tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.611
- Πόντοι
- 606
Ησυχια έχει θρύλο
Ησυχια έχει θρύλο
Τελείωσε το αεκάκι και μας θυμήθηκες;
Το πρώτο Gewuerztraminer επιλογή dirtyHarry, το Chardonnay στη φωτό επιλογής Vladis.
Μηλίτη :SΤις προάλλες επέλεξε ένα πάντρεμα ροδίτη με μοσχοφίλερο με μία ιδέα από αλεπού.
Φωτια στα κοκκινα.
Μηλίτη :S
μπραβο ρε θρυλε τρια γκολ στην παρτιζαν τρεις φορες γαμησα και εγω σημαδιακο
Ο Κύριος Νικοβλαντης ασπάζεται την ηπειρωτική ευρωπαϊκή κουλτούρα.
Δεν πινει μηλίτη, τζιντζιμπύρα και λοιπά βρετανικά νερομπλούκια.
ηταν κατι μεταλλια αγιε
εμένα πάλι μαρέσει η ρετσινα και μετά ένα κωλογαμήσι στον πρωκτό της προσφάτως αναρτηθείσας φωτό, αλλά συμβιβάζομαι με το κόκκινο κρασί που φτιάχνω με τον πατέρα μου.
Ανάμειξη μοσχάτου, σαμιώτικου, ροδίτη και κάποιων άλλων ποικιλιών.
Τις περισσότερες φορές άλλωστε άλλα ποθούμε και άλλα κάμουμε.
Αγαπητέ, σας εξέθεσα, ότι κατά την ταπεινή μου άποψη, πρωτεύει η τέχνη της οινοποίησης της ποικιλίας. Για το συγκεκριμένο οινοποιό, ικανή ποσότητα του οποίου ευγενώς μου προσφέρατε, προέτρεξα να εκφράσω την ευαρέσκεια μου.Τις προάλλες επέλεξε ένα πάντρεμα ροδίτη με μοσχοφίλερο με μία ιδέα από αλεπού.
Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε ...Το πρώτο Gewuerztraminer επιλογή dirtyHarry, το Chardonnay στη φωτό επιλογής Vladis.
Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε ...
Από την άλλη μεριά, σχετικά με το μοσχάτο, πολύ μακρύτερα στη Νότιο Αφρική, οινοποιούν κατωτέρας ποιότητας πρώτη ύλη με εξαιρετικά αποτελέσματα.Γενικώς δεν θα πρέπει να περιφρονούμε καθόλου την ποικιλία μοσχάτο. Και ειδικώς το μικρόραγο. Σας βεβαιώ δε, ότι οινοποιοί γείτονος χώρας με χιλιάδες στρέμματα αμπελώνων της ίδιας ποικιλίας, τραβάνε τις κωλότριχες τους επειδή δεν μπορούν να πετύχουν το πολύπλοκο μπουκέτο του σαμιωτικου.
Με τρία άτομα στη βάρκα να τσουγκρίζουν μαζί, έρχεται στα ίσα του...
Μόνο με δύο, πότε γέρνει δεξιά και πότε αριστερά... ;)