astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Κοριτσι για σπιτι!
Σεμνο, πιστο, εξυπνο, ανιδιοτελες!
Κοριτσι για σπιτι!
Σεμνο, πιστο, εξυπνο, ανιδιοτελες!
Οπως ελεγα και χθες ο νηματοθετγς ενδιαφερεται για τον εσωτερικο κοσμο τους.
θες να τσουτσουνισεις παλι ραμολι!? .... περασε το 2μηνο απο την προηγουμενη φορα?
Κοιταξτε.
Συλλεγω το σπερμα, γραμμαριο γραμμαριο και απαξ του 6μηνου το εναποθετω ευλαβικα εις ζεστον και υγρον γυναικειον κολπον.
Γιατι με ειρωνευεσθε;
χαιρομαι για σενα θειο! το παλευεις !!
Τι ναι τουτοοο :o omfg
zaroy ολα καλα ή να βάλω τις φωνες; ξεκουράστηκες καθόλου; ολα γουδ?
Εγώ σε έχω στα ώπα ώπα. Με σεβασμό και ήθος. Ούτε σου κουνιέμαι ούτε θα σου κουνηθώμε έχεις βρει κουρασμένο και μου κουνιέσαι, πρόσεξε γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα
Ότι και να κάνεις θα σε φτύνουν. Πάρτο απόφαση και μην κάνεις τζάμπα έξοδα.ερι να τριμαρω τον κωλο μου για να αρεσω στις γκομενες?
Ότι και να κάνεις θα σε φτύνουν. Πάρτο απόφαση και μην κάνεις τζάμπα έξοδα.
Μια χαρά παλικαράκι είναι ο σαούλ . Τα έρι μου κόφτα αν θες να έχουμε μια καλημέραγτ βρε ερι μου
μια χαρα παλικαρακι ειμαι
μα αυτο ακριβως ειναι το μειονεκτημα σουγτ βρε ερι μου
μια χαρα παλικαρακι ειμαι
Το μειονέκτημα του, ξυπνάκια πεταχτούλι σύντροφε του αλεξ στον δίκαιο αγώνα του στην βλακεία, είναι ότι είναι αυθάδης και χάνει το χιούμορ του με ακραίες συμπεριφορές.μα αυτο ακριβως ειναι το μειονεκτημα σου
μιλα ομορφα μην σε στειλω κουζινα να βρασεις κουνουπιδιΤο μειονέκτημα του, ξυπνάκια πεταχτούλι σύντροφε του αλεξ στον δίκαιο αγώνα του στην βλακεία, είναι ότι είναι αυθάδης και χάνει το χιούμορ του με ακραίες συμπεριφορές.
Δεν έχεις κερδίσει το σεβασμό μου για να σου μιλήσω όμορφαμιλα ομορφα μην σε στειλω κουζινα να βρασεις κουνουπιδι