barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.983
- Πόντοι
- 5.506
θα αρχισει 1 αυγουστου μεχρι 15 που ειναι ο γαμος...Πότε θα κάνουμε μπατσελορ;
θα καει ο πελεκουδις τζορτζωραια τρουμπακη θα περασουμε καλα
Αγαπητέ, σας εξέθεσα, ότι κατά την ταπεινή μου άποψη, πρωτεύει η τέχνη της οινοποίησης της ποικιλίας. Για το συγκεκριμένο οινοποιό, ικανή ποσότητα του οποίου ευγενώς μου προσφέρατε, προέτρεξα να εκφράσω την ευαρέσκεια μου.
Από την άλλη μεριά, σχετικά με το μοσχάτο, πολύ μακρύτερα στη Νότιο Αφρική, οινοποιούν κατωτέρας ποιότητας πρώτη ύλη με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ, ἀλλ᾿ ἐν τῷ εὖ τὸ πολύ, Κύριε.
Τα σέβη μου.
θα καει ο πελεκουδις τζορτζ
δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω μαζί σας αγαπητέ μου κύριε και να συμπληρώσω:
ἐν τῷ ἁπλῷ τὸ εὖ
Κατά τα άλλα, μόνον οι άλλοι είναι κατάπτυστοι πιρφόροι...
Λίαν φιλοσοφημένο, τολμώ να είπω.
Αυτές τις φιλοσοφικές αναζητήσεις, έρχεται να διαταράξει με άναρχο τρόπο ο πρόστυχος κώλος της Αντριάννας. Με την πρώτη ευκαιρία σκέφτομαι να βατεύσω αυτό το ταραχοποποιό, έκφυλο θήλυ. Θα με προτρέπατε ή θα με αποτρέπατε Άγιε;
οσες περισσοτερες γυναικες γαμαμε ειναι το καλυτερο για συλλογη εμπεριων και για το παλμαρε μας το σημαντικοτερο ειναι να περναμε καλα
Αυτές τις φιλοσοφικές αναζητήσεις, έρχεται να διαταράξει με άναρχο τρόπο ο πρόστυχος κώλος της Αντριάννας. Με την πρώτη ευκαιρία σκέφτομαι να βατεύσω αυτό το ταραχοποιό, έκφυλο θήλυ. Θα με προτρέπατε ή θα με αποτρέπατε Άγιε;
Να πας φουλ εξτρά, να έχει προηγηθεί καλός ύπνος, να έχεις κουμπώσει 1-2 ποτηράκια, και για μετά να έχεις ρεζερβάρει chaise longue στην παραλία. Πίστεψέ με θα την χρειαστείς