NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
πες ρε, μοιάζει με καμία γνωστή?αξιζει ;)
πες ρε, μοιάζει με καμία γνωστή?αξιζει ;)
σαν ποια γνωστη θελεις να μοιαζει???αν εννοείς διασημη οχιπες ρε, μοιάζει με καμία γνωστή?
από αυτές που κυκλοφορούν που φέρνει περισσότεροσαν ποια γνωστη θελεις να μοιαζει???αν εννοείς διασημη οχι
καλα κάνεις και το παραδέχεσαι.Σε τιμα η ειλικρίνεια σου.Καιρός να παραδεχτούν όλοι Όμως τα οποία λάθη και αδικίες στα οποία έχουν υποπέσει .Όλα ή τίποτα το καλύτερο.
πάντα, μετά το ξύλο ;)αν την παρεις νικ με το μαλακο ;) επειδη ακομη θελει στοργη και προδερμ
δεν μου θυμισε καποια.επισης ειναι αρκετα φιλικη και προσχαρηαπό αυτές που κυκλοφορούν που φέρνει περισσότερο
Νικ κατάθεση ψωλης να δω που θα κάνουμε απόψε.
όντως απρεπης ο χαρακτηρισμός προς μια κυρία από έναν κύριο.(Τρολ μόουντ: Οφ) Την είχα αποκαλέσει στέρφα επίτηδες και για να εκνευριστεί. Πράγμα που δεν με τιμά καθόλου. Σκληρότατο φάουλ και σαφέστα εκτός των πλαισίων του ευ αγωνιζεσθαι. Ειλικρινά το έχω μετανιώσει.
το έχει στο τσεπάκι του το αναλδεν μου θυμισε καποια.επισης ειναι αρκετα φιλικη και προσχαρη
υ.γ αν την εχεις μικρη καναι αναλ
Ειλικρινής απλά.Απόψε;;;
Είστε υπέρμετρα αισίοδοξος, για να μην γράψω αιθεροβάμων.
το έχει στο τσεπάκι του το αναλ
Ούτε το θυμάμαι αγιε το πήρε ο γιαλός..
όντως απρεπης ο χαρακτηρισμός προς μια κυρία από έναν κύριο.
Θα έκανα κι εγώ κατάθεση ψυχής (τωρα που είναι στη μόδα).
Αν είχα
χιχι ε μα σε λέει ότι αν τον έχεις μικρό θα σε δώσει ποπο. Εμείς δηλαδή γιατί λακισαμε ?αχαχαχα