Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.323
Πόντοι
26.227
Για τα υβριστικά πμ, δεν θυμάμαι να σε έβρισα! Χωρίς να παίρνω και όρκο βέβαια. Μια φορά θυμάμαι κάτι είχα γράψει στο νήμα της εργαζόμενης και λόγω αναγραμματισμού στο τάμπλετ βγήκε η λέξη "μαλάκας" Την διόρθωσα και σου έστειλα πμ ώστε αν πρόλαβες να το δεις να μην το λάβεις υπόψιν και σου ζήτησα όπως και να 'χει συγγνώμη. Στο νήμα της εργαζόμενης, σου έχω ρίξει βαριά κουβέντα, το παραδέχομαι! Αν μου δείξεις πμ που σε βρίζω θα το παραδεχτώ και δημοσίως.
Κατά τα άλλα δεν θα επιθυμούσα άλλη κουβέντα για το συγκεριμένο ζήτημα.

Ωριμάσαμε? The brand new Zebu  :worship: :worship: :worship: , έχασα επεισόδια  :think:

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.323
Πόντοι
26.227
Δεν ξέρω αν είμαι σκληρός ή όχι, πάντως όταν μιλάω με ζώα, προτιμώ να μιλάω στην γλώσσα τους , για να μπορούν να με καταλάβουν.

Ειρήνη υμίν ... κρατήστε ενέργεια για τα γαμήσια, ξεσπάστε εκεί!!! 29 κατασκευαστές το συνιστούν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.285
Πόντοι
5.506
Δεν ξέρω αν είμαι σκληρός ή όχι, πάντως όταν μιλάω με ζώα, προτιμώ να μιλάω στην γλώσσα τους , για να μπορούν να με καταλάβουν.

Όταν ωρυόμουν στη μονομελή επιτροπή να επιτρέπει εις τα μέλη να συνουσιάζονται αραιά και που, έστω και με τον κίνδυνο να μείνουμε στον τόπο κάποιοι από εμάς, ωστέ να καλμάρουν τα νεύρα όλων μας, εκείνη (η επιτροπή) αγροτεμάχια ηγόραζε....... (μαζί του θα τα πάρει; )

:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.820
Πόντοι
28.246

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Ειρήνη υμίν ... κρατήστε ενέργεια για τα γαμήσια, ξεσπάστε εκεί!!! 29 κατασκευαστές το συνιστούν.
Περιττή η επισήμανση, αγαπητέ. Γαμάμε άπαξ, δίπαξ και ενιοτε τρίπαξ ημερησίως, και διατί να το κρύψωμεν άλλωστε...
(Άλλο που ο πορνοθέτης κρυφογαμάει, και μετά το παίζει Γενοβέφα η τσουρνεύτρα)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Και ο  νηματοθέτης που πάντα κόπτεται για το "υψηλό" επίπεδο του νήματος του... άφαντος όπως πάντα όταν αφήνονται αιχμές για μανάδες...  :2funny:

Πάντως, φίλτατε, ομολογώ ότι αναπολώ τις ωραίες παλιές μας ημέρες, όπου δίναμε δυνατές μάχες
απαιτήσεων, σε ευφάνταστα ωραίο και υψηλό επίπεδο κονταρομαχίας. Ήταν πραγματικά μια απόλαυση, και ειλικρινά
λυπάμαι να βλέπω σήμερα στη θέση τους, σκυλοκαβγά και ξεκατίνιασμα με αναφορές σε μανάδες και οικογένειες.
Νομίζω, δεν θα άξιζε καν να το συνεχίσετε με τέτοιους όρους. Γνώμη μου... :hi:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Δεν θυμάμαι επίσης να υπήρξα ανώριμος. Και δεν υπάρχει νέα έκδοση. Η ίδια ήταν, είναι και η ίδια θα παραμείνει! Καλησπέρα σας!
Μην άγχεσθε αγαπητέ. Όσοι σας γνωρίσαμε από κοντά μπορούμε να βεβαιώσουμε το ωριμον και αδαμάντινον του χαρακτήρος σας.
Συνεχίστε έτσι , και μην αλλάξετε τίποτε...

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Πάντως, φίλτατε, ομολογώ ότι αναπολώ τις ωραίες παλιές μας ημέρες, όπου δίναμε δυνατές μάχες
απαιτήσεων, σε ευφάνταστα ωραίο και υψηλό επίπεδο κονταρομαχίας. Ήταν πραγματικά μια απόλαυση, και ειλικρινά
λυπάμαι να βλέπω σήμερα στη θέση τους, σκυλοκαβγά και ξεκατίνιασμα με αναφορές σε μανάδες και οικογένειες.
Συγγνώμη αν σας χαλάω την μανέστρα , κύριε, αλλά εγώ βλέπετε στον Βαρδάρη γεννήθηκα και μεγάλωσα. Ως εκ τούτου, και για 2-3 ημέρες ακόμη θα ανεχθείτε το ξεκατίνιασμα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Συγγνώμη αν σας χαλάω την μανέστρα , κύριε, αλλά εγώ βλέπετε στον Βαρδάρη γεννήθηκα και μεγάλωσα. Ως εκ τούτου, και για 2-3 ημέρες ακόμη θα ανεχθείτε το ξεκατίνιασμα...

Απλή γνώμη εξέφρασα φίλτατε. Παρακαλώ, συνεχίστε, δεν έχω αντίρρηση. Εγώ θα βάζω κανα ζόρικο κωλαράκι φωτογραφία,
στα ενδιάμεσα, για διαφημήσεις... :hi:

http://[URL unfurl="true"]www.medictips.com/wp-content/uploads/2016/05/best-ways-to-tone-your-butt.png[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.grapebanches.com/wp-content/themes/vvip/themify/img.php?src=http://www.grapebanches.com/wp-content/uploads/2014/04/BbKFW0iIgAAJxSd.jpg&w=593&h=[/img[/URL]]

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.719
Πόντοι
5.506
Βαλε ποπους ποπε για τον λαο σου...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.719
Πόντοι
5.506
Βάλτε κι εσείς κ. Τρομπάκη μου, μην νομίζουνε δηλαδή ότι μόνο ο ποπός βάζει ποπούς
ενώ ο τρομπάκης ξηγιέται μόνο τρόμπα... :grin:
Ευτυχως γυρισε ο νηματοθετης που ποσταρει ομορφες γυναικες..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.285
Πόντοι
5.506

Για να επιτευχθεί κονταρομαχία πρέπει να υπάρχουν και κοντάρια αγαπητέ. Φευ.  :embarrased: :embarrased: :embarrased:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom