The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
Πάνω στη γκάβλα ούτε που το ένιωσες αδερφέ,εξάλλου επιδερμικό είναι,δεν το πολυαισθάνεσαι...
Και σε φάση "τζαμπουκά", το ίδιο είναι.
Πάνω στη γκάβλα ούτε που το ένιωσες αδερφέ,εξάλλου επιδερμικό είναι,δεν το πολυαισθάνεσαι...
Ναι ρε γαμώτο...Και σε φάση "τζαμπουκά", το ίδιο είναι.
εντάξει μωρε, 4 θα σου κάνω, δεν θα καταλάβεις τίποτα, αφού γίνονται στο άψε σβήσε![]()
Είστε στη καλύτερη μετάφαση,αυτό είναι σημάδι επιτυχούς ραντεβούαυτό είναι
πολύ λογικο.........είχα τέτοια γκάβλα που δεν το πήρα χαμπάρι ουτε την πρωτη ούτε την δεύτερη ούτε την τρίτη ούτε την τέταρτη.
Ακόμα χύνω απο γκάβλα και ξέχασα ότι τις έχω και βγήκα για δουλειά :S
Ευχαριστώ, αν απαντήσει και κανένας ακόμη θα το εκτιμήσω δεόντως, προς το παρόν, πάω να σβήσω την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΒΛΑ ΜΟΥ με μερικές πιπιλιές ακόμη
![]()
Ευχαριστώ, αν απαντήσει και κανένας ακόμη θα το εκτιμήσω δεόντως, προς το παρόν, πάω να σβήσω την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΒΛΑ ΜΟΥ με μερικές πιπιλιές ακόμη
![]()
χμμμμ.....Πρέπει να είσαι χαζός ή πολύ καυλωμένος για να μην καταλάβεις ότι ο άλλος πάει να σου κάνει πιπιλιά. Πόσο μάλλον τέσσερις :-
Έλα να κάνουμε ένα τεστ.χμμμμ.....
Επειδή δε με θεωρώ τελείως χαζό, θα κρατήσω τη δεύτερη εκδοχή της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΓΚΑΒΛΑΣ.
Μάλλον θα σκεφτόμουν την Ιρίνα Σάικ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έλα να κάνουμε ένα τεστ.![]()
Σιγά μωρε, δε θα σπάσουμε εμείς το νόμο της μιας φοράς την εβδομάδαεππππππ
κουμπάρα, ήρεμα.
Πρέπει να είσαι χαζός ή πολύ καυλωμένος για να μην καταλάβεις ότι ο άλλος πάει να σου κάνει πιπιλιά. Πόσο μάλλον τέσσερις :-
![]()
Ήρθα για να φύγωNick επέστρεψες με τα όσα, απ'ότι διαβάζω!
Καλό χειμώνα!