The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.749
- Πόντοι
- 25.467
lets change subject καλησπέρα!
Αν μου επιτρέπετε...
Συζητάμε κάτι αρκετά οφθαλμοφανές, το οποίο ο κ. Νηματοθέτης προσπαθεί να αποφύγει...
lets change subject καλησπέρα!
Αν μου επιτρέπετε...
Συζητάμε κάτι αρκετά οφθαλμοφανές, το οποίο ο κ. Νηματοθέτης προσπαθεί να αποφύγει...
Αν και δεν κατανοώ τον εκνευρισμό σας, μ΄ ενδιαφέρει όλοι όσοι συμμετέχουν στο νήμα να περνούν καλά!
αν σας ενδιέφερε πραγματικά θα επρεπε να μεριμνήσετε να φιμωθεί με δημοκρατικές διαδικασίες :S το ρουτερ της βρώμαςΑν και δεν κατανοώ τον εκνευρισμό σας, μ΄ ενδιαφέρει όλοι όσοι συμμετέχουν στο νήμα να περνούν καλά!
αν σας ενδιέφερε πραγματικά θα επρεπε να μεριμνήσετε να φιμωθεί με δημοκρατικές διαδικασίες :S το ρουτερ της βρώμας
μονο με εξοστρακισμό μπορεί να αποπεμφθεί ο χασοδικης και η μεγάλα βυζαΤο γνωστό ντουέτο είναι ανεπιθύμητο στο νήμα [ στο βαθμό που αφορά το νηματοθέτη ] και άρα δεν συμπεριλαμβάνεται στις προθέσεις μου.
μονο με εξοστρακισμό μπορεί να αποπεμφθεί ο χασοδικης και η μεγάλα βυζα
Το γνωστό ντουέτο είναι ανεπιθύμητο στο νήμα [ στο βαθμό που αφορά το νηματοθέτη ] και άρα δεν συμπεριλαμβάνεται στις προθέσεις μου.
Δεκτόν!
Δεν έχω δεί όμως να δείχνετε το ίδιο ενδιαφέρον (που δείχνετε για την δίδα Ερινάλια) και σε άλλα μέλη που εισέρχονται ή αποχωρούν στεναχωρημένα, απογοητευμένα ή κατηφή.
Μήπως από τότε που την συναντήσατε, την "δαγκώσατε την λαμαρίνα";
αν σας ενδιέφερε πραγματικά θα επρεπε να μεριμνήσετε να φιμωθεί με δημοκρατικές διαδικασίες :S το ρουτερ της βρώμας
Χαίρομαι!
Και ούτε θα το δείτε, επειδή επικοινωνώ μαζί τους με π.μ. και προσπαθούμε να βρούμε λύση.
Η ιδιωτική ζωή μου δεν αφορά το νήμα [ χωρίς αυτό να αποτελεί αποφυγή απάντησης στην ερώτησή σας ]. Εάν θέλετε κάτι παραπάνω, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μου.
Να τα λέμε αυταΔεκτόν!
Δεν έχω δεί όμως να δείχνετε το ίδιο ενδιαφέρον (που δείχνετε για την δίδα Ερινάλια) και σε άλλα μέλη που εισέρχονται ή αποχωρούν στεναχωρημένα, απογοητευμένα ή κατηφή.
Μήπως από τότε που την συναντήσατε, την "δαγκώσατε την λαμαρίνα";
Να τα λέμε αυτα
Άγιε επίσης αντιμέτωπη σε την φαγούρα μου με ειρωνία
Είπε ότι φταίει η αγαμία
Να τα λέμε αυτα
Άγιε επίσης αντιμέτωπη σε την φαγούρα μου με ειρωνία
Είπε ότι φταίει η αγαμία
Κι εγώ.
Θέλτε να μου πείτε δηλαδή ότι με την δίδα Ερινάλια δεν επικοινωνείτε μέσω π.μ. ; Και θέλετε και να σας πιστέψω; color]
Δεν χρειάζεται να επικοινωνήσω τηλεφωνικά μαζί σας, για κάτι που έιμαι σίγουρος. Ευχαριστώ πάντως.
Άσχετο, αν πίνεις μπύρες ξαι σε πιάνει φαγούρα στα πόδια , τι ειναι;
Αγαμια!