NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Δώρο στη Βαλαβάνη
ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχααχχαχαχαχαχα
Δώρο στη Βαλαβάνη
;)Μια χώρα που ενδιαφέρεται για νούμερα και όχι για τους ανθρώπους της, δεν υπάρχει σαν χώρα.
Όσοι μπορείτε να γλυτώσετε με την ευχή μου φύγετε από το μπουρδέλο αυτό που η πουτάνα ειναι νεκρή και εχει βρομίσει.
Έχεις δίκιο. Όλοι το βλέπουμε μην νομίζεις ο καθένας στο πόστο του..Μια χώρα που ενδιαφέρεται για νούμερα και όχι για τους ανθρώπους της, δεν υπάρχει σαν χώρα.
Όσοι μπορείτε να γλυτώσετε με την ευχή μου φύγετε από το μπουρδέλο αυτό που η πουτάνα ειναι νεκρή και εχει βρομίσει.
6 μήνες λαρυ θα κάνουμε το γύρο του κόσμου. θα πουλάω και ρολόγια στο τρινιτατ και θα παρω στο ραο παο την κοπελιτσα της φωτο να μην κλαιει..αν μπαρκαρεις ερι θα ερθω και εγω να ξελαμπικαρω !!!!!!!!! 6 μηνες ταξιδι θα σε παω εμπλοκη !!!!!
6 μήνες λαρυ θα κάνουμε το γύρο του κόσμου. θα πουλάω και ρολόγια στο τρινιτατ και θα παρω στο ραο παο την κοπελιτσα της φωτο να μην κλαιει..
τυπε η ερη λιωνει για αλεξ παρτο χαμπαρι και σταματα να κανεις τον κολλητηρτζηkalhmera eri
ψωφας για μουνια ρε καριολη....kalhmera eri
ψωφας για μουνια ρε καριολη....
που σαι ρε μπαρμπα μπριλιο...Καλησπέρα, κ. συνάδελφε!
που σαι ρε μπαρμπα μπριλιο...
εγω παντως ακομα καλημερα λεω τετοια ωρα...
τυπε αναλαμβανεις και υποθεσεις ενδοφορουμικης βιας?που σαι ρε μπαρμπα μπριλιο...
εγω παντως ακομα καλημερα λεω τετοια ωρα...
Οι Κύπριοι συνεχίζουν να λένε καλημέρα μετά το μεσημέρι [ 12 ].
Κύπριος είσθε;