blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Να διορθώσω τότε το γλύκισμα. Πας να φας Μελομακάρωνο; Κράτα μόνο τέσσερα γράμματα και βάλε το σωστό "ω"
Μελομάρωνο είναι το ορθό!
Να διορθώσω τότε το γλύκισμα. Πας να φας Μελομακάρωνο; Κράτα μόνο τέσσερα γράμματα και βάλε το σωστό "ω"
Μελομάρωνο είναι το ορθό!
Μαλομέρωνο καλύτερα! Ρετάρετε άσχημα πρωί - πρωί ...Μελομάρωνο είναι το ορθό!
Μαλομέρωνο καλύτερα! Ρετάρετε άσχημα πρωί - πρωί ...
Καλημέρα στον Ιούδα τον Ισκαριώτη!
Θα σκίσουμε και βρεγμένες εφημερίδες. Προς το παρόν, μόνο η εφορία (μας) έσκισε χθες ...και όχι μόνο....
Το εσαξα!Σας αφήνω. Πρέπει να αν δεν θέλω να χάσω προθεσμίες.
Καλημέρα.
Ειδική καλημέρα στον Σουλτάνο του αγοραίου έρωτα! Να ζήσει το χαρέμι του!!!!!
Πάρτα ρε πούστη, πάρτα!
Γιατί, με ταρίφα έρχεται;Σας αφήνω. Πρέπει να εργασθώ αν δεν θέλω να χάσω προθεσμίες.
Καλημέρα.
Τι πταίει ο κος Χάρυ? :S Ο κος Χάρυ πήρε την εργαζόμενη για να κάνει την ετήσια συνουσία του και ο διάλογος ήτο ως εξής : "Εχεις χρόνο για 'μένα?", "μ'αρέσει που ρωτάς...", "Την τάδε μέρα (Μη σας δώσω και ΠΑΝΤΕΛΩΣ) " , "Για τότε περιμένω τηλ από τον κο Βλανδή διότι την ημέρα που αρχικά ήθελε δεν δύναμαι και ως εκ τούτου αναμένω reschedule για την νέα ημέρα"
Και επειδή η εργαζόμενη συνουσιάζεται άπαξ ανά ημέρα φάγαμε πόρτα... :helpsos:
Δηλαδή και κερατάδες και δαρμένοι....
Θα σκίσουμε και βρεγμένες εφημερίδες. Προς το παρόν, μόνο η εφορία (μας) έσκισε χθες ...
Θα σας εξιστορούσα και εγώ το όνειρο που είδα, αλλά δεν το θυμάμαι ...Τι πταίει ο κος Χάρυ? :S Ο κος Χάρυ πήρε την εργαζόμενη για να κάνει την ετήσια συνουσία του και ο διάλογος ήτο ως εξής : "Εχεις χρόνο για 'μένα?", "μ'αρέσει που ρωτάς...", "Την τάδε μέρα (Μη σας δώσω και ΠΑΝΤΕΛΩΣ) " , "Για τότε περιμένω τηλ από τον κο Βλανδή διότι την ημέρα που αρχικά ήθελε δεν δύναμαι και ως εκ τούτου αναμένω reschedule για την νέα ημέρα"
Και επειδή η εργαζόμενη συνουσιάζεται άπαξ ανά ημέρα φάγαμε πόρτα... :helpsos:
Δηλαδή και κερατάδες και δαρμένοι....
Προς το παρόν, μόνο η εφορία (μας) έσκισε χθες ...
Γιατί, με ταρίφα έρχεται;
Που λεφτά για άτιμα κορίτσια ...
Ο monsieur υπήρξε η χειρότερη μεταγραφή αυτού του νήματος ...Ντερτυχάρης δες πμ!
Που λεφτά για άτιμα κορίτσια ...