Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.678
- Πόντοι
- 28.246
Εγώ έχω ήδη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ έχω ήδη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άντε καλημέρα!Υπάγω προς βιοπορισμόν.
Καλά να περάσει αυτός που θα συνουσιασθεί σήμερον.
Καλημέρα!
Κάθε που βιοπορίζετε αναστενάζει η συμπρωτεύουσα ...
Υπάγω προς βιοπορισμόν.
Καλημέρα!
Ο παπάς πρώτα ευλογάει τα γένια του ...Υπάγω προς βιοπορισμόν.
Καλημέρα!
Ο παπάς πρώτα ευλογάει τα γένια του ...
Everybody fucks in this thread, except me...
Υποννοείτε κάτι;;;Άστα αυτά, απλά ελευθέρας βοσκής και δεν το μαρτυράς
Τι εννοείτε περί "μικρού προβλήματος" κύριε; Μήπως το ότι ο σύντροφος απέτυχε να ¨"αρθεί" στο ύψος των περιστάσεων;;;Κ. harryk69,
Η οινογνωσια πήγε καλά απ' ότι αντιλαμβάνομαι.
Μια μικρή συμβουλή (επειδή κατάλαβα ότι υπήρξε ένα μικρό "πρόβλημα"), ποτέ μην το κάνετε με άδειο στομάχι...
Θα βοηθήσει!
Τι εννοείτε περί "μικρού προβλήματος" κύριε; Μήπως το ότι ο σύντροφος απέτυχε να ¨"αρθεί" στο ύψος των περιστάσεων;;;
Ποσώς....Συ Είπας!
Ποσώς....
Καθ' ομολογίαν του !!!
Είμεθα το νήμα της αυτογνωσίας.Σωστά!
Η αναγνώριση του προβλήματος είναι το πρώτο βήμα για την επίλυσή του.
Ο αξιότιμος κ. harryk69 είναι στον σωστό δρόμο...
Είμεθα το νήμα της αυτογνωσίας.
Υπάρχει διαφορά μεταξύ της αλήθειας (όπως προσλαμβάνεται από όλους ως πραγματικότητα) και της "αλήθειας" του πορνοθέτη, που ισχυρίζεται πως συνουσιάζεται άπαξ ετησίως, ενώ στην πραγματικότητα οι επιδόσεις του μας έχουν καταντήσει να περπατάμε τοίχο - τοίχο εδώ στην Θεσσαλονίκη, μην μας πάρει καμιά αδέσποτη...Νόμιζα της αλήθειας (έτσι με ενημέρωσε ο νηματοθέτης ), αλλά τελικά βλέπω ότι οι πτυχές του νήματος είναι αμέτρητες!
Υπάρχει διαφορά μεταξύ της αλήθειας (όπως προσλαμβάνεται από όλους ως πραγματικότητα) και της "αλήθειας" του πορνοθέτη, που ισχυρίζεται πως συνουσιάζεται άπαξ ετησίως, ενώ στην πραγματικότητα οι επιδόσεις του μας έχουν καταντήσει να περπατάμε τοίχο - τοίχο εδώ στην Θεσσαλονίκη, μην μας πάρει καμιά αδέσποτη...
Γιατί απορείς με τον πορνοθέτη; Αναγνωρίζεις το είδος στη φωτογραφία;Νόμιζα της αλήθειας (έτσι με ενημέρωσε ο νηματοθέτης ), αλλά τελικά βλέπω ότι οι πτυχές του νήματος είναι αμέτρητες!