blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.518
- Πόντοι
- 26.316
Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω που το πάτε.
Καλά να περάσετε!
Και θα περάσετε καλά! ;)
Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω που το πάτε.
Όταν οι Σέρβοι έβριζαν τους γαύρους με συνθήματα του ΠΑΟΚ... Ήμουν κι εγώ εκεί εκείνη την νύχτα...Τωρα να σπάσουμε λίγο τα νεύρα του Αιδοιολείχου. Το περιμενε διαφορετικά το παλικάρι χθες...
Καλημέρα κύριε πουτανιάρηΚαλημέρα αλανιάρη
Πες μας τότε που θα πας εσύ κε γαλαντόμε!Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω που το πάτε.
καλημερα σας...θελω να παψω για ψαρεμα...και δε μαφηνουν οι διαβολοι....3 η ωρα το μεσημερι σημερα μου βγηκε ραντεβου...κι ενω ηθελα να φυγω νυχτα ηταν τοσο ευγενικος που ανεβαλα το ψαρεμα...φτου
Καλημέρα σας κυρία μου. Η παρουσία σας ομορφαίνει το νήμα μαςκαλημερα σας...θελω να παψω για ψαρεμα...και δε μαφηνουν οι διαβολοι....3 η ωρα το μεσημερι σημερα μου βγηκε ραντεβου...κι ενω ηθελα να φυγω νυχτα ηταν τοσο ευγενικος που ανεβαλα το ψαρεμα...φτου
καλημερα σας...θελω να παψω για ψαρεμα...και δε μαφηνουν οι διαβολοι....3 η ωρα το μεσημερι σημερα μου βγηκε ραντεβου...κι ενω ηθελα να φυγω νυχτα ηταν τοσο ευγενικος που ανεβαλα το ψαρεμα...φτου
Γεια σου ρε Σαραντάρα!. Καλημέρα ξανθομαλλούσα κοπελιά!καλημερα σας...θελω να παψω για ψαρεμα...και δε μαφηνουν οι διαβολοι....3 η ωρα το μεσημερι σημερα μου βγηκε ραντεβου...κι ενω ηθελα να φυγω νυχτα ηταν τοσο ευγενικος που ανεβαλα το ψαρεμα...φτου
Καλημέρα σας κυρία μου. Η παρουσία σας ομορφαίνει το νήμα μας
Καλημέρα σας κυρία μου. Η παρουσία σας ομορφαίνει το νήμα μας
Ο Πορνοθέτης το πάει. Εγώ δεν το πάω ούτε το φέρνω!Πες μας τότε που θα πας εσύ κε γαλαντόμε!
Ελάτε αγαπητέ. Μεταξύ μας είμαστε. Άπαντες γνωρίζουμε τι (τρισμέγιστος και τιτανοτεράστιος) μπήχτης τυγχάνετε...μη στεναχωριεσαι, πσαρευω εγω και για σενα, αφου δε γαμάω ποτέ
μη στεναχωριεσαι, πσαρευω εγω και για σενα, αφου δε γαμάω ποτέ
μη στεναχωριεσαι, πσαρευω εγω και για σενα, αφου δε γαμάω ποτέ
Γεια σου ρε Σαραντάρα!. Καλημέρα ξανθομαλλούσα κοπελιά!
Μια κυρία όπως εσείς, δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις. Εσείς που μόνο ένας ζωγράφος μπορεί να αποδώσει την μορφή σας, ένας γλύπτης το σώμα σας και ένας ποιητής τον χαρακτήρα σας...θα φυγω κατα τις 5 ...εχω να ψαρεψω κανα 8μηνο θα σκασω...εγω ειμαι το αντιθετο..πολλες φορες για το ψαρεμα εχω κατεβασει τηλεφωνα..κι ας χανω και λεφτα και γαμησι...αχαχα
Κι εσύ ρε Σαραντάρα; :'(καλημερα....το χαμογελο σου μεχρι εδω φαινεται,,,,,