Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Τελικά το βαρέλι του εξευτελισμού δεν έχει πάτο...
Αιδώς, επιτέλους!

Αν θα θέλαμε να προσγειώσουμε τη συζήτηση, πρόκειται για μια κοπέλα όχι πιπινάκι, αλλά και σίγουρα όχι milf! Μην τρελαθούμε κιόλας! Προικισμένο σώμα από τη φύση και ας μη το γυμνάζει, μια χαρά είναι. Γλυκό πρόσωπο, όχι καλλονή, αλλά απέχει από το να σε χαλάσει. Εκεί που κάνει τη διαφορά είναι στο γήπεδο. Ενδιαφέρεται για ομαδικό παιχνίδι και αν ξεκαθαρίσει ο παίκτης τι θέλει, η Άννα κάνει πολύ σοβαρή δουλειά. Έμπειρη και αποφασισμένη, να μην αποχωρήσει ο πελάτης, πριν γεμίσει το κεφάλι της με ανδρικό υλικό.

Τώρα, ισχυρισμοί του τύπου ότι το 80άρι είναι πολλά, αν λέγονται για να το ακούει η ίδια και μην το ανεβάσει έχει καλώς. Διαφορετικά, κοπέλα με το σώμα της κυρίως, που να ξέρει τη δουλειά, με συνέπεια και με επικοινωνιακή επάρκεια,  με 80άρι, δε βρίσκουμε εύκολα. Ίσως δεν καλύπτουν ούτε τα δάχτυλα του ενός χεριού. Αν κάποιος ψάχνει γκόμενα για να τη χαζεύει ή για να τη βγάλει για ποτό, μάλλον θα πρέπει να αποτανθεί αλλού ...

Σχετικά με το αν είναι Ελληνίδα, εγώ αυτό κατάλαβα. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι, εν προκειμένω, τι σημασία έχει!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.816
Πόντοι
28.246
Κριτική αποτελεί η αποτίμηση της εμπειρίας κάποιου. Εγώ μια ανακεφαλαίωση έκανα από τα γραφόμενα στο νήμα της.
Δηλαδή δεν έχεις προσωπική εμπειρία από την εργαζόμενη; Απλά κρίνοντας από την πλειοψηφια έκανες τον σχολιασμό; Και πάλι σωστή η τοποθέτηση, απλώς ρωτάω.

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Τελικά το βαρέλι του εξευτελισμού δεν έχει πάτο...
Αιδώς, επιτέλους!
Άντε πάλι! Μου θυμίζετε σταλινικές εποχές, όπου και η ικανότητα ή ο αναλογισμός συνομωσίας εθεωρείτο απόπειρα ανατροπής του καθεστώτος. Σας το έχω ξαναγράψει πως θα αποτελούσατε εξέχον στέλεχος (κοινώς κοτσάνι) του ΣΥΡΙΖΑ !

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλημέρα κύριε Σημαιοφόρε της κατρακύλας!

Ενώ τα χώνετε ωραία στον αρχιερέα της διαφθοράς, κ. Vlandis [ χωρίς να παρακάμπτουμε τον κ. popov ], στην συνέχεια τα χάνετε ...  >:(

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Δηλαδή δεν έχεις προσωπική εμπειρία από την εργαζόμενη; Απλά κρίνοντας από την πλειοψηφια έκανες τον σχολιασμό; Και πάλι σωστή η τοποθέτηση, απλώς ρωτάω.
Διαβάζω ανελλιπώς τα γραφόμενα!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Άντε πάλι! Μου θυμίζετε σταλινικές εποχές, όπου και η ικανότητα ή ο αναλογισμός συνομωσίας εθεωρείτο απόπειρα ανατροπής του καθεστώτος. Σας το έχω ξαναγράψει πως θα αποτελούσατε εξέχον στέλεχος (κοινώς κοτσάνι) του ΣΥΡΙΖΑ !

Αφήστε τα αυτά και πείτε στους αναγνώστες μας ότι ακόμη και από Θεσσαλονίκη εκινητοποιήθησαν μέλη, χθες, προκειμένου να ανεύρετε εργαζομένην και να ικανοποιήσετε τα ακόρεστα πάθη σας ...  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
[size=30pt]Νέα ψηφοφορία, κρίσιμη για την γλώσσα που θα επικρατήσει στο νήμα μας!
ΨΗΦΙΣΤΕ, ω χοίροι![/size]

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Αφήστε τα αυτά και πείτε στους αναγνώστες μας ότι ακόμη και από Θεσσαλονίκη εκινητοποιήθησαν μέλη, χθες, προκειμένου να ανεύρετε εργαζομένην και να ικανοποιήσετε τα ακόρεστα πάθη σας ...  :)
Οι γνωστές υπόγειες διαδικασίες, αλλά δεν συνεκινήθην κε πορνοθέτα!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.919
Πόντοι
6.035
Του παππουλη η ψωλη
Ζαρωμενη και μικρη.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Συνέταξα μια ανακεφαλαίωση. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε!

Δική σας ανακεφαλαίωση μόνο την παρακάτω εικόνα δύναται να παρουσιάζει!
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom