blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.735
- Πόντοι
- 26.096
Νικ που στο διατανο εισαι ! ? Εχω διατροφη σημερα! !!! μηπως τον "ειδατε" πουθενα?
Εις εξωτερικήν εργασίαν ενδιατρίβει, κύριε.
Νικ που στο διατανο εισαι ! ? Εχω διατροφη σημερα! !!! μηπως τον "ειδατε" πουθενα?
Αγαπητέ πορνοσυναγωνιστή και σύντροφε στις μπριζολοεπιδρομές και τους καφέδες, να μου επιτρέψεις να σε διορθώσω. Η μοναδική πληροφόρηση παρέχεται κατά αποκλειστικότητα απο τον Κο Yorkie. Εγώ απλά ενθυμούμαι τα κοράσια με τα οποία έχει συνευρεθεί. Δια την διευκόλυνσή σας δε, σας παραπέμπω στις κριτικές του οι οποίες οσονούπω θα αποτελούν βιβλιογρφία αλλά και "δεδικασμένο" για μελλοντικούς επίδοξους πορνοεπιδομείς.να ευχαριστησουμε απο καρδιας τον Κο busterd για την μοναδικη πληροφορηση που παρεχει στο Θρεντ! Ετσι για να μαθαινουμε !
μερικοι μερικοι !!!
Εις εξωτερικήν εργασίαν ενδιατρίβει, κύριε.
Σε διαψεύδω. Έχει λάβει και προσφέρει προσφάτος τις μασαζουπηρεσίες του σε εταίρα δια την οποία έχει συντάξει και αναρτήσει και σχετική κριτική.Εγκυρες πληροφοριες λενε οτι ο Κος Νικ Τριβης δεν ασχολειται πλεον με μασαζοκρεββατα!! Μονο με τρυφερα Ρωσσακια !! Αυτα τον ανανεωνουν πλεον !....
Αγαπητέ πορνοσυναγωνιστή και σύντροφε στις μπριζολοεπιδρομές και τους καφέδες, να μου επιτρέψεις να σε διορθώσω. Η μοναδική πληροφόρηση παρέχεται κατά αποκλειστικότητα απο τον Κο Yorkie. Εγώ απλά ενθυμούμαι τα κοράσια με τα οποία έχει συνευρεθεί. Δια την διευκόλυνσή σας δε, σας παραπέμπω στις κριτικές του οι οποίες οσονούπω θα αποτελούν βιβλιογρφία αλλά και "δεδικασμένο" για μελλοντικούς επίδοξους πορνοεπιδομείς.
Σε διαψεύδω. Έχει λάβει και προσφέρει προσφάτος τις μασαζουπηρεσίες του σε εταίρα δια την οποία έχει συντάξει και αναρτήσει και σχετική κριτική.
Я хочу лизать cβoЙ киска до обморок για χατσου λιζατσ σβαι κισκα ντο ομπμαροκ
Αυτό σημαίνει 'Αει χάσου Λίζακι σε ψάχνει ο Μπαράκ (Ομπάμα)"; Δεν βγάζω νόημα ρε πούτση μουЯ хочу лизать cβoЙ киска до обморок για χατσου λιζατσ σβαι κισκα ντο ομπμαροκ
Ποιός το γαμεί το μπλέ ρε συ. Το άλλο το διασπυρώμενο είναι θαυματουργό.......και παλι η νεοτηττα φαινεται....εσεις ανθυμηστε αγαπητε....αλλιμονο στα υπολοιπα γερουνδια που με το ζορι θυμομαστε το χαπι της πιεσης!......μια και το ανεφερα, ρε παιδες !.....εκεινο το μπλε δεν ειναι για την πιεση?!
Ποιός το γαμεί το μπλέ ρε συ. Το άλλο το διασπυρώμενο είναι θαυματουργό.
Αυτό σημαίνει 'Αει χάσου Λίζακι σε ψάχνει ο Μπαράκ (Ομπάμα)"; Δεν βγάζω νόημα ρε πούτση μου
Αιωνία του η μνήμη. Δόξα και τιμή στον NICK ΜασαζοTRIVE
Ρε Έρη μούφα Ρώσικα μου μαθαίνεις για να με εκθέσεις στην κοπέλα;
Ρε Έρη μούφα Ρώσικα μου μαθαίνεις για να με εκθέσεις στην κοπέλα;
πιο ειναι αυτο δεν το ξερω .......
χαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχΡε Έρη μούφα Ρώσικα μου μαθαίνεις για να με εκθέσεις στην κοπέλα;
Σου χρειαζόταν. Να ενημερώνεις γρηγορότερα και να γράφεις συχνότερα να μην σου την πέφτουμεΜε φάγατε !! κοράκια....
Ρίχνει και την πίεση
Εν ολίγοις η κα. Εριναλ θέλει να πει ότι αν συνευρεθούμε με εργαζομένη, που μιλά μόνο ρώσικα, τότε μπορούμε να την προσλάβουμε ως μεταφράστρια.
Υ.Γ. Λέτε να έχει στο μυαλό της κάποιο ffm;;;