dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
καληνύχτα ρε χάουζ αλήθεια αυτό με το καλησπέρα πρωινιάτικο δεν το αντέχω
eri εχεις κανει λειζερ στο μουνι σαν την μαριαννα?
καληνύχτα ρε χάουζ αλήθεια αυτό με το καλησπέρα πρωινιάτικο δεν το αντέχω
και το αντίο ζωή θα πήγαινε.καληνύχτα ρε χάουζ αλήθεια αυτό με το καλησπέρα πρωινιάτικο δεν το αντέχω
Εμένα ούτε καλημέρα ούτε καλησπέρα ρε λουτσε .. στις αλλες προτασεις γαμου καλημερα ιστοριες ..
απο πιτα που δεν τρως τι σε μελει κι αν καει?Μπραμπ ποτε γαμησες τελευταια φορα κωλο; εχεις χρονια η μέρες; ηταν πρωι πριν την μια η μετα;
εχω κανει μουτσος σε γκαζαδικοeri εχεις κανει λειζερ στο μουνι σαν την μαριαννα?
με τον loytsos?εχω κανει μουτσος σε γκαζαδικο
Δεν είναι η ερώτηση για προσωπικο όφελος από ενδιαφέρον αγνοαπο πιτα που δεν τρως τι σε μελει κι αν καει?
καλημέρα παντρεύτηκες;Καλησπέρα, παιδιά.
Εξαφανίσθηκα.
Ελπίζω ότι είσθε καλά.
Το ομολογώ. Είμαι πρώην συναγωνιστής πιά.
καλά να περνάτε.
Καλησπέρα, παιδιά.
Εξαφανίσθηκα.
Ελπίζω ότι είσθε καλά.
Το ομολογώ. Είμαι πρώην συναγωνιστής πιά.
καλά να περνάτε.
ε καλα δεν πιστευω να χες τετοιες προσδοκιεςΔεν είναι η ερώτηση για προσωπικο όφελος από ενδιαφέρον αγνο
με τον loytsos?
Τι προσδοκιες;ε καλα δεν πιστευω να χες τετοιες προσδοκιες
εβραζε το κύμα του γαρμπη θυμάσαι; ειμαστε σκυφτοι και οι δυο στο χάρτη...ωραίος φίλος?μμμ
φτασανε πικρα χαμπερια στο κουτουκι του γαρμπη αλλη πουτσα πια η ερη στο μουνι της να μη δειεβραζε το κύμα του γαρμπη θυμάσαι; ειμαστε σκυφτοι και οι δυο στο χάρτη
μα γιατι;.. τι έκαμα..;φτασανε πικρα χαμπερια στο κουτουκι του γαρμπη αλλη πουτσα πια η ερη στο μουνι της να μη δει
φτασανε πικρα χαμπερια στο κουτουκι του γαρμπη αλλη πουτσα πια η ερη στο μουνι της να μη δει
να παραλείψεις σε παρακαλώ εκείνη τη σκηνή ...με το ...σαπούνι στο μπάνιο όταν σου γλύστρησε ...εβραζε το κύμα του γαρμπη θυμάσαι; ειμαστε σκυφτοι και οι δυο στο χάρτη