erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
:-*όπως θες πάρτο
:-*όπως θες πάρτο
Καλημέρα ερέιζερ είτε να πατήσει ο Κιμ το βρωμόκουμπο είτε να βγούμε απο το κωλοευρώ![]()
Τώρα .. όλα πουτανα. Εχουν γίνει τεράστια λάθη και πάμε για χειρότερα. ΤωραΚαλημέρα!!!
Να βγούμε, ναι, αλλά όχι τώρα και όχι με τέτοιες συνθήκες.
Θα φτιάξει νικ η γυναίκα του Κυρ Μεδιου να μας βρίζει λέτε?![]()
καλημερα κυριοι και μουνια
Τώρα .. όλα πουτανα. Εχουν γίνει τεράστια λάθη και πάμε για χειρότερα. Τωρα
Το ξέρω. Ομως είναι τόσο απλό. Διότι αυτό που ζεις τώρα ειναι πρόσκαιρο και θα σε πνίξουν ούτως η άλλως. Είναι εμφανες.![]()
Σου αρέσει ο τζέρτζελος,ε?
Δεν είναι τόσο απλό νομίζω. Καλό το Κούγκι σαν ιστορία, αλλά αυτός που το έκανε δεν έζησε...
Το ξέρω. Ομως είναι τόσο απλό. Διότι αυτό που ζεις τώρα ειναι πρόσκαιρο και θα σε πνίξουν ούτως η άλλως. Είναι εμφανες.
Μπραμπ, εγώ πήρα φιλί και εσύ πούτσα![]()
![]()
![]()
όπως διόρθωσε και ο Σαμαράς τις προηγούμενες.Μάλλον δεν τα έμαθες τα νέα, ο Ποτάμις λέει στήνουμε κώλο τώρα και μετά ξανακάνουμε τους άντρες!
(Θεοδωράκης: Να ψηφίσουμε τη συμφωνία και τη διορθώνουμε στη συνέχεια)
Καλό ε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όπως διόρθωσε και ο Σαμαράς τις προηγούμενες.
Ρε μην ασχολείστε, η χώρα πουλήθηκε ήδη από τον Γιωργάκη, τα προσχήματα κρατάμε τώρα.
http://[URL unfurl="true"]www.allsmileys.com/files/smiley-central-humor/5596.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:hi:
καλημέρα ερέισερ και μπραμπ
που ειναι το σαπιο το μουνι να μας κανει καμια καταθεση ψυχης για τους βλαχουςΜπραμπ, εγώ πήρα φιλί και εσύ πούτσα![]()
![]()
![]()
κοίταξα κάτω από το γραφείο γιατί αισθανόμουν μια αερόπιπα, αλλά δεν την βρηκαπου ειναι το σαπιο το μουνι να μας κανει καμια καταθεση ψυχης για τους βλαχους![]()
που ειναι το σαπιο το μουνι να μας κανει καμια καταθεση ψυχης για τους βλαχους![]()