Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Κάποιον ξέχασες ...
Ο ζεμπου εργαζεται απο νωρις το απογευμα και σας αγονεοι ολους. Δεν εχει τα χαλια μπαλια σας, προδοτες ολοι!
Καλησπερα αδερφι! Μονο εσυ με νιωθεις εδω μεσα με τις κουφαλες που εμπλεξα.Εγώ είμαι μαζί σου μπραδερίνι.
Μολόγα με το νι και με το σύρμα!Ο ζεμπου εργαζεται απο νωρις το απογευμα και σας αγονεοι ολους. Δεν εχει τα χαλια μπαλια σας, προδοτες ολοι!
Ζημπία, η πεοφόρος και σπερματοχύουσα!Καλησπερα αδερφι! Μονο εσυ με νιωθεις εδω μεσα με τις κουφαλες που εμπλεξα.
Καλησπερα αδερφι! Μονο εσυ με νιωθεις εδω μεσα με τις κουφαλες που εμπλεξα.
Ειμαι ενας φτωχος και μονος μικροτσουτσουνος παππουλης!Μολόγα με το νι και με το σύρμα!
Όποιος είναι μπλες τα κάνει όλα ...Ο μπλες τα κάνει όλα. Οι άλλοι είναι καλά παιδιά αλλά παρασύρονται......
Ρε λέγε τώρα τι έγινε και μας κρατάς σε αγωνία!Ειμαι ενας φτωχος και μονος μικροτσουτσουνος παππουλης!
Ειμαι ενας φτωχος και μονος μικροτσουτσουνος παππουλης!
Καλησπερα αδερφι! Μονο εσυ με νιωθεις εδω μεσα με τις κουφαλες που εμπλεξα.
Ενας ποδοσφαιριστης δεν ειναι τυχερος με το να αγωνισεται στην κορυφαια διασυλλογικη διοργανωση (Cl) οσο καλος και αν ειναι οσο και να προσπαθει να πεισει τον προπονητη του, αν αυτος δεν τον παει θα τον καψει και θα του στερησει την μεγαλυτερη χαρα να αγωνιστει στον μεγαλυτερο διασυλλογκο θεσμο.Ρε λέγε τώρα τι έγινε και μας κρατάς σε αγωνία!