κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.257
- Πόντοι
- 19.795
Φέρνει λίγο από Lika glyka...
Γλύκα ναι, Λίκα δε νομίζω ...Φέρνει λίγο από Lika glyka...![]()
Αν δεν έχει που να πάει η άμοιρη εγώ την προσλαμβάνω !Είναι η Μάρω κ γραφωlive ότι κατοπιν των λεγόμενων του κυρίου Νίκου Βλάνδη για το ποιόν της οικιακής βοηθού...ΝΑ ΦΎΓΕΙ ΝΑ ΠΆΕΙ ΑΛΛΟΥΥΥΥ
Το πίσω σύστημα ομοιάζει αγαπητέ...αν και με την πρεσβυωπεία καμιά φορά βλέπω πράγματα που δεν τα βλέπουν οι άλλοιΓλύκα ναι, Λίκα δε νομίζω ...
Δε μας παρατάς και συ ρε dirty, για ό,τι σου στραβοκάθεται κάποιος σου φταίει!Καταγγέλλω τον κο Βλανδή ότι έχει θέσει σπόρους διχόνοιας στην εργαζόμενη με αφορμή την οικιακή μου βοηθό![]()
Τώρα μου θυμίζετε την ελληνική ταινία με τη Βουγιουκλάκη και τη Σαπφώ Νοταρά... Μπουρλότο!!!Αν δεν έχει που να πάει η άμοιρη εγώ την προσλαμβάνω !
Για πρόσεξε λίγο το λακκάκι στο μάγουλο ...Το πίσω σύστημα ομοιάζει αγαπητέ...αν και με την πρεσβυωπεία καμιά φορά βλέπω πράγματα που δεν τα βλέπουν οι άλλοι![]()
Ωχ...με βάζετε δύσκολα...μια προσομοίωση έκανα :-Για πρόσεξε λίγο το λακκάκι στο μάγουλο ...
Για πρόσεξε λίγο το λακκάκι στο μάγουλο ...
Χλευάζετε κύριε, αλλά εγώ σοβαρολογώ !Και την ελιά στο πηγούνι.
Να τα γράφουμε αυτά...
Μα καλά,από αξονική τις περνάτε;Χλευάζετε κύριε, αλλά εγώ σοβαρολογώ !
Για να αποδείξω τον ισχυρισμό μου "Γλύκα ναι, Λίκα όχι" ...Να καλά,από αξονική τις περνάτε;![]()
Χλευάζετε κύριε, αλλά εγώ σοβαρολογώ !
Μη μου τον ξεσηκώνεται...Βίντεο θα δούμε;