Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.071
Πόντοι
2.606
20228490_1603013369722527_767394769528808760_n.jpg

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Όσον αφορά τους υπόλοιπους, είστε λαλίστατος!
Για τις αναφορές του Vlandi περί δικών σας καθημερινών πρωινών συνευρέσεων ούτε λόγος...

Στο νήμα της αληθείας έχω ήδη κατονομάσει πλειστάκις την αιτία των παραληρημάτων του κ. Vlandis. Σεις είσθε όμως νέος και γι΄ αυτό θα την επαναλάβω δι΄ υμάς!

Τo διαιθυλαμίδιο του λυσεργικού οξέος (Lysergic acid diethylamide), γνωστό περισσότερο με το ακρωνύμιο LSD, ή LSD-25, ή λυσεργίδη, είναι συνθετική, δραστική, παραισθησιογόνος ουσία που παράγεται από το λυσεργικό οξύ, το οποίο με τη σειρά του εξάγεται από το μύκητα ερυσίβη (Claviceps purpurea) που αναπτύσσεται συνήθως στη σίκαλη. Παρασκευάζεται χημικά και η βασική χημική δομή του είναι παρόμοια με αυτή των αλκαλοειδών της ερυσίβης, ενώ εμφανίζει επίσης ομοιότητες με άλλες ουσίες, όπως η ψιλοκυβίνη, με δυνατότητα δέσμευσης της δράσης της σεροτονίνης.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.038
Πόντοι
16.596
Στο νήμα της αληθείας έχω ήδη κατονομάσει πλειστάκις την αιτία των παραληρημάτων του κ. Vlandis. Σεις είσθε όμως νέος και γι΄ αυτό θα την επαναλάβω δι΄ υμάς!

Τo διαιθυλαμίδιο του λυσεργικού οξέος (Lysergic acid diethylamide), γνωστό περισσότερο με το ακρωνύμιο LSD, ή LSD-25, ή λυσεργίδη, είναι συνθετική, δραστική, παραισθησιογόνος ουσία που παράγεται από το λυσεργικό οξύ, το οποίο με τη σειρά του εξάγεται από το μύκητα ερυσίβη (Claviceps purpurea) που αναπτύσσεται συνήθως στη σίκαλη. Παρασκευάζεται χημικά και η βασική χημική δομή του είναι παρόμοια με αυτή των αλκαλοειδών της ερυσίβης, ενώ εμφανίζει επίσης ομοιότητες με άλλες ουσίες, όπως η ψιλοκυβίνη, με δυνατότητα δέσμευσης της δράσης της σεροτονίνης.
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :klapste:

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.563
Πόντοι
25.700

Ένα είναι το ναρκωτικό...

Συνημμένα

• Maria Miri Domark.jpg
    Maria Miri Domark.jpg
    343,2 KB · Εμφανίσεις: 11
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
[size=30pt]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ![/size]

Με την ψήφο μας επιδεικνύουμε και αποδεικνύουμε την ηθική ανωτερότητα του νήματος.  :headbaning1:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Δεν αναφέρομαι χωρίς στοιχεία. Έχω παραθέσει επανειλημμένα αποδείξεις και φωτογραφικό υλικό. Ακόμη και εσείς, που ειδικεύεστε στην τέχνη του να αποδεικνύετε το μαύρο άσπρο, αντιμετωπίζετε εγγενείς δυσκολίες ...

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.563
Πόντοι
25.700
Σεις θα γίνετε πολύ καλός φίλος με τον κ. popov ...

Μα έχω την τιμή να είμαι φίλος με τον κ. Popov.
Άλλωστε (και επειδή δεν το προσέξατε) η επιλογή της φώτο δεν είναι τυχαία.
Μέσα στην πυκνή βλάστηση απέναντι βρίσκεται ο κ. Popov με τα φουσέκια του...

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.563
Πόντοι
25.700
Δεν αναφέρομαι χωρίς στοιχεία. Έχω παραθέσει επανειλημμένα αποδείξεις και φωτογραφικό υλικό. Ακόμη και εσείς, που ειδικεύεστε στην τέχνη του να αποδεικνύετε το μαύρο άσπρο, αντιμετωπίζετε εγγενείς δυσκολίες ...

Το νήμα της αλήθειας!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μα έχω την τιμή να είμαι φίλος με τον κ. Popov.
Άλλωστε (και επειδή δεν το προσέξατε) η επιλογή της φώτο δεν είναι τυχαία.
Μέσα στην πυκνή βλάστηση απέναντι βρίσκεται ο κ. Popov με τα φουσέκια του...

Αληθές!
Είναι πανταχού παρών ...  :headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Το νήμα της αλήθειας!!!

Πως το συμπεραίνετε αυτό από την ανάρτηση του κ. Vlandis;
Αν σας πω ότι η παρακάτω φωτο αντιστοιχεί στην εργαζομένη, με την οποία είναι ο κ. Vlandis σε long meeting θα το πιστέψετε;

Female-sexy-stocking-font-b-hose-b-font-women-Thigh-high-stockings-appeal-to-fix-the.jpg

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.563
Πόντοι
25.700
Πως το συμπεραίνετε αυτό από την ανάρτηση του κ. Vlandis;
Αν σας πω ότι η παρακάτω φωτο αντιστοιχεί στην εργαζομένη, με την οποία είναι ο κ. Vlandis σε long meeting θα το πιστέψετε;

Female-sexy-stocking-font-b-hose-b-font-women-Thigh-high-stockings-appeal-to-fix-the.jpg

Δεν βλέπω κάπου τον κ. Vlandis στο κάδρο.

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.563
Πόντοι
25.700
Σωστά!
Ζητήστε λοιπόν από τον κ. Vlandis να παραθέσει τις αποδείξεις στις οποίες αναφέρεται παραπάνω...  :grin:

Με την μπροστινή όψη της κοπέλας που παράθεσα παραπάνω (μια ακόμα ανακάλυψη του Dio στο αντίστοιχο thread) θα σας αφήσω στο παραλήρημά σας και θα αποχωρήσω για τον πρωινό καφέ μου.
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει...

Συνημμένα

• Maria Miri Domark 2.jpg
    Maria Miri Domark 2.jpg
    123,4 KB · Εμφανίσεις: 10
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Με την μπροστινή όψη της κοπέλας που παράθεσα παραπάνω (μια ακόμα ανακάλυψη του Dio στο αντίστοιχο thread) θα σας αφήσω στο παραλήρημά σας και θα αποχωρήσω για τον πρωινό καφέ μου.
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει...

Στερείσθε επιχειρημάτων, κύριε!  :grin:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Σωστά!
Ζητήστε λοιπόν από τον κ. Vlandis να παραθέσει τις αποδείξεις στις οποίες αναφέρεται παραπάνω...  :grin:
Μην επιμένετε! Τις έχω και το ξέρετε! Μην κοκκορεύεστε στηριζόμενος στη διακριτικότητα μου, δε διαρκεί για πάντα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom