Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.695
Πόντοι
26.096
Αν μου επιτρέπετε...

Συζητάμε κάτι αρκετά οφθαλμοφανές, το οποίο ο κ. Νηματοθέτης προσπαθεί να αποφύγει...

Αν και δεν κατανοώ τον εκνευρισμό σας, μ΄ ενδιαφέρει όλοι όσοι συμμετέχουν στο νήμα να περνούν καλά!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.749
Πόντοι
25.467
Αν και δεν κατανοώ τον εκνευρισμό σας, μ΄ ενδιαφέρει όλοι όσοι συμμετέχουν στο νήμα να περνούν καλά!

Μην προσπαθείτε εντέχνως να θολώσετε τα νερά γιατί αυτό που γράφετε είναι εντελώς ψευδές. Αν σας ενδιέφεραν ΟΛΟΙ -όπως γράφετε άλλωστε- δεν θα καθυβρίζατε  το γνωστό ντουέτο.  ;)

Υ.Γ. Την περί εκνευρισμού μου ατυχή σας τοποθέτηση, ούτε καν την σχολιάζω.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.184
Πόντοι
2.606
αν σας ενδιέφερε πραγματικά θα επρεπε να μεριμνήσετε να φιμωθεί με δημοκρατικές διαδικασίες  :S το ρουτερ της βρώμας  :tooth:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.695
Πόντοι
26.096
Το γνωστό ντουέτο είναι ανεπιθύμητο στο νήμα [ στο βαθμό που αφορά το νηματοθέτη ] και άρα δεν συμπεριλαμβάνεται στις προθέσεις μου.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.695
Πόντοι
26.096
αν σας ενδιέφερε πραγματικά θα επρεπε να μεριμνήσετε να φιμωθεί με δημοκρατικές διαδικασίες  :S το ρουτερ της βρώμας  :tooth:

URL]]

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.184
Πόντοι
2.606
Το γνωστό ντουέτο είναι ανεπιθύμητο στο νήμα [ στο βαθμό που αφορά το νηματοθέτη ] και άρα δεν συμπεριλαμβάνεται στις προθέσεις μου.
μονο με εξοστρακισμό μπορεί να αποπεμφθεί ο χασοδικης και η μεγάλα βυζα  :tooth:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.695
Πόντοι
26.096
μονο με εξοστρακισμό μπορεί να αποπεμφθεί ο χασοδικης και η μεγάλα βυζα  :tooth:

Ό,τι και να κάνουμε, δεν μπορούμε να έχουμε αποτέλεσμα.
Πάντα εδώ θα είναι για να μας διηγείται τα ερωτικά κατορθώματά του με ανυπαρκτες πρώην ... και με υπαρκτή [ ηλεκτρονική ] σύντροφο...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.749
Πόντοι
25.467

Δεκτόν!

Δεν έχω δεί όμως να δείχνετε το ίδιο ενδιαφέρον (που δείχνετε για την δίδα Ερινάλια) και σε άλλα μέλη που εισέρχονται ή αποχωρούν στεναχωρημένα, απογοητευμένα ή κατηφή.  :)

Μήπως από τότε που την συναντήσατε, την "δαγκώσατε την λαμαρίνα";  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.695
Πόντοι
26.096
Δεκτόν!

Δεν έχω δεί όμως να δείχνετε το ίδιο ενδιαφέρον (που δείχνετε για την δίδα Ερινάλια) και σε άλλα μέλη που εισέρχονται ή αποχωρούν στεναχωρημένα, απογοητευμένα ή κατηφή.  :)

Χαίρομαι!

Και ούτε θα το δείτε, επειδή επικοινωνώ μαζί τους με π.μ. και προσπαθούμε να βρούμε λύση.

Η ιδιωτική ζωή μου δεν αφορά το νήμα [ χωρίς αυτό να αποτελεί αποφυγή απάντησης στην ερώτησή σας ]. Εάν θέλετε κάτι παραπάνω, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.749
Πόντοι
25.467
αν σας ενδιέφερε πραγματικά θα επρεπε να μεριμνήσετε να φιμωθεί με δημοκρατικές διαδικασίες  :S το ρουτερ της βρώμας  :tooth:

Ούτε κάν.

Δεν βλέπετε ότι από την στιγμή της συνεύρεσης-συνάτησής τους και στο εξής, ημέρα με την ημέρα  φροντίζει επιμελλώς να της "κτίζει" ένα "Θεϊκό" προφίλ;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.184
Πόντοι
2.606
το να προσπαθησει καποιος να φτιαξει θεικο προφιλ στη βρωμα ειναι σαν να προσπαθει ενας  ελεφαντας να χορτασει τρωγοντας χοχλιους  :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.749
Πόντοι
25.467
Χαίρομαι!

Και ούτε θα το δείτε, επειδή επικοινωνώ μαζί τους με π.μ. και προσπαθούμε να βρούμε λύση.

Η ιδιωτική ζωή μου δεν αφορά το νήμα [ χωρίς αυτό να αποτελεί αποφυγή απάντησης στην ερώτησή σας ]. Εάν θέλετε κάτι παραπάνω, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μου.

Παρομοίως.

Θέλετε να μου πείτε δηλαδή ότι με την δίδα Ερινάλια δεν επικοινωνείτε μέσω π.μ. ;  Και θέλετε και να σας πιστέψω; [color]

Δεν χρειάζεται να επικοινωνήσω τηλεφωνικά μαζί σας, για κάτι που έιμαι σίγουρος.  Ευχαριστώ πάντως.  

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Δεκτόν!

Να τα λέμε αυτα

Άγιε επίσης αντιμέτωπη σε  την φαγούρα μου με ειρωνία
Είπε ότι φταίει η αγαμία

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.695
Πόντοι
26.096
Να τα λέμε αυτα

Είπε ότι φταίει η αγαμία

Το αληθές είναι ότι ο νηματοθέτης εστίασε στην αγαμία ως αιτία του κνησμού σας [ το πρώτον ].

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.749
Πόντοι
25.467
Να τα λέμε αυτα

Είπε ότι φταίει η αγαμία

Είδατε που αρνειται τα πάντα;;;

Αααα ρε τι κάνει η καψούρααααα!!!

Πόσο αλήθινή είναι η υπογραφή του  κ. Κωλόγερου.!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.695
Πόντοι
26.096
Κι εγώ.

Θέλτε να μου πείτε δηλαδή ότι με την δίδα Ερινάλια δεν επικοινωνείτε μέσω π.μ. ;  Και θέλετε και να σας πιστέψω; color]

Δεν χρειάζεται να επικοινωνήσω τηλεφωνικά μαζί σας, για κάτι που έιμαι σίγουρος.  Ευχαριστώ πάντως.  

Καλώς λοιπόν!

Δεν θέλω να σας πω τίποτε παραπάνω ή λιγότερο από ό,τι έγραψα στην οικεία ανάρτησή μου.

Όποτε θελήσετε, το τηλέφωνό μου είναι στη διάθεσή σας με κάθε ειλικρίνεια και εγκαρδιότητα.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes: απ ότι καταλαβα'ινω πρέπει να δούμε τι κονέ έχουμε γιατί ο φίλτατος νηματοτσίφ θα χρειαζετε πολλά  αλερετούρ προς τα βόρεια τουλάχιστον μέχρι να του το δώσει ........ :orchestra: :orchestra: :rockon:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :woldman:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Αμαρτία εξομολογουμενη .........

Πότε θα γαμήσω εγώ; Εεεε  :tooth: