blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Τσιμουδιά δεν βγάζει...
Δεν ανταλλάχθηκε κανένα pm κύριε με τον κλητό και εκλεκτό σας διαβολέα!
Δεν ανταλλάχθηκε κανένα pm κύριε με τον κλητό και εκλεκτό σας διαβολέα!
Που είσαι ρε αδερφέ!
Είμαι αποσυνάγωγος πλέον της λέσχης ακολασιών σας κύριε. Τον προφήτη της κακοκαιρίας να τον κάνετε αλλού!Ξεμπροστιαστήκατε κύριε. Ούτε ο Νιαγάρας πλέον...
Για τα δικά σας πότε θα πούμε;
Γδέρνουν γάτο και τον σερβίρουν για λαγό αγαπητέ ...
Τι είν' τούτοι ρε, απα-πα-πα-παααα...... :-
Τους έχει φοβηθεί το μάτι μου.... :-
Κανονική "Συνωμοσία των γερόντων της φωτιάς"...
Τι είν' τούτοι ρε, απα-πα-πα-παααα...... :-
Τους έχει φοβηθεί το μάτι μου.... :-
Κανονική "Συνωμοσία των γερόντων της φωτιάς"...
Μήπως εσείς πρέπει να αναρωτηθείτε γι αυτό;Καλώς.
Πείτε όμως. Γιατί την ίδια; Τόσο καλή ήτο;
Καλώς.
Πείτε όμως. Γιατί την ίδια; Τόσο καλή ήτο;
Την ιδια απαντηση που πηρατε απο τον Βλαντη, την ιδια και απο εμενα, κυριε!Παρέα με το Ζεμπουδακι ...
Ρε dirty, το άλμπουμ φωτογραφιών (με κοστολόγηση μάλιστα) που κάπου πήρε σήμερα το μάτι μου, κάνει το αναμνηστικό άλμπουμ του Moulin Rouge να μοιάζει με σχολικές φωτογραφίες!Εμείς τι να πούμε που φοβόμαστε :- να σηκώσουμε το ακουστικό του τηλεφώνου ... μόνο όταν ο κος Vlandis κοιμάται πλέον μπορούμε να καλούμε τα κορίτσια ...
Προσέξτε, καθότι Ελληνίδα ούσα τη βέρα την επιθυμεί ...Αν και η ερώτησης απευθύνεται στον κο Βλανδή, η εργαζόμενη έχει κάποια θετικά ... Ελληνίδα βέρα ούσα ...
Προσέξτε, καθότι Ελληνίδα ούσα τη βέρα την επιθυμεί ...
Ας κάνουν ό,τι θέλουν ρε φίλε! Εμένα με εκνευρίζει, που θέλουν να παίξουν έναν ηθικό ρόλο ανώτερο από τον πραγματικό τους! Ποιοι; Ο πορνοθέτης κι ο dirty ...Μιας και ανέφερες τη λέξη "γάτος" μου θυμήσες και το "γάτος γαμεί και γάτος σκούζει"
που ταιριάζει γάντι, για τον κ. Πορνοθέτη μας και για τον κ. Ντερτιχάρη μας...
Ρε dirty, το άλμπουμ φωτογραφιών (με κοστολόγηση μάλιστα) που κάπου πήρε σήμερα το μάτι μου, κάνει το αναμνηστικό άλμπουμ του Moulin Rouge να μοιάζει με σχολικές φωτογραφίες!
Να συνεχίσω;
Μήπως εσείς πρέπει να αναρωτηθείτε γι αυτό;