erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Ναι γιατί τους είχε πιάσει φοβος. Ο φόβος του πεους αχαχαχαχαχαχαμην κανει κανεις δηλωσεις μετανοιας σας δινω αδεια να γαματε αφοβα
Ναι γιατί τους είχε πιάσει φοβος. Ο φόβος του πεους αχαχαχαχαχαχαμην κανει κανεις δηλωσεις μετανοιας σας δινω αδεια να γαματε αφοβα
έχετε πηδηξει όλο το σύμπαν κ εσείς ?αχαχαχαχαχαχα
Σε 20 χρόνια θα φτάσουμε τα γαμησια σας κι εμείς
δεν νομιζω να συμφωνει γιωργο...θα νοιωθει μια ανατριχιλα τωρα πανω στα λουτρα...τρουμπακη ειμαι ο ανιψιος του και σας δινω αδεια
Θέλω δηλώσεις μετανοιας από κάθε μέλος που τόλμησε να γαμησει. Την στιγμή που ο κωλογερος καλά καλά δεν γαμαει δεν θα σηκωνουν κεφάλι ο ένας κ ο άλλος. Παρακαλώ οι αιτήσεις για να δεχτούμε την μετανοια στη γραμματεία μέχρι είκοσι του μηνός.
εγω παλια που επιασα ενα κοκοβιο εχυνα για κανα δεκαλεπτορε παρατα μας και εσυ με τα γαμισια
φετος ουτε ψαρεμα δεν φχαριστηθηκαμε ....
αυτό είναι που λενε ..αμα σου πετυχει η ψαρια τυφλα να χει το γαμιση
εγω παλια που επιασα ενα κοκοβιο εχυνα για κανα δεκαλεπτο![]()
![]()
![]()
εγώ με το αλτσχάιμερ ούτε αναμνήσεις δεν εχω πλέον, νιώθω σαν παρθένοςτο γεγονός ότι είμαι μελος του νηματος δεν σημαινει απαρετητα ότι συνουσιάζομαι ....
δεν είμαι ο νηματοθετης ...ελεος πια
ένα πτωχο πλην τιμιο γεροντακι είμαι που ζω με τις αναμνήσεις
κι εγω θελω να γαμησω την ερι θα ειναι σουπερ εμπειρια με τετοια γυναικαρα
![]()
νικ τι πράγματα είναι τούτα. Εδώ υπάρχουν πηδηκουλες παλιοί. Τα πράγματα είναι σοβαρά κ ο μπλιζ κάνει διακοπές
μην κανει κανεις δηλωσεις μετανοιας σας δινω αδεια να γαματε αφοβα
βαλε κανα κωλο ποπε γιατι τα κοριτσια μας πηραν απο τα μουτρα με της πουτσες σημερα
Τι έγινε στο νήμα; Ακολασίες, τι θα πει ο νηματοθετης για την κατάπτωση ταύτη.