old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Γιατί απορείς με τον πορνοθέτη; Αναγνωρίζεις το είδος στη φωτογραφία;
Δυστυχώς όχι, περιμένω τα φώτα σας...
Γιατί απορείς με τον πορνοθέτη; Αναγνωρίζεις το είδος στη φωτογραφία;
Χαμαιλέων ...Δυστυχώς όχι, περιμένω τα φώτα σας...
τον θειο μου τον αγαπω
Να υποθέσω ότι αυτό έρχεται σε συνέχεια με τις χθεσινές αναφορές γύρω από Ιανό και Οβίδιο.
Αγαπητέ, οι αναφορές μου αποτελούν μόνο μικρό δείγμα από το βίο και τη ξυπολητεία του "αξιοσέβαστου" κυρίου πορνοθέτη.Να υποθέσω ότι αυτό έρχεται σε συνέχεια με τις χθεσινές αναφορές γύρω από Ιανό και Οβίδιο.
Αφήστε τον να φύγει. Σε λίγο έχει ραντεβού με ανεξάρτητη και πρέπει να πάει αρκετά νωρίτερα στο ημιδιαμονής για να κάνει μπάνιο και να ηρεμήσει από την ζέστη.
εσενα σε κανει μπανιο η τροφος?Αφήστε τον να φύγει. Σε λίγο έχει ραντεβού με ανεξάρτητη και πρέπει να πάει αρκετά νωρίτερα στο ημιδιαμονής για να κάνει μπάνιο και να ηρεμήσει από την ζέστη.
Προς θεού, δεν είχα πρόθεση να του χαλάσω το πρόγραμμα!
Εχθές πάντως δήλωσε σαφώς ότι δεν υφίσταται τέτοιου είδους συνάντηση...
εσενα σε κανει μπανιο η τροφος?
Αγαπητέ, οι αναφορές μου αποτελούν μόνο μικρό δείγμα από το βίο και τη ξυπολητεία του "αξιοσέβαστου" κυρίου πορνοθέτη.
Απεναντίας, δήλωσα ότι έχω προγραμματίσει συνάντηση, με ρέκτη του οίνου, σε trendy bar restaurant. Για τεχνικούς λόγους, υπήρξε αλλαγή και η συνάντηση θα γίνει σε trendy restaurant. Για το λόγου το αληθές, θα είμαι σε θέση να προσκομίσω φωτογραφικό υλικό.Προς θεού, δεν είχα πρόθεση να του χαλάσω το πρόγραμμα!
Εχθές πάντως δήλωσε σαφώς ότι δεν υφίσταται τέτοιου είδους συνάντηση...
Να δεις πως του πλένει με το στόμα το πουλάκι του!εσενα σε κανει μπανιο η τροφος?
Και τον πιστέψατε;;;
Απεναντίας, δήλωσα ότι έχω προγραμματίσει συνάντηση, με ρέκτη του οίνου, σε trendy bar restaurant. Για τεχνικούς λόγους, υπήρξε αλλαγή και η συνάντηση θα γίνει σε trendy restaurant. Για το λόγου το αληθές, θα είμαι σε θέση να προσκομίσω φωτογραφικό υλικό.
Είναι από αυτούς τους φίλους, που αν τους έχεις, δε χρειάζεσαι εχθρούς!Δεν μου λες Vlandis ...ο νηματοθέτης είναι φιλος σου ????? να ξερω
Απεναντίας, δήλωσα ότι έχω προγραμματίσει συνάντηση, με ρέκτη του οίνου, σε trendy bar restaurant. Για τεχνικούς λόγους, υπήρξε αλλαγή και η συνάντηση θα γίνει σε trendy restaurant. Για το λόγου το αληθές, θα είμαι σε θέση να προσκομίσω φωτογραφικό υλικό.
Είμαι καλοπροαίρετος απέναντι στον κ. Βλαντή
Δεν πειράζει. Θα μάθετε σιγά - σιγά ... Ακόμη νέος είσθε στο νήμα μας.
Να ενθυμείσθε πάντως ότι ο νηματοθέτης πάντα δικαιώνεται στο τέλος.