Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.071
- Πόντοι
- 2.606
oldksekouti what the fuck try to do.Neither do I....
![]()
![]()
![]()
![]()
oldksekouti what the fuck try to do.![]()
my teacher was indian. :S
Κατα τον κύριο Γάσπαρη το νήμα έχει μονομελή επιτροπή που απαρτίζεται απο τρία μέλη,αυτόν τον θείο του και τον κουμπάρο του.
Νεποτισμός?
Στο νήμα της αξιοκρατίας και της αντικειμενικότητας?
Καλά μου τα έλεγαν ο Vlandis με τον Popov...
Υ.Γ. Οι μονομελείς επιτροπές του νήματος έχουν μόνο ένα μέλος. Τα υπόλοιπα είναι φήμες, τις οποίες η μονομελής επιτροπή διαψεύσεων του νήματος διαψεύδει μετά βδελυγμίας!![]()
Ο νηματοθετης πρόσφατα έταξε στον κο Popov επίσκεψη στη μονομελή όμως εντέλει το ραντεβού ανεβλήθη.
Δεν μπορεί ο νηματοθέτης να τα βάλει με τον Popov, πολλά τα ντοκουμέντα που έχει στην κατοχή του...
Δεν είδες χθες πως μαζεύτηκε (και αυτός και οι επιτροπές) μόλις μίλησε ο Vlandis για φωτογραφίες!
Σωστά!
Ζητήστε λοιπόν από τον κ. Vlandis να παραθέσει τις αποδείξεις στις οποίες αναφέρεται παραπάνω...![]()
Πορνοκλώνος του Μπλιζ ...Ακόμα περιμένω την απάντησή σας για τον ρόλο του τρουμπάκη και την συμπεριφορά του.
Ακόμα περιμένω την απάντησή σας για τον ρόλο του τρουμπάκη και την συμπεριφορά του.
Βλέπετε λοιπόν ότι είσθε κομμουνιστής και διαστρεβλώνετε τα γεγονότα; >
Ουδεμία σχέση έχω με τον κουμμουνισμό και τις παραφιάδες αυτού. Απλός δημοκράτης είμαι.
Παρέθεσε αποδείξεις ο κ. Vlandis;
Πολλάκις και ατράνταχτες! Μέχρι και SMS από το κινητό σας! Μην ξεχνιόμαστε ...Βλέπετε λοιπόν ότι είσθε κομμουνιστής και διαστρεβλώνετε τα γεγονότα; >
Παρέθεσε αποδείξεις ο κ. Vlandis;
Δεν το ζητήσατε. Μαζευτήκατε μόλις έγινε αναφορά για φωτογραφίες...
Πολλάκις και ατράνταχτες! Μέχρι και SMS από το κινητό σας! Μην ξεχνιόμαστε ...
Ο κ. troubakhs είναι παλαιό μέλος του νήματος και γνωρίζει άριστα την λειτουργία του. Δεν συμμετέχει στις μονομελείς επιτροπές αλλά έχει κάθε δικαίωμα να νουθετεί τα νέα μέλη [ και δη τους κομμουνιστάς ] προκειμένου να προσαρμοσθούν γρήγορα στα κρατούντα στο νήμα μας και να αποφύγουν τις κακοτοπιές [ ενδεικτικά: πογκρόμ, διώξεις κλπ ].