blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Morning, mates!
γαμω την αυπνια μου ολο το νησι κοιματε και ο μαλακας απο τις 6 ορθιος μπλιζιαση εχω παθει.
Εγώ αγαπητέ μου ξυπνάω και αφυπνίζω τον τεμπέλη κόκορα του γείτοναΕύγε! Είσθε στο σωστόδρόμο!!!
Εγώ αγαπητέ μου ξυπνάω και αφυπνίζω τον τεμπέλη κόκορα του γείτονα![]()
Μα είναι εύκολο...απλά τέρμα οι κρεμάλες,θα διάγει βίο ενάρετονΕκπληκτικό!
Σας ανατίθεται η εκπαίδευση του κ. baros για να ξυπνάει ακόμη νωρίτερα.
Μα είναι εύκολο...απλά τέρμα οι κρεμάλες,θα διάγει βίο ενάρετον![]()
πηγε μαλλον σε αυτα με της τσιτσιδες....Τι είδους νησί είναι αυτό που πήγε ο κ. baros; Κοιμούνται εκεί από ότι λέει...
Αιδηψός uber alles!
πηγε μαλλον σε αυτα με της τσιτσιδες....
Και τους τσίτσιδους...where there is one there is anotherπηγε μαλλον σε αυτα με τής τσιτσιδες....
Και τους τσίτσιδους...where there is one there is another
τσιτσιδος ειναι ο κυριος μπαροκ αλλα αυτος ειναι εδω με την κα ελεναΚαι τους τσίτσιδους...where there is one there is another
μονο πολυ πρωι μπαινουν καποιοι υποπτοι κυριε μπλιτςΣ' αυτό έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα μέλη του νήματος.
Δεν έχουμε ντιγκιντανγκες στο νήμα.
εχω την αντυπωση οτι εχει παει με την τροφο σας...φαληρακι,χερσονησο,λαγανα σε καποιο απο αυτα τα χοροπηδαδικα που πεινουν σαν χοιροι και χορευουν σαν ονοι μεχρι το πρωι....γιαυτο και το πρακτις στα αγγλικα
μονο πολυ πρωι μπαινουν καποιοι υποπτοι κυριε μπλιτς
τσιτσιδος ειναι ο κυριος μπαροκ αλλα αυτος ειναι εδω με την κα ελενα
δυστυχως...φανταστητε οτι μεχρι που τον απολυσε (δεν ξερω για πιο λογο) καποιος αλλος πιρφοροςΔεν τον έχω παρακολουθήσει αυτές τις μέρες. Έχει πέσει ακόμη πιο χαμηλά;;;