέει αυτός που λέει το για το καλό μου αχαχαχαψωφα καργια
εχεις πυρετο..πεσε για υπνο...μου θύμισες το τραγούδι που λέει σκύλα δε θα σου τηλεφωνήσω κι αν με πάρεις θα στο κλείσω που το λέει αυτός που λέει το για το καλό μου αχαχαχα
σε χω ικανη να βρασεις τσαι του βουνου κι αντι να πιεις το αποσταγμα να φας τα χορταμου θύμισες το τραγούδι που λέει σκύλα δε θα σου τηλεφωνήσω κι αν με πάρεις θα στο κλείσω που το λέει αυτός που λέει το για το καλό μου αχαχαχα
θα το πολεμησω και θα βγω κάθαρμαεχεις πυρετο..πεσε για υπνο...
θα φάω βασιλικό πολτό και θα ζωντανεψω Κι αν πεθάνω θα γίνω βαμπίρ να σας πίνω το αίμα αντί για τσάισε χω ικανη να βρασεις τσαι του βουνου κι αντι να πιεις το αποσταγμα να φας τα χορτα
θα το πολεμησω και θα βγω κάθαρμα
θα φάω βασιλικό πολτό και θα ζωντανεψω Κι αν πεθάνω θα γίνω βαμπίρ να σας πίνω το αίμα αντί για τσάι
που θα πας?θα το πολεμησω και θα βγω κάθαρμα
κομμα μπαινει πουθενα ?ηξεις αφηξεις ουκ εν πολεμω θνηξειςθα το πολεμησω και θα βγω κάθαρμα
να φαω πουτσο αν έχεις ακουστάπου θα πας?
τι θα φορεσεις?να φαω πουτσο αν έχεις ακουστά