NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
ασχολούνται με το δημοψήφισμα
Δε νομιζω οτι θα γινει στο τελοςασχολούνται με το δημοψήφισμα
Καλη ξεκουραση Nickδεν ξέρω τι θα γινει Ζαρού
πάω να ηρεμήσω στας εξοχάς
καλό σ.κ. σε όλους.
τραβα σήκωσε τα ευρώ να πάμε διακοπέςΚαλημέρα σας
εχω ρυζι μακαρονια προφυλακτικα...στα λεγα χτεςΤελικά μπραμπ μαζί μου θα καταλήξεις σε ένα κάμπινγκ με καρπούζι κλεμμένο θάλασσα και αν είμαστε τυχεροί κανένα κρασί χύμα αχαχαχα
μωρο μου θα μες θες που θα μαι νεοπτωχος ?Τελικά μπραμπ μαζί μου θα καταλήξεις σε ένα κάμπινγκ με καρπούζι κλεμμένο θάλασσα και αν είμαστε τυχεροί κανένα κρασί χύμα αχαχαχα
φυσικά λατρεύω το νέο σου Λουκ επιτέλους θα προσγειωθείςμωρο μου θα μες θες που θα μαι νεοπτωχος ?
εγώ έχω ψυχραιμία και δεν βλέπω τιβι. Επίσης όσο βλέπω τους μνημονιακους και τους φιλογερμανους να λυσσανε τόσο πιστεύω ότι έκανε σωστάεχω ρυζι μακαρονια προφυλακτικα...στα λεγα χτες
πηγα προσγειωσα το καζιο σε ενα ενεχυραδικο και αγορασα 8 φετες γαλοπουλα και τυρι του τοστφυσικά λατρεύω το νέο σου Λουκ επιτέλους θα προσγειωθείς
χαχαχαχα και εγω ουτε τιβι ανοιχτη ουτε τιποτα.....μπυριτσα και χαβαλε εδω στο καφενειο...μεθαυριο κανονικα δουλειαεγώ έχω ψυχραιμία και δεν βλέπω τιβι. Επίσης όσο βλέπω τους μνημονιακους και τους φιλογερμανους να λυσσανε τόσο πιστεύω ότι έκανε σωστά
όταν Πεινασω θα μου δωκεις η θα μου ζητάς κωλο ?πηγα προσγειωσα το καζιο σε ενα ενεχυραδικο και αγορασα 8 φετες γαλοπουλα και τυρι του τοστ
ελπιζω να πεινασεις γληγορα γιατι μου κοψαν και το ρευμα και δεν θα κρατησουν για πολυόταν Πεινασω θα μου δωκεις η θα μου ζητάς κωλο ?
τωρα που ανοιξανε τοσα ωραια θρεντ για ρολογια, κολωνιες και πουρα, μας παει στο διαολο ο μαλακας ο τσιπρας...
η αγαμια εχει δημιουργησει προβλημα στην λειτουργια του εγκεφαλου σου....εγώ έχω ψυχραιμία και δεν βλέπω τιβι. Επίσης όσο βλέπω τους μνημονιακους και τους φιλογερμανους να λυσσανε τόσο πιστεύω ότι έκανε σωστά