blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Τα λασπόλουτρα δεν είχαν το αποτέλεσμα που αναμένατε;
Εκεί ήμουν για τα αρθριτικά, τους ρευματισμούς και την μέση μου ...
Τα λασπόλουτρα δεν είχαν το αποτέλεσμα που αναμένατε;
Όσον αφορά τους υπόλοιπους, είστε λαλίστατος!
Για τις αναφορές του Vlandi περί δικών σας καθημερινών πρωινών συνευρέσεων ούτε λόγος...
Στο νήμα της αληθείας έχω ήδη κατονομάσει πλειστάκις την αιτία των παραληρημάτων του κ. Vlandis. Σεις είσθε όμως νέος και γι΄ αυτό θα την επαναλάβω δι΄ υμάς!
Τo διαιθυλαμίδιο του λυσεργικού οξέος (Lysergic acid diethylamide), γνωστό περισσότερο με το ακρωνύμιο LSD, ή LSD-25, ή λυσεργίδη, είναι συνθετική, δραστική, παραισθησιογόνος ουσία που παράγεται από το λυσεργικό οξύ, το οποίο με τη σειρά του εξάγεται από το μύκητα ερυσίβη (Claviceps purpurea) που αναπτύσσεται συνήθως στη σίκαλη. Παρασκευάζεται χημικά και η βασική χημική δομή του είναι παρόμοια με αυτή των αλκαλοειδών της ερυσίβης, ενώ εμφανίζει επίσης ομοιότητες με άλλες ουσίες, όπως η ψιλοκυβίνη, με δυνατότητα δέσμευσης της δράσης της σεροτονίνης.
Στο νήμα της αληθείας έχω ήδη κατονομάσει πλειστάκις την αιτία των παραληρημάτων του κ. Vlandis. Σεις είσθε όμως νέος και γι΄ αυτό θα την επαναλάβω δι΄ υμάς!
Τo διαιθυλαμίδιο του λυσεργικού οξέος (Lysergic acid diethylamide), γνωστό περισσότερο με το ακρωνύμιο LSD, ή LSD-25, ή λυσεργίδη, είναι συνθετική, δραστική, παραισθησιογόνος ουσία που παράγεται από το λυσεργικό οξύ, το οποίο με τη σειρά του εξάγεται από το μύκητα ερυσίβη (Claviceps purpurea) που αναπτύσσεται συνήθως στη σίκαλη. Παρασκευάζεται χημικά και η βασική χημική δομή του είναι παρόμοια με αυτή των αλκαλοειδών της ερυσίβης, ενώ εμφανίζει επίσης ομοιότητες με άλλες ουσίες, όπως η ψιλοκυβίνη, με δυνατότητα δέσμευσης της δράσης της σεροτονίνης.
Ένα είναι το ναρκωτικό...
Δεν αναφέρομαι χωρίς στοιχεία. Έχω παραθέσει επανειλημμένα αποδείξεις και φωτογραφικό υλικό. Ακόμη και εσείς, που ειδικεύεστε στην τέχνη του να αποδεικνύετε το μαύρο άσπρο, αντιμετωπίζετε εγγενείς δυσκολίες ...Στο νήμα της αληθείας έχω ήδη κατονομάσει πλειστάκις την αιτία των παραληρημάτων του κ. Vlandis. Σεις είσθε όμως νέος και γι΄ αυτό θα την επαναλάβω δι΄ υμάς!
Σεις θα γίνετε πολύ καλός φίλος με τον κ. popov ...
Δεν αναφέρομαι χωρίς στοιχεία. Έχω παραθέσει επανειλημμένα αποδείξεις και φωτογραφικό υλικό. Ακόμη και εσείς, που ειδικεύεστε στην τέχνη του να αποδεικνύετε το μαύρο άσπρο, αντιμετωπίζετε εγγενείς δυσκολίες ...
Μα έχω την τιμή να είμαι φίλος με τον κ. Popov.
Άλλωστε (και επειδή δεν το προσέξατε) η επιλογή της φώτο δεν είναι τυχαία.
Μέσα στην πυκνή βλάστηση απέναντι βρίσκεται ο κ. Popov με τα φουσέκια του...
Δυνατό!!!!Για πρωινέςΈνα είναι το ναρκωτικό...
Το νήμα της αλήθειας!!!
Πως το συμπεραίνετε αυτό από την ανάρτηση του κ. Vlandis;
Αν σας πω ότι η παρακάτω φωτο αντιστοιχεί στην εργαζομένη, με την οποία είναι ο κ. Vlandis σε long meeting θα το πιστέψετε;
![]()
Δεν βλέπω κάπου τον κ. Vlandis στο κάδρο.
Σωστά!
Ζητήστε λοιπόν από τον κ. Vlandis να παραθέσει τις αποδείξεις στις οποίες αναφέρεται παραπάνω...![]()
Με την μπροστινή όψη της κοπέλας που παράθεσα παραπάνω (μια ακόμα ανακάλυψη του Dio στο αντίστοιχο thread) θα σας αφήσω στο παραλήρημά σας και θα αποχωρήσω για τον πρωινό καφέ μου.
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει...
Στερείσθε επιχειρημάτων, κύριε!![]()
Μην επιμένετε! Τις έχω και το ξέρετε! Μην κοκκορεύεστε στηριζόμενος στη διακριτικότητα μου, δε διαρκεί για πάντα!Σωστά!
Ζητήστε λοιπόν από τον κ. Vlandis να παραθέσει τις αποδείξεις στις οποίες αναφέρεται παραπάνω...![]()