Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλημέρα ηθικονεανία!Καλημέρα πορνόγεροι. Προς τι οι φιλοσοφικές αναζητήσεις πρωί - πρωϊ;
Για να περάσει η ώρα, λέμε καμμία ....
Καλημέρα ηθικονεανία!Καλημέρα πορνόγεροι. Προς τι οι φιλοσοφικές αναζητήσεις πρωί - πρωϊ;
Άσε ρε Χάρυ, μην παίζεις με το θυμικό μου! Έχεις μπει μεπλεονεξίαβουλιμία λύκου στη λέσχη ακολασίας και τις διαμελίζεις λες και πρόκειται για νόστιμη μπριζόλα όταν σου φτιάξουμε επιτέλους την μασέλα. ...
Το βαραίνετε πολύ όμως. Ας μιλήσουμε για κανένα μουνάκι, να το ελαφρύνουμε λίγο...Καλημέρα ηθικονεανία!
Για να περάσει η ώρα, λέμε καμμία ....
Δηλαδή για βαριόμουνα να μη μιλήσουμε ...Το βαραίνετε πολύ όμως. Ας μιλήσουμε για κανένα μουνάκι, να το ελαφρύνουμε λίγο...
Για τι άλλο να μιλήσουμε;;;Δηλαδή για βαριόμουνα να μη μιλήσουμε ...
Κοιτάξτε, ο καθ´ ύλην αρμόδιος είναι ο κύριος dirty, ο οποίος αναλώνει το τρέχον ωράριο καθημερινά σε test drives αντιηλιακών και προφυλακτικών ...Για τι άλλο να μιλήσουμε;;;
Για ελαφρόπουτσα ;;;
Μια ιδέα σφηνωμένη στο μυαλό μας είναι όλα αγαπητέ.
Βέβαια, στη ζωή μας και σε βάθος χρόνου, μετανιώνουμε συνήθως γι αυτά που δεν κάναμε και σπανίως για αυτά που κάναμε ...
Χράτσα χρούτσα με την μασελίτσα μας, που θα έλεγε και ο ΠορνοθετότατοςΚοιτάξτε, ο καθ´ ύλην αρμόδιος είναι ο κύριος dirty, ο οποίος αναλώνει το τρέχον ωράριο καθημερινά σε test drives αντιηλιακών και προφυλακτικών ...
Εμείς αν γλύψουμε κανένα που περίσσεψε από εκεί και πέρα ...
Οι σκληρές επιλογές σε στοιχειώνουν μέχρι να γίνουν αναμνήσεις.Ορθόν. Ότι μένει ανεκπλήρωτο σε στοιχειώνει
... από την άλλη σκέφτομαι.....
και κάποιες σκληρές επιλογές μπορούν να στοιχειώσουν την συνείδησή σου.......
όμως καταλήγω στο συμπέρασμα ότι το χειρότερο στοιχειό είναι η απραξία και η μοιρολατρική αποδοχή της ανημποριάς.
Ορθόν. Ότι μένει ανεκπλήρωτο σε στοιχειώνει
... από την άλλη σκέφτομαι.....
και κάποιες σκληρές επιλογές μπορούν να στοιχειώσουν την συνείδησή σου.......
όμως καταλήγω στο συμπέρασμα ότι το χειρότερο στοιχειό είναι η απραξία και η μοιρολατρική αποδοχή της ανημποριάς.
Με τη γλωσσίτσα κύριε, με τη γλωσσίτσα!Χράτσα χρούτσα με την μασελίτσα μας, που θα έλεγε και ο Πορνοθετότατος
Με τη γλωσσίτσα κύριε, με τη γλωσσίτσα!
Αγαπητέ, νομίζω πως ο Καβάφης επίσης είχε γράψει πως αν σε ένα σταυροδρόμι αμφιβάλλεις για το ποιος είναι ο σωστός ο δρόμος, διάλεξε το δύσκολο ...Eιδικά αυτό το "il gran rifiuto". Το σκληρό "το όχι, το σωστό" που μας καταβάλλει "εις όλην την ζωή μας"...
Ναι , αλλά κι Όσκαρ Ουάϊλντ είχε πει πως " ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγεις έναν πειρασμό , είναι να ενδώσεις"Αγαπητέ, νομίζω πως ο Καβάφης επίσης είχε γράψει πως αν σε ένα σταυροδρόμι αμφιβάλλεις για το ποιος είναι ο σωστός ο δρόμος, διάλεξε το δύσκολο ...
Αγαπητέ, νομίζω πως ο Καβάφης επίσης είχε γράψει πως αν σε ένα σταυροδρόμι αμφιβάλλεις για το ποιος είναι ο σωστός ο δρόμος, διάλεξε το δύσκολο ...
Αγαπητέ, νομίζω πως ο Καβάφης επίσης είχε γράψει πως αν σε ένα σταυροδρόμι αμφιβάλλεις για το ποιος είναι ο σωστός ο δρόμος, διάλεξε το δύσκολο ...
Το είχε πει με διάθεση αυτοσαρκασμού (I can resist to everything but temptation), όπως κατ´ εξοχή σαρκαστικά είναι και τα περισσότερα αποφθέγματα του.Ναι , αλλά κι Όσκαρ Ουάϊλντ είχε πει πως " ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγεις έναν πειρασμό , είναι να ενδώσεις"
Μια διόρθωση αγαπητέ, δεν πρόκειται περί Αθηναίων. Βορειοπροαστίτες vs Νοτιοπροαστίτες. Όχι και Αθηναίοι οι γαύροι στις ψαροκασέλες ...Ο εμφύλιος μαίνεται!
[size=30pt]ΨΗΦΙΣΤΕ στη νέα ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ μας.[/size]