NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.316
- Πόντοι
- 25.786
Στα Μέθανα το πιο μικρό μανούλι είναι 74
ασταδιαλα ρε..Στα Μέθανα το πιο μικρό μανούλι είναι 74
Σήμερα πρώτη μέρα απυρετος μετά από περίπου ένα μήνα με την πουτανα την αμυγδαλιτιδα. Ούτε μετά από τόση αποχή δεν μου κάθεται τόση αρρώστια σε φαντασίωση!!!Στα Μέθανα το πιο μικρό μανούλι είναι 74
Εκεί είμαιασταδιαλα ρε..
Monsieur Dirtý, στο συγκεκριμένο ναό, έχω αποτίσει φόρο τιμής ουκ ολίγες φορές στον Βάκχο, για να είμαι ήρεμος στο σιδερένιο πουλί. Η μόνη σημείωση, θα προτιμούσα το Ντρούμο ...Ο αποχαιρετισμός των πατρίων εδαφών έγινε με Σαμαρόπετρα άκυρο Γιάννη.. Στον δρόμο για την Υπάτη ....
Περαστικά φίλεΣήμερα πρώτη μέρα απυρετος μετά από περίπου ένα μήνα με την πουτανα την αμυγδαλιτιδα. Ούτε μετά από τόση αποχή δεν μου κάθεται τόση αρρώστια σε φαντασίωση!!!
Thank you mr TriveΠεραστικά φίλε
Μάλλον δεν κατάλαβες καλά... Έγινε ήδη καλά. Θα αναστενάξουν και οι σομιέδες!Περαστικά φίλε
Ορμήστε στις πουτάνες αγαπητέ, να το γλεντήσετε!Σήμερα πρώτη μέρα απυρετος μετά από περίπου ένα μήνα με την πουτανα την αμυγδαλιτιδα. Ούτε μετά από τόση αποχή δεν μου κάθεται τόση αρρώστια σε φαντασίωση!!!
Έλα ρε ζεμπού, σου μοιάζει;Μάλλον δεν κατάλαβες καλά... Έγινε ήδη καλά. Θα αναστενάξουν και οι σομιέδες!
τους χαιρετισμους μου >Εκεί είμαι
Πες του όμως ότι για αρχή ας ξεκινήσει μια μια... Μην το ξεκινήσει με σπινιάρισμα των τροχών απότομα. Θέλει λιγο στρώσιμο στην αρχή.Ορμήστε στις πουτάνες αγαπητέ, να το γλεντήσετε!
Βλου μου προσεχεις τα κορίτσια στην παραλία μου;Ορμήστε στις πουτάνες αγαπητέ, να το γλεντήσετε!
Προσβάλλεις τον Καρέλη τώρα...Έλα ρε ζεμπού, σου μοιάζει;
Άντε πάει κι αυτό...άλλο κακό να μην σας βρεί Και ο αξιότιμος κος Φακίρης "ψώνισε" ένα κρύωμα με πυρετό από το πάλαι ποτέ αρκουδίσιονΣήμερα πρώτη μέρα απυρετος μετά από περίπου ένα μήνα με την πουτανα την αμυγδαλιτιδα. Ούτε μετά από τόση αποχή δεν μου κάθεται τόση αρρώστια σε φαντασίωση!!!
Όλα ΟΚ γυμνόστηθα!Βλου μου προσεχεις τα κορίτσια στην παραλία μου;
Υπάγω παιδιά
Χρειάζεται ένα ξεμπούκωμα!Πες του όμως ότι για αρχή ας ξεκινήσει μια μια... Μην το ξεκινήσει με σπινιάρισμα των τροχών απότομα. Θέλει λιγο στρώσιμο στην αρχή.